pale

Pronađeni kokain i marihuana na Palama

ISTOČNO SARAJEV - Policija na Palama pronašla je i oduzela 29 PVC paketića marihuane, jednu PVC kesicu kokaina i digitalnu vagu za precizno mjerenje prilikom pretresa stana i objekata koje koristi lice čiji su inicijali A.V.

Obustava saobraćaja u centru Pala

​ISTOČNO SARAJEVO - U opštini Pale danas će biti obustavljen saobraćaj za sva motorna vozila na dijelu Ulice Nikole Tesle, u vrijeme održavanja manifestacije "Dani bezbjednosti saobraćaja u Istočnom Sarajevu".

Bez struje Pale, Istočni Stari Grad i Ravna Romanija

PALE - Opštine Pale i Istočni Stari Grad, te područje Ravne Romanije danas će biti bez električne energije, najavljeno je iz "Elektrodistribucije" Pale.

Dodik: Paljanska opština među najperspektivnijim

PALE - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da su danas Pale jedna od najperspektivnijih opština ovog dijela Republike Srpske.

Dodiku plaketa za izuzetan doprinos u razvoju opštine Pale

PALE - Srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku večeras je dodijeljena Plaketa za izuzetan doprinos razvoju opštine Pale.

Dan žalosti na Palama zbog pogibije dvojice deminera

PALE - Na Palama je danas Dan žalosti zbog tragične smrti deminera Save Kalajdžića i Slaviše Pljuce iz ove opštine.

Na Palama otkazan koncert grupe "Regina" zbog pogibije deminera

PALE - Opštinska uprava Pala otkazala je koncert grupe "Regina", koji je trebalo da bude održan sutra, zbog pogibije dvojice deminera sa Pala.

Postavljena skulptura hajduka Starine Novaka na Palama

PALE - Skulptura najpoznatijeg srpskog hajduka Starine Novaka postavljena je danas na Palama, a izradio ju je japanski vajar Kota Sakai u okviru 17. "Art simpozijuma Jahorina".

Paljanski biciklisti stigli do Moskve: Prevalili 2.850 km na dva točka

​Trojica biciklista Biciklističkog kluba "Javorina" sa Pala uspješno su okončali biciklističku ekspediciju "Pale – Moskva 2019 / Hvala i slava Rusiji" koja je organizovana od 06.07.2019. do 26.07.2019. godine.

Moto-skup na Palama okupio 100 bajkera iz regiona

Međunarodni moto-skup na Palama okupio je oko stotinu bajkera iz 20 moto-klubova iz Srbije, Crne Gore i BiH.

Najčitanije