pedofilija

U "registru pedofila" 279 osoba

BEOGRAD - U Srbiji u "registru pedofila", odnosno osuđenih za djela protiv polne slobode izvršena nad maloljetnicima, nalazi se 279 osoba.

Kardinal pedofil ostaje u zatvoru

MELBURN - Apelacioni sud u Australiji potvrdio je presudu kardinalu Džordžu Pelu, osuđenom za seksualno zlostavljanje djece.

Ukrajina uvodi hemijsku kastraciju za pedofile

KIJEV - Ukrajinski parlament usvojio je novi zakon kojim se uvodi obavezna hemijska kastracija za seksualne prestupnike, javlja Independent, prenosi Index.hr.

Društvo psihologa RS: Djeci objasniti da je njihovo tijelo važno i niko ne smije da ga povrjeđuje

BANJALUKA - Svi odrasli odgovorni u procesu vaspitanja i zaštite djece, djeci svih uzrasta na njima prilagođen način, treba da kažu da je njihovo tijelo važno i da niko ne smije, ni na kakav način da ga povrjeđuje, te da o tome ne treba da ćute bez obzira koliko osjećala nelagodu, stid i koliko se plašila, kažu u Društvu psihologa RS.

Uhapšen pedofil zbog obljube djeteta

PODGORICA - Službenici crnogorske Uprave policije uhapsili su muškarca čiji su inicijali Z.Ž. osumnjičenog za obljubu dvanaestogodišnje djevojčice.

Uhapšen pedofil zbog obljube djeteta

PODGORICA - Službenici crnogorske Uprave policije uhapsili su muškarca čiji su inicijali Z.Ž. osumnjičenog za obljubu dvanaestogodišnje djevojčice.

Ucjenjivao djevojčicu i razmjenjivao njene eksplicitne fotografije, uhapšen u akciji FUP-a

KAKANJ - Policija FBiH juče je pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona, na području opštine Kakanj, uhapsila O.H. (31), zbog krivičnog djela "Iskorištavanje djeteta ili maloljetnika radi pornografije".

Robija bivšem direktoru sarajevske škole zbog polnog odnosa s učenicom

SARAJEVO - Sudo Lavić, bivši direktor Desete osnovne škole u Sarajevu, osuđen je na osam godina zatvora zbog polnog odnosa s djetetom.

Pred sudom u Londonu šest tužbi za pedofiliju protiv SPC

Visoki sud u Londonu zaveo je polovinom januara šest tužbi protiv Srpske pravoslavne crkve (SPC) zbog pedofilije, potvrdio je za Radio Slobodna Evropa (RSE) advokat Mladen Kesar, koji zastupa oštećene.

Djed uhapšen zbog bludnih radnji nad devetogodišnjim unukom

Sinoć je u Zavidovićima uhapšen stariji muškarac osumnjičen za bludne radnje nad unukom.

Najčitanije