pjesma

Banjalučki bend "Neki plavi mjesec" predstavio novi singl i video-spot

Banjalučki bend "Neki plavi mjesec" predstavio je novi video-spot za pjesmu "Ploča na dobro", koja će se naći na albumu "Nidže veze". Kako ističe bubnjar benda Damir Marjanović, singl je nastao u trenutku njegove stresne situacije na poslu.

"Bez rikverca" objavili novu pjesmu

Banjalučki rok bend "Bez rikverca" objavio je pjesmu "Crni šećer", a riječ je o šestom singlu ovog sastava. Pjevač benda Goran Gavrić Grga ističe da je pjesma nastala prije nekoliko mjeseci te da je bend već nekoliko puta numeru izveo uživo.

Damir Urban pozvao publiku da učestvuje u nastanku njihove nove pjesme

Damir Urban i njegov bend "Urban&4" objavili su demo-snimak pjesme "Pseća oluja", a spot postavljen na YouTube svjedoči o tome da je svaki član benda radio iz svoga doma. Urban se oglasio i putem društvenih mreža pozvavši prijatelje, kolege muzičare i publiku da učestvuju u konačnoj verziji pjesme.

Korona dobila i pjesmu, "My corona"

Dok sijvetom hara virus korona od kojeg mnogi strahuju, neki su ipak malo opušteniji povodom toga, pa snimaju jpesme o njemu.

Pjesma o pranju ruku postala svjetski hit

Vlade država širom svijeta pokušavaju da stanu na put virusu. Jedna od mjera zaštite je pranje ruku, jer se pravilnom higijenom sprečava njegovo širenje.

Maja Louis za "Nezavisne": Majčina sreća je moja pobeda

Pjevačica Maja Louis objavila je novi video-spot za pjesmu "Mama", koju je posvetila svojoj majci.

Slobodan Bošković: Nagrada je najkraći most između pisca i čitaoca

BANJALUKA - Svaka nagrada je značajna i raduje jer je ona najkraći most između pisca i čitaoca, kritičara i izdavača, kaže Slobodan Bošković povodom nagrade "Pjesma nad pjesmama" koju dodjeljuje "Klub umjetničkih duša" iz Mrkonjić Grada. Bošković je nagrađen za poemu "Kasno leto", a odluku je donio žiri 19. pozivno-javnog konkursa na temu ljubavi, kojim je predsjedavao Radmilo V. Radovanović. Na konkurs je, ističu organizatori, pristiglo 1.500 radova 400 autora s prostora Balkana.

Osvanula do sad neobjavljena pjesma Princa

Svi obožavaoci muzike legendarnog Princa bili su oduševljeni kada su vidjeli da se na YouTube-u našla njegova do sada neobjavljena pjesma i to povodom 40. godišnjice pjevačevog drugog albuma koji nosi jednostavan naziv "Prince".

Brak zbog srpske pjesme pukao poslije tri sata?

​Jedno svadbeno veselje u Nikšiću za tili čas se pretvorilo u košmar. I to sve zbog politike! Dvije porodice, čiju djecu je ljubav spojila, neočekivano su zaratile samo zbog naručene pjesme "Srpkinja je mene majka rodila"!

Maya Berović i Aca Lukas objavili duet

Dugo najavljivana duetska pjesma Maye Berović i Ace Lukasa konačno je objavljena. Od kada su otkrili da snimaju duet, ne zna se ko je više bio nestrpljiv, da li Mayini ili Lukasovi fanovi.

Najčitanije