pjesma

Osvanula do sad neobjavljena pjesma Princa

Svi obožavaoci muzike legendarnog Princa bili su oduševljeni kada su vidjeli da se na YouTube-u našla njegova do sada neobjavljena pjesma i to povodom 40. godišnjice pjevačevog drugog albuma koji nosi jednostavan naziv "Prince".

Brak zbog srpske pjesme pukao poslije tri sata?

​Jedno svadbeno veselje u Nikšiću za tili čas se pretvorilo u košmar. I to sve zbog politike! Dvije porodice, čiju djecu je ljubav spojila, neočekivano su zaratile samo zbog naručene pjesme "Srpkinja je mene majka rodila"!

Maya Berović i Aca Lukas objavili duet

Dugo najavljivana duetska pjesma Maye Berović i Ace Lukasa konačno je objavljena. Od kada su otkrili da snimaju duet, ne zna se ko je više bio nestrpljiv, da li Mayini ili Lukasovi fanovi.

Dačić opet zapjevao pa razbio tanjir

BEOGRAD - Ivica Dačić opet je zapjevao. Srpski šef diplomatije ovaj put pjevao je u Paraliji povodom otvaranja kancelarije Jedinstvene Srbije u tom grčkom gradu.

Hakeri prekinuli emitovanje takmičenja za "Pjesmu Evrovizije"

TEL AVIV - Gledaoci takmičenja za "Pjesmu Evrovizije" u krugu od 1,2 kilometra oko mjesta održavanja manifestacije u Tel Avivu upozoreni su tokom prve polufinalne večeri da potraže sklonište od neizbježnog raketnog udara, javio je izraelski list "Harec".

Premijerno izvedena pjesma "Banjaluka"

Na Svečanoj akademiji povodom Dana grada Banjaluka, juče, izvedena je premijerno pjesma pod nazivom "Banjaluka".

Militanti prijete napadom tokom "Pjesme Evrovizije"

GAZA - Militanti u Gazi zaprijetili su da će izvršiti raketni napad tokom takmičenja za "Pjesmu Evrovizije" ukoliko Izrael odbije da postigne sporazum sa Palestincima u vezi sa uklanjanjem blokade oko Gaze, javio je izraelski "Kanal 20".

Pokušao ukrasti kombi, zapjevao Halida Bešlića kad je uhvaćen

ČAPLJINA - U srijedu, 6. marta, godine čapljinskoj policiji S.M. prijavio je da je izvršen pokušaj krađe vozila.

Poziv na konkurs "Vrijeme (bez) utopije. Mreža mladih pisaca"

Pozivaju se mladi autori između 18 i 28 godina iz Bosne i Hercegovine, koji imaju barem jedan objavljen rad u književnom časopisu ili antologiji, da pošalju kratku priču ili pjesmu maksimalne dužine do pet stranica na zadatu temu: „Vrijeme(bez) utopije“, uz kratku autobiografiju.

Pjesma "Afrika" se vratila kući

Pjesma "Afrika" američke rok grupe "Toto" vratila se svojoj afričkoj kući zahvaljujući zvučnoj instalaciji postavljenoj u pustinji Namib.

Najčitanije