pijan

Pijani Poljak napao policiju u Splitu

SPLIT - Protiv 28-godišnjeg Poljaka, koji je fizički napao i lakše povrijedio dvojicu policajaca, splitska policija je podnijela krivičnu prijavu nadležnom državnom tužilaštvu, saopšteno je danas.

U Srpcu vozio sa 3,15 promila alkohola u krvi bez vozačke

SRBAC - Mirko B. (37) iz Sitneša, opština Srbac, uhapšen je nakon što ga je policija zaustavila dok je neregistrovan golf dva vozio bez vozačke dozvole, i to sa 3,15 g/kg alkohola u organizmu.

Dervenćanin hospitalizovan, uhapšen pijani sugrađanin

DOBOJ - Vozač FIAT-a čiji su inicijali K.Ć. iz Dervente hospitalizovan je u dobojskoj bolnici nakon današnje saobraćajne nezgode u Derventi, a njegov sugrađanin D.T., koji je upravljao teretnim vozilom kedi, uhapšen je jer bio pijan.

Uhapšen pijani vozač u Derventi

DOBOJ - Policija u Derventi uhapsila je vozača sa područja opštine Brod D.C, kod kojeg je utvrđeno 2,25 promila alkohola u krvi.

Srbin vozio sa 4,21 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija zaustavila je proteklog vikenda u Vrnjačkoj Banji vozača starog 41 godinu koji je vozio automobil sa čak 4,21 promilom alkohola u krvi.

Uhapšen jer je vozio pijan, udario policajca pa u drugi auto

KRAGUJEVAC - Policija u Kragujevcu uhapsila je M.S. (64) iz okoline Topole, zbog sumnje da je izvršio krivična djela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti i ugrožavanje javnog saobraćaja, saopštio je MUP.

Pijan vozio u pogrešnom smjeru na autoputu kod Kaknja

Na autoputu od Kaknja do Zenice sinoć se odvijala prava drama jer je pijani vozač ušao na naplatnim kućicama u Kaknju u pogrešan smjer, pišu federalni mediji.

Uhapšen pijani vozač koji je usmrtio mladića

ŠABAC - Policija je uhapsila dvadesetosmogodišnjeg mladića iz okoline Loznice koji je pod dejstvom alkohola izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo jedan maloljetnik, a dvojica su povrijeđena.

Vozio auto sa 3,23 promila alhohola u krvi

BEOGRAD - Policija je podnijela prekršajnu prijavu protiv vozača /52/ iz Kragujevca koji je upravljao automobilom sa 3,23 promila alkohola u krvi, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srbije.

Pijan biciklom sletio s puta

ZVORNIK - Biciklista M.T. iz Srbije povrijeđen je kada je biciklom sletio sa magistralnog puta Zvornik-Bijeljina u mjestu Branjevo, a alko-testiranjem je utvrđeno da je imao 2,18 promila alkohola u krvi, saopšteno je danas iz zvorničke Policijske uprave.

Najčitanije