pjesma

Veče s Markom Tomašem u Banjaluci

BANJALUKA - Veče s Markom Tomašem biće održano ove nedjelje, 30. avgusta, u Koncertnoj dvorani Banskog dvora. S Tomašem će razgovarati Milan Rakulj.

Nagrada "Stražilovo" ravnopravno za tri pjesnika

SREMSKI KARLOVCI - Ovogodišnja nagrada "Stražilovo" za najbolje pjesničke knjige objavljene u "Brankovom kolu" ravnopravno je pripala Zdenki Valent Belić iz Novog Sada, Marku Milovanoviću Marunu iz Srebrenice i Milanu Gromoviću iz Čačka. Ovu odluku danas u Sremskim Karlovcima jednoglasno je donio žiri Brankovog kola u sastavu: Nenad Grujičić, Ivan Lalović i Rastko Lončar.

Tijana Bogićević objavila pjesmu uz koju ćete se zaljubiti

Nakon pjesme "Širina" koju je otpjevala s poznatom kompozitoricom Aleksandrom Sarom, pjevačica Tijana Bogićević snimila je novu pjesmu koja nosi naziv "Javna tajna".

Mikula o novoj pjesmi: Strah najlakše upravlja sudbinom običnog čovjeka

Poznati muzičar iz Nožičkog sa trenutnom adresom u Beogradu Bojan Mikulić Mikula predstavio je novi singl i video-spot za pjesmu "Strana tvog romana".

Ammara Mistrić za "Nezavisne": Tuga i čežnja uzrok su najljepših pisanja

Mlada kantautorka Ammara Mistrić predstavila je video-spot za pjesmu "Između nas", a kako je otkrila, ovo ostvarenje govori o ljubavi i nedostajanju dragih osoba. Za Ammaru ljubav je najveće nadahnuće u stvaralaštvu te često o njoj piše i promišlja. Novi singl inspirisan je nedostajanjem, a pjevačica dodaje da osjećanja poput tuge otvaraju srce i inspirišu na kreativni rad.

Mile Kekin svoj protest pretočio u novi hit "Sretni ljudi"

Nova pjesma Mileta Kekina, frontmena benda "Hladno pivo" nosi naziv "Sretni ljudi" ,a inspirisana je trenutnim izborima u Hrvatskoj, ali i u regiji. Svoj, kako kaže, skromni protest, pretvorio je u riječi i nastala je pjesma "Sretni ljudi". U pjesmi gostuju Saša Antić iz TBF-a, Sara Renar i Maja Rivić.

Nova pjesma "Srčanog udara" posvećena svim "divljakušama"

Grupa "Srčani udar" objavila je novi singl "Divlja Merry", nastao u saradnji sa Zlatanom Ćehićem Ćehom, bivšim članom "Divljih jagoda" i basistom i vokalom rok grupe "Vulkan".

Objavljen duet grupe "Srčani udar" i Alena Islamovića

Sve ljubitelje istinskog rocka u Bosni i Hercegovini i regiji oduševio je nedavno objavljeni duet grupe "Srčani udar" i Alena Islamovića "Na pola koplja".

Alen Islamović objavio novu pjesmu "Na pola koplja"

Alen Islamović sve istinske ljubitelje rokenrola je obradovao novim singlom. Ovog puta u pitanju je saradnja sa grupom "Srčani udar" sa kojom je snimio pjesmu "Na pola koplja".

Guns N' Roses snimaju nove "ubitačne" stvari

Prema riječima Suzan Holms McKagan, supruge basiste Dafa McKagana, Guns N ‘Roses nastavljaju da rade na novoj muzici.

Najčitanije