partneri

Da li ste spremni za život u dvoje?

Našli ste srodnu dušu sa kojom biste započeli život udvoje. Ipak, pitate se da li je pravo vrijeme za to. Projverite da li ste spremni za zajednički život...

Horoskop otkriva koliko ćete seksualnih partnera imati tokom života

Svako od nas ima taj jedan broj i ne možemo da lažemo sebe koji je. Nije riječ o godinama već o tome šta ste i koliko puta radili tih godina, a tiče se naravno seksa.

Postoje dva tipa varanja i ključno je napraviti razliku

Svi bismo voljeli da izbjegnemo da budemo prevareni, ali šta kad se to dogodi? Onda se suočavate sa teškom odlukom - da li da probate da prođete zajedno kroz to i nekako povratite poljuljano povjerenje ili da završite vezu i krenete dalje?

Potpuno različiti, privlače se "kao ludi"

Ako ste spremni da se ovog ljeta zaljubite “najjače” do sada, poslušajte savjete astrologa i saznajte sa kojim znakom će vam veza biti najvatrenija.

Nije "Volim te": Dvije riječi koje će spasti svaku vezu

Američki psiholog Vilijam Džejms istakao je da je jedan od najčešćih dubinskih razloga prekida veze upravo činjenica da se jedna ili obje osobe ne osjećaju cijenjeno. Stoga kaže kako su dvije male reči koje mogu da spasu većinu veza - "Hvala ti".

Danas sastanak Igora Radojičića i koalicionih partnera: DNS ne računa na tri odbornika

BANJALUKA - Sastanak gradonačelnika Igora Radojičića i koalicionih partnera biće održan danas, a tema sastanka biće odnosi u koalicionim strankama SNSD, SP, DNS i Ujedinjena Srpska.

Najčitanije