otvaranje

Trikovi za otvaranje tegli

Mnogi se muče s otvaranjem tegli, što može biti iritantno ako ste gladni, a od omiljene hrane vas dijeli tvrdoglavi poklopac.

Zvanično i svečano: Otvorena fabrika za preradu zeolita “Zeohem”

U Zvorniku je jutros zvanično otvorena fabrika “Zeohem” za preradu zeolita i hromatografskih gelova, u čiju izgradnju je uloženo više od devet miliona švajcarskih franaka, a svečanosti prisustvuje i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Svečano otvoren 11. 'Kustendorf'

MOKRA GORA - Na Mećavniku je večeras svečano otvoren 11. Međunarodni filmski i muzički festival "Kustendorf", a osnivač Emir Kusturica ističe da se ovom manifestacijom pokušavaju udružiti budući velikani sa sadašnjim.

Otvoren novoizgrađeni smještajni kompleks Zavoda "Dr Miroslav Zotović"

LAKTAŠI - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i Goran Talić, direktor Zavoda za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović", otvorili su danas u Slatini kod Laktaša novi smještajni kompleks Zavoda sa terapijskim centrom, u šta je uloženo 25.778.000 KM.

Otvorena prva autobuska stanica na KiM poslije 18 godina

KOSOVSKA MITROVICA - Polaskom autobusa na liniji Kosovska Mitrovica - Beograd, danas je zvanicno počela sa radom nova autobuska stanica u Kosovskoj Mitrovici, a to je prva autobuska stanica koja je na KiM izgrađena poslije sukoba - poslije 18 godina.

Ovako izgleda dionica autoputa čije otvaranje je najavljeno danas u 14 časova

BANJALUKA – Prvih deset kilometara autoputa od Laktaša do Prnjavora biće svečano otvoreno danas, a na otvaranju se očekuje prisustvo brojnih zvanica, uključujući i Aleksandra Vučića, predsjednika Srbije.

Otvoren novi objekat mjesne zajednice u Donjim Kolima

BANJALUKA - Presijecanjem svečane vrpce gradonačelnik Igor Radojičić u petak je otvorio novi objekat mjesne zajednice u Donjim Kolima.

Svečano otvoren savremeni Granični prelaz Ivanica

RAVNO - Iako je atmosfera na zvaničnom otvaranju novog graničnog prelaza Ivanica, na području opštine Ravno, bila svečana, ipak je čitav događaj zasjenila izjava Mate Frankovića, gradonačelnika Dubrovnika, koji je rekao da Trebinje treba da se izvini Dubrovniku za događaje iz proteklog rata.

"Didaco" ispunjava želje kupaca

BANJALUKA - "Didaco Shop" sa bogatom ponudom i novim asortimanom otvoren je na lokaciji preko puta banjalučke Gimnazije, gdje je bio i ranije.

Otvaranje Ferhadije najvažniji vjerski događaj u BiH

VAŠINGTON - Stejt department je u godišnjem izvještaju o vjerskim slobodama u svijetu, kada je riječ o Bosni i Hercegovini, tokom protekle godine, kao najvažniji vjerski događaj naveo svečanost otvaranja obnovljene džamije Ferhadija u Banjaluci, porušene u ratu.

Najčitanije