pljačka

Opljačkana benzinska pumpa kod Čapljine

ČAPLJINA - Na benzinskoj pumpi "Rebac-Benz" u Zvirovićima na području Čapljine pola sata nakon ponoći počinjeno je razbojništvo.

Palestinac uhapšen zbog krađe u Sarajevu

Dvadesetčetvorogodišnji Palestinac A.R. uhapšen je juče u Sarajevu zbog sumnje da je počinio krađu u ovom gradu.

Pljačkaši raznijeli bankomat

MOSTAR - Više maskiranih lica ukralo je protekle noći novac iz bankomata u krugu Tržnog centra "Robot" na Bišću polju, južno od Mostara, rečeno je u mostarskoj policiji.

Baldo bio dojavljivač i osmatrač tokom ubistva Krunića?

BANJALUKA - Osumnjičeni za učešće u ubistvu banjalučkog biznismena Slaviše Krunića i njegovog pratioca Žarka Pavlovića, Emilio Baldo bio je osmatrač i dojavljivač tokom izvršenja zločina, navelo je Republičko tužilaštvo u svom prijedlogu za produženje pritvora.

Banjalučki taksista državljane Turske odvezao pljačkašima "na noge"

PRIJEDOR - Prijedorska policija uhapsila je K.M. (35), K.M. (28), K.Lj. (30) i I.M. iz Prijedora, te B.M. (23) iz Novog Grada i G.D. (41) iz Banjaluke, zbog sumnje da su opljačkali turske državljane T.A, A.Y, A.I.C. i A.S.

Osječani došli u Sarajevo na turnir u govornom pikadu pa se našli na meti lopova

SARAJEVO - Džepari koji u Sarajevu vrebaju turiste na gotovo svim atraktivnijim lokacijama proteklog su vikenda pokazali potpunu beskrupuloznost kada su pokušali opljačkati dvije slijepe osobe koje su tamo došle iz Osijeka, objavio je Klix.

Upao starici u kuću, pretukao je pa joj ukrao lančić

ZENICA - Tridesetosmogodišnji A.A. iz Zenice uhapšen je zbog sumnje da je pretukao a potom opljačkao staricu V.Lj.

Razbojnici upali u kuću, sa žene skinuli zlato i opljačkali je

DERVENTA - Dva nepoznata maskirana razbojnika opljačkali su u subotu porodičnu kuću u Derventi u kojoj se nalazila ženska osoba sa koje su skinuli zlatno prstenje.

Opljačkani Milaković na suđenju: Polomili su me i ukrali oko 50.000 evra

BANJALUKA - Opljačkani starac Ostoja Milaković (81) iz Kmećana, kod Banjaluke, rekao je u banjalučkom Okružnom sudu da su mu razbojnici odnijeli oko 50.000 evra, kao i pet miliona starih jugoslovenskih dinara kada su ga krajem prošle godine napali u snu, vezali telefonskim kablom i polomili mu vilicu.

Pogledajte snimak pljačke kladionice u Banjaluci

BANJALUKA – Sportska kladionica "Astra" u Ulici Knjaza Miloša u banjalučkom naselju Lazarevo, opljačkana je sinoć, a "Nezavisne" vam ekskluzivno donose snimak pljačke.

Najčitanije