pauk

Ovako reaguje Rus kad mu pauk digne auto

Kad je auto jednom dignut, bijeg najčešće nije najpametnija opcija. Ovom Rusu to nije ni palo na pamet, on je svoju Kiju odlučio spustiti sam.

"Pauk" za godinu dana uklonio 775 nepropisno parkiranih vozila

BIJELJINA - Specijalno vozilo "pauk" u Bijeljini uklonilo je u prošloj godini 775 nepropisno parkiranih vozila, što predstavlja smanjenje u odnosu na prethodnu godinu kada je uklonjeno 1.169 vozila, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Bijeljina.

"Kiša" paukova u Brazilu

​Na jugu Brazila nedavno je nastao video snimak koji odaje dojam da pauci padaju sa neba, piše "The Guardian".

Kirjos završio u bolnici zbog ugriza pauka

Australijski teniser Nik Kirjos, poznat po čestim ispadima na teniskim terenima, morao je da se hospitalizuje zbog ugriza pauka.

Fenomen u Grčkoj: Paukova mreža dugačka 300 metara

U gradu Aitoliku na zapadu Grčke uočen je nevjerovatan fenomen - gotovo 300 metara dugačka paukova mreža, koja je nastala zbog velike vlažnosti tokom ovog ljeta.

Naučnici tvrde da ne treba ubijati paukove, evo zašto

Možda će vas biti teško uvjeriti, ali entmolozi poručuju da ne ubijate paukove u svom domu, piše Educate Inspire Change.

Uginuo najstariji pauk na svijetu

Australijska naučna zajednica tuguje opraštajući se od najstarijeg poznatog pauka na svijetu, uginulog s navršene 43 godine života.

Majka ostavila dijete u vozilu, pauk odnio auto

BEOGRAD - JKP "Parking servis" u Beogradu podnio je prijavu Gradskom centru za socijalni rad zbog zanemarivanja djeteta protiv majke.

Paukov otrov krije lijek za milione bolesnika?

Otrov sidnejskog dupljaša, jednog od najsmrtonosnijih pauka na svijetu mogao bi da se koristi u liječenju poremećaja nervnog sistema što uključuje bol, epilepsiju i moždani udar, navode australijski naučnici.

Džinovski pauk izazvao paniku u londonskom metrou

Lako je otarasiti se pauka u kući - ili ćemo ga izbaciti napolje, ili će završiti pod papučom.

Najčitanije