orao

Spektakularan prizor: Orao oteo ajkulu

Posjetioci plaže u Južnoj Karolini prisustvovali su skoro nevjerovatnom događaju - vidjeli su orla koji je iz okeana "zgrabio" ajkulu, leteći s njom kao od šale.

Počinje modernizacija srpskog aviona "Orao"

BEOGRAD - Flota jurišnika srpskih aviona "orao" biće obnovljena i modernizovana. Ovih dana svjedoci smo početka radova u Zavodu "Moma Stanojlović".

Orao odletio u roming zonu i napravio ogroman račun

Ruski orao kojeg su naučnici pratili pomoću dži-pi-es ogrlice odletio je van zemlje i u romingu ''napravio'' ogroman račun.

Orao s kamerom upozorava na zabrinjavajući trend

Devetogodišnji orao Viktor prekjuče je letio iznad francuskih Alpa s kamerom među krilima kako bi iz jedinstvene perspektive snimio glečere koji se tope zbog globalnog zagrijavanja.

Fotografije najvećeg i najmoćnijeg orla prava senzacija

"To je ogromna ptica", uglavnom je reakcija ljudi kad vide fotografije orla harpije, najveće i najmoćnije ptice grabljivice koja živi u Sjevernoj i Južnoj Americi.

Bijeljinskom "Orlu" jednokratna pomoć od 400.000 KM

BIJELJINA - Vlada Republike Srpske dala je saglasnost da Privrednom društvu "Orao" iz Bijeljine bude dodijeljena jednokratna finansijska pomoć od 400.000 KM, s ciljem očuvanja proizvodnje i zaposlenosti.

Švajcarci bijesni na Šaćirija: Jesmo na planini, ali nismo zaluđeni nacionalisti

Glavni urednik sportske rubrike popularnog švajcarskog portala Blik (Blick) kritikovao je način na koji se Džerdan Šaćiri izvinio zbog albanskog "orla".

Hrvatska sportistkinja pokazala dvoglavog orla

Hrvatska bacačica diska Sandra Perković nakon što je pobijedila na 68. Hanžekovićevom memorijalu u Hrvatskoj, prekrstila je ruke u obliku orla.

"Orao" očekuje ugovor za remont helikopterskih motora

BIJELJINA - Bijeljinski "Orao", koji se bavi remontom turbomlaznih motora i proizvodnjom specijalnih alata, u ovoj poslovnoj godini nastavlja saradnju sa glavnim poslovnim partnerom Vojskom Srbije.

Alpe iz orlove perspektive

Ekipa iz Red Bulla opet pomiče granice. Ovaj put su "instalirali" kameru na orla koji je potom poletio područjem oko Nebelhorn planine (2.224m) u njemačkim alpama.

Najčitanije