pljačka

U Hrvatskoj uhapšen pljačkaš s hirurškom maskom, bacao novčanice

ZAGREB- Hrvatska policija uhapsila je u Dugom Selu pored Zagreba muškarca starog 38 godina koji je s hirurškom maskom na licu opljačkao prodavnicu i bježeći od policije bacao otete novčanice.

Uhapšene dvije osobe, osumnjičene za pokušaj pljačke pumpe u Sarajevu

SARAJEVO - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo uhapsili su E.A. (24) i A.F. (24) zbog postojanja osnova sumnje da su maskirani i uz prijetnju pištoljem pokušali da opljačkaju benzinsku pumpu "Brkić petrol" u sarajevskoj opštini Novi Grad, nakon čega su pobjegli.

Krenuo da opljačka muškarca i ženu pa se grdno pokajao

Pljačkaš u Brazilu neugodno se iznenadio kad je zaustavio par na ulici i tražio od njih novac uz prijetnje pištoljem.

"Srpskog Spajdermena" srušio Facebook nakon pljačke teške 600.000 evra

M.Đ. (29) iz Srbije uhapšen je u Italiji zbog sumnje da je sa još dvojicom mladića izveo pljačku vrijednu 600.000 evra.

Luda pljačka u Beogradu: Nakon dva sata u mjenjačnici odnio 20 evra

Neobična pljačka dogodila se u jednoj mjenjačnici u Beogradu u kojoj je pljačkaš "vršljao" dva sata po objektu da bi na kraju odnio samo 20 evra.

Naoružana banda ukrala 600 rolni toalet papira

HONG KONG - Naoružani pljačkaši ukrali su rano jutros stotine rolni toaletnog papira u vrijednosti od oko 130 dolara u Hong Kongu, gdje zbog virusa korona vlada nestašica takve robe, javlja BBC.

Čistačica sa sinom i mužem lažirala pljačku?

DERVENTA - Ognjenka C. (39), čistačica u derventskom kafiću "Monte karlo", njen sin Nemanja C. (21) i njen nevjenčani suprug Željko V. (22) uhapšeni su zbog sumnje da su dogovorili pljačku u tom kafiću, saznaju "Nezavisne".

Čistačica lažno prijavila pljačku, uhapšena sa dva saučesnika

​DERVENTA – Policija u Derventi uhapsila je tri osobe nakon što je čistačica jednog ugostiteljskog objekta lažno prijavila da ju je napao nepoznati muškarac, koji je zatim obio aparat za igre na sreću, te sa ukradenim novcem pobjegao.

Kako je četvorogodišnji dječak pomogao da se uhvati pljačkaš u Sarajevu?

SARAJEVO - Mještani Miševića u sarajevskoj opštini Hadžići, juče su uhvatili muškarca koji je pokušao da opljačkati džamiju.

Srpski golman opljačkan u Francuskoj, lopovi odnijeli 100.000 evra

Golman Remsa, i srpske reprezentacije Predrag Rajković, doživio je pravu traumu dok je sa porodicom boravio kod kuće, tokom meča Remsa i Strazbura. Naime, pljačkaši su upali u kuću misleći da je cijela pordica na meču, ali su se pravarili.

Najčitanije