partner

Samostalne žene žele emotivnog partnera

Iako se većina muškaraca drži na distanci od uspješnih, samostalnih žena, nekima veza sa ovakvom ženom predstavlja pravi izazov. Snažne i ambiciozne žene tačno znaju šta žele od života, a i od ljubavi.

Partner kupio E-Golf

TUZLA – Partner mikrokreditna fondacija je kupila vozilo na električni pogon.

Konferencija u Teliću okupila 200 IT stručnjaka

Osma po redu IT konferencija "King Partner Days 2018", čiji je cilj prezentacija najnovijih trendova u oblasti informacionih i komunikacijskih tehnologija, otvorena je danas u Tesliću gdje je okupila više od 200 učesnika iz 120 preduzeća.

Šest stvari koje je bolje da sakrijete od partnera

Veze se temelje na povjerenju, ali neke stvari neće nikome da naude ako ostanu tajna. Poput četkice za zube, postoje i neke nematerijalne stvari koj treba da držite za sebe i ne dijelite ih s partnerom.

Kada se vratiti bivšem, a kada ne?

Jedno istraživanje pokazalo je da se gotovo 45 posto ljudi u dobi od 17 do 24 godine vratilo bivšima barem jedanput. Ali kako znati je li to dobra ili loša ideja?

Partner u rađaoni - pomoć ili smetnja

Da li muškarci trebaju prisustvovati porođaju? To će, izgleda, ostati pitanje bez odgovora

Pet znakova da obožava da vodi ljubav sa vama

Uobičajeno je da se djevojke stalno brinu da li će im partner ostati dugotrajno zadovoljan. Jedna od mogućnosti da dobijete odgovor na ovo pitanje je analiziranje njegovog ponašanja. Iako šalje neke od sljedećih znakova, ne garantujemo da jednom nećete morati poraditi na svom seksualnom životu. Ali, postoje dobre šanse da je trenutno srećan s vama u krevetu…

"Partner" donirao Tuzli pametnu klupu

TUZLA – Partner mikrokreditna fondacija danas je donirala gradu Tuzla "pametnu" solarnu klupu.

HO "Partner" sprovodi novi projekat: Personalna asistencija za veću samostalnost

Humanitarna organizacija "Partner" realizuje projekat "Budi i ti personalni asistent" uz finansijsku podršku grada.

Partner MKF i KfW potpisali ugovor o kreditu vrijedan 5 miliona evra

TUZLA - Unutar okvira evropskog fonda za Bosnu i Hercegovinu, Partner MKF iz Tuzle i KfW potpisali su ugovor o kreditu od 5 miliona evra za kreditiranje mikro, malih i srednjih preduzeća za obrtni kapital i ulaganja. Od 5 miliona evra, 1 milion evra će se iskoristiti za finansiranje mjera energetske efikasnosti.

Najčitanije