otac

Ocu i sinu za ubistvo komšije 23 godine zatvora

SARAJEVO - Savjet Kantonalnog suda u Sarajevu kojim je predsjedavala sutkinja Žana Knežević danas je izreklo presudu kojom su otac i sin, Suvad (51) i Enes (23) Bašalić, koji se terete da su 17. avgusta 2018. godine u naselju Hrasno u Sarajevu ubili komšiju Azema Ćesira (43), osuđeni na ukupno 23 godine zatvora.

Golubovićev "Otac" večeras osvaja Berlin

BERLIN - Film "Otac" reditelja Srdana Golubovića biće premijerno prikazan večeras u okviru takmičarskog programa "Panorama" jubilarnog 70. izdanja Međunarodnog filmskog festivala u Berlinu - "Berlinala", koji takođe počinje večeras, a koji će trajati do 1. marta.

Dodik uručio ključeve stana ocu tri poginula borca

ISTOČNO SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik uručio je danas u Istočnom Sarajevu ključeve stana ratnom-vojnom invalidu Marinku Bjelici, koji je u Odbrambeno-otadžbinskom ratu izgubio troje djece, dok mu je četvrto dijete invalidno lice.

Jednog sina ubio, a drugog pokušao da ubije

BIHAĆ - Protiv Sulejmana Burzića (76) iz Cazina Kantonalni sud u Bihaću potvrdio je optužnicu Kantonalnog tužilaštva USK koja ga tereti da je prošle godine nakon sukoba sa sinovima ispalio više hitaca i usmrtio sina Vernesa dok Emira nije pogodio.

Vučić posjetio rodno mjesto svog oca

BUGOJNO - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić posjetio je danas Čipuljić, kod Bugojna, rodno mjesto svog oca.

Japanski ministar na porodiljskom odsustvu, želi da da primjer

TOKIO - Japanski ministar za zaštitu životne sredine Šinjiro Koizumi saopštio je danas da će uzeti porodiljsko odsustvo jer želi da postane uzor zaposlenim očevima u toj zemlji.

Otac izbo sina

BEOGRAD - Samo pukom srećom, na Badnji dan, izbjegnuta je velika porodična tragedija u Surčinu kada je otac, poslije žestoke rasprave, izbo sina.

Počelo suđenje ocu koji je sa balkona bacio četvoro djece

ZADAR - Na Županijskom sudu u Zadru jutros je počelo je suđenje 54-godišnjem ocu s Paga koji je u februaru ove godine s balkona na prvom spratu kuće pobacao svoje četvero djece.

Tri godine zatvora zbog pokušaja ubistva oca

GORAŽDE - Kantonalni sud u Goraždu osudio je Kutješ Smaju iz Goražda na tri godine zatvora zbog pokušaja ubistva oca.

Zeničanin objavio da prodaje bubreg da spasi kćerku, jutjuber mu uručio 18.000 KM

Očajni tata iz Zenice Kemal Pehlivanović je prije nekoliko dana na Facebooku objavio da prodaje bubreg kako bi svojoj kćerki Lamiji spasio život.

Najčitanije