pare

Plaćao lažnim novčanicama od 50 evra

VELIKA KLADUŠA- Policijski službenici Odjela za sprečavanje privrednog, kompjuterskog kriminala i korupcije MUP-a USK, po naredbi Suda BiH i uz podršku pripadnika policije iz Cazina i Velike Kladuše, izvršili su danas pretres stambenog objekta lica M.S. (33) u Velikoj Kladuši, te tom prilikom zaplijenili veću količinu falsifikovanog novca.

Carinici pronašli kesicu od peciva punu deviza

GRADINA - Carinici su na prelazu Gradina 3. decembra 2019. godine, otkrili pokušaj krijumčarenja deviza u kesici od peciva i ženskom neseseru.

Sa tuđeg bankovnog računa podigli 16.800 KM

ZVORNIK - Protiv lica čiji su inicijali A.J. i F.H. podnesen je izvještaj Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo zbog sumnje da su sa tuđeg bankovnog računa podigla 16.800 KM, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Prijedorčanin osumnjičen za krađu torbe sa oko 11.000 KM

PRIJEDOR - Prijedorska policija uhapsila je lice čiji su inicijali J.K. (23) iz Prijedora osumnjičeno za krađu torbe u kojoj je bilo 5.000 evra i 1.000 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Za personalne asistente mora biti para u budžetu

BANJALUKA - Ustavni sud RS je utvrdio da odredba Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju u vezi sa angažovanjem lica za podršku učenicima sa smetnjama u razvoju nije u saglasnosti sa Ustavom RS, pa će Ministarstvo prosvjete i kulture RS morati da izmijeni zakon, jer su takve odluke obavezujuće.

BiH od Razvojne banke dobila milion evra za smještaj migranata

SARAJEVO - Razvojna banka Savjeta Evrope (CEB) obezbijedila je milon evra bespovratne pomoći za Bosnu i Hercegovinu, kako bi pokušala da riješi problem smještaja ilegalnih migranata koji nastavljaju da pristižu.

Ćazim Ahmetašević vratio penzionerki torbicu sa 23.000 evra

BEČ - Ćazim Ahmetašević, radnik bečkog gradskog saobraćajnog preduzeća Wiener Linien, postao je ličnost dana u Austriji.

Štediše kreću u pohod na novac iz Srbije

SARAJEVO - Bh. institucije postigle su konačni dogovor tako da sada više nema prepreka da oko 20.000 građana iz BiH krene u borbu za svoju staru štednju koja je ostala u srbijanskim bankama, kažu iz udruženja.

Policajac iz Kotor Varoša spiskao pare od slatke pa prijavio krađu

KOTOR VAROŠ - Policajac S. Đ. (23) iz Kotor Varoša uhapšen je zbog sumnje da je lažno prijavio krađu oko 20.000 maraka koje je dobio na svojoj svadbi, saznaje "Glas Srpske".

Način na koji držite novac otkriva hoćete li biti bogati

Postoje određena pravila kada su novčanik i novac u pitanju kojih treba da se pridržavate, jer se na taj način privlači pozitivna energija i priziva obilje u život.

Najčitanije