pauk

Da li ste ikada vidjeli kako se tarantula "presvlači"?

Mnoge životinje mijenjaju svoju kožu, a među njima su i pauci koji sa sebe skidaju svoj egzoskelet.

"Pauk" u Nišu uklanjao auto pa napravio haos

Nevjerovatan snimak koji proteklih dana kruži internetom šokirao je korisnike društvenih mreža, a kako i ne bi kada je na njemu automobil koji je takozvani "pauk" pokušao da podigne sa mjesta na kom nije dozvoljeno parkiranje, ali je u tome samo donekle uspio.

"Pauk" služba u Banjaluci dobija treće vozilo

BANJALUKA - "Pauk" služba uskoro bi trebalo da dobije novo vozilo, čijom nabavkom će ona imati bolje uslove za rad, potvrdili su u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Vidjela pauka pa izazvala udes i totalno uništila auto

Policija u Njujorku objavila je na svojoj zvaničnoj Facebook stranici fotografiju saobraćajne nezgode koju je "izazvao", vjerovali ili ne, pauk.

Ovako reaguje Rus kad mu pauk digne auto

Kad je auto jednom dignut, bijeg najčešće nije najpametnija opcija. Ovom Rusu to nije ni palo na pamet, on je svoju Kiju odlučio spustiti sam.

"Pauk" za godinu dana uklonio 775 nepropisno parkiranih vozila

BIJELJINA - Specijalno vozilo "pauk" u Bijeljini uklonilo je u prošloj godini 775 nepropisno parkiranih vozila, što predstavlja smanjenje u odnosu na prethodnu godinu kada je uklonjeno 1.169 vozila, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Bijeljina.

"Kiša" paukova u Brazilu

​Na jugu Brazila nedavno je nastao video snimak koji odaje dojam da pauci padaju sa neba, piše "The Guardian".

Kirjos završio u bolnici zbog ugriza pauka

Australijski teniser Nik Kirjos, poznat po čestim ispadima na teniskim terenima, morao je da se hospitalizuje zbog ugriza pauka.

Fenomen u Grčkoj: Paukova mreža dugačka 300 metara

U gradu Aitoliku na zapadu Grčke uočen je nevjerovatan fenomen - gotovo 300 metara dugačka paukova mreža, koja je nastala zbog velike vlažnosti tokom ovog ljeta.

Naučnici tvrde da ne treba ubijati paukove, evo zašto

Možda će vas biti teško uvjeriti, ali entmolozi poručuju da ne ubijate paukove u svom domu, piše Educate Inspire Change.

Najčitanije