pazar

U Novi Pazar stiglo deset novih respiratora

BEOGRAD - U Novom Pazaru je u posljednja tri dana zabilježen blagi pad broja zaraženih virusom korona, izjavio je danas koordinator Opšte bolnice u Novom Pazaru Mirsad Ðerlek i istakao da je u tu zdravstvenu ustanovu stiglo deset novih respiratora.

Adem Ljajić zahvalio Đokoviću na pomoći Novom Pazaru

Srpski fudbalski reprezentativac Adem Ljajić, rođen u Novom Pazaru, lično je zahvalio Novaku Đokoviću na novčanoj donaciji njegovom gradu u borbi protiv korona virusa.

Pismo Novaku iz Pazara: Hvala, svetlosti naša, pričaće se vekovima

Novak Đoković je ko zna koji put dokazao da je veliki čovjek.

Vučić: Niko neće urušavati Srbiju u Novom Pazaru

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je, povodom situacije u Novom Pazaru koja je eskalirala rastom broja zaraženih virusom korona, da neće dozvoliti nikome, ni spolja, niti iznutra, da urušava Srbiju u tom gradu i na bilo kojem drugom mjestu.

Ljajić: U toku procedura za dolazak ljekara iz BiH

BEOGRAD - Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić izjavio je da je u toku procedura u vezi sa dolaskom medicinskog osoblja iz BiH kao pomoć u Novi Pazar, gdje je proglašena vanredna situacija zbog povećanja broja zaraženih virusom korona.

U Novi Pazar stigli ljekari i tehničari iz Kragujevca

NOVI PAZAR - U Novi Pazar je stigla još jedna ekipa ljekara i medicinskih tehničara iz Kragujevca, javlja RTS.

Direktor Opšte bolnice Novi Pazar ipak nije prebačen za Beograd, ali jeste u bolnici

NOVI PAZAR - Direktor Opšte bolnice Novi Pazar Meho Mahmutović nije hitno prebačen za Beograd, kako su mediji ranije prenijeli, već se nalazi u bolnici u tom gradu.

Direktor bolnice Novi Pazar u teškom stanju prebačen u Beograd

NOVI PAZAR - Direktor Opšte bolnice Novi Pazar Meho Mahmutović hitno je prebačen sinoć za Beograd zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, pišu srpski mediji.

Brnabićeva i Lončar izviždani u Novom Pazaru, ljekari im okrenuli leđa

NOVI PAZAR – Premijerka Srbije Ana Brnabić i ministar zdravlja Zlatibor Lončar obišli su danas Opštu bolnicu u Novom Pazaru, kako bi se uvjerili u situaciju u tom gradu u vezi sa epidemijom virusa korona, a dočekao ih je ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

Janković: Ne bih stao iza ideje da treba dopustiti zaražavanje mladih

BEOGRAD - Imunolog Srđa Janković kaže da se usporava prenošenje virusa korona u Novom Pazaru, da je situacija stabilizovana, ali još uvijek daleko od onoga što bi ljekari željeli da vide.

Najčitanije