plastenik

Đaci sade u plastenicima

TREBINJE - Učenici Srednje poljoprivredne škole počeli su sadnju rasadnog materijala i presadnica voća u plastenicima za rasadnike Agrarnog fonda Trebinje.

Problem plasmana proizvoda zemljoradničke zadruge Agrisan

SANSKI MOST - Poljoprivredni proizvođači na području Unsko-sanskog kantona bilježe protekle godine rekordne prinose, ali je glavni problem nemogućnost plasmana proizvoda na tržište.

Obezbijeđeni plastenici za vrijedne dobojske poljoprivrednike

DOBOJ - Dobojlije ne moraju da brinu gdje će se na proljeće snabdijevati zelenom salatom, mladim lukom i špinatom, jer će to za njih proizvesti vrijedne ruke 20 poljoprivrednih proizvođača iz ovdašnjih sela koji su dobili plastenike za zimsku proizvodnju poljoprivrednih kultura.

Novih 2.000 m² pod plastenicima u Bijeljini

U cilju razvoja plasteničke proizvodnje na području grada Bijeljina, gradonačelnik Mićo Mićić potpisao je danas ugovore o saradnji sa dvadeset korisnika, koji su putem javnog poziva odabrani radi realizacije projekta "Ekonomsko osnaživanje socijalno i materijalno ugroženih osoba i mladih osoba kroz proizvodnju povrća u plastenicima".

Pronađeni staklenici i vrt u kojima je uzgajano povrće za Hitlera

Ostaci vrta i staklenika koji je vođa nacista Adolf Hitler koristio za uzgoj voća i povrća otkriveni su u nekadašnjem glavnom štabu Istočnog Fronta.

Prijedor izdvaja za plastenike više od 60.000 KM

PRIJEDOR - Grad Prijedor izdvojiće više od 60.000 KM za nabavku, isporuku i montažu plastenika sa sistemom za navodnjavanje u okviru programa podsticaja za poljoprivredu iz budžeta grada.

Dodijeljena 34 plastenika vrijedna 66.528 KM

ISTOČNO SARAJEVO - Predstavnici opštine Istočno Novo Sarajevo potpisali su danas ugovore o dodjeli 34 plastenika poljoprivrednicima sa prostora ove lokalne zajednice, čija je ukupna vrijednost 66.528 KM.

Kašnjenje isplate podsticaja u USK smanjilo obim plasteničke proizvodnje

BIHAĆ - Promjena politike poticaja, kašnjenje s isplatama i drugi problemi, doveli su do smanjenja obima plasteničke proizvodnje u Unsko-sanskom kantonu, a proizvođači koji se bave tom vrstom poljoprivredne djelatnosti susreću se sa sve većim problemima.

Povrtari u Modriči dobili 20 plastenika

MODRIČA - U Modriči su danas uručeni ugovori o dodjeli plastenika ukupne površine 2.000 metara kvadratnih sa pratećom opremom za 20 povrtara sa područja ove opštine.

Proizvodnja zdrave hrane u vlastitim plastenicima

BIJELJINA - Rudnik i termoelektrana /RiTE/ Ugljevik u vlastitih pet plastenika proizvodi povrće koje se koristi za ishranu radnika.

Najčitanije