pljačka

Velika pljačka u hotelu gdje živi Mesi

PARIZ - Maskirani pljačkaši ukrali su novac i nakit velike vrijednosti prilikom upada u pariski hotel, u kome živi fudbaler Pari Sen Žermena Lionel Mesi.

Predložen pritvor dvojcu zbog pljačke u Česmi

BANJALUKA - Za Banjalučane Želimira Petkovića (55) i Aleksandra Balabana (26) predložen je pritvor zbog sumnje da su počinili razbojištvo u kući u Banjaluci, vezali vlasnika i fizički ga napali.

Detalji pljačke u Česmi: Žrtvu vezali i zaključali, spasio ga komšija

BANJALUKA - Kada je Banjalučanin Radenko K. krenuo da nahrani životinje na imanju u naselju Česma nije ni slutio da će taj dan bukvalno spasiti život komšiji Dragi R. (65), koji je već bio iznemogao u pokušaju da se oslobodi jer su ga pljačkaši, koji su mu obili kuću, vezali i zaključali.

Brazil: Pljačka nekoliko banaka, poginule tri osobe

RIO DE ŽANEIRO - Naoružana banda izvela je danas napade na nekoliko banaka u jednom brazilskom gradu, koristeći pritom mještane kao živi štit, ostavljajući za sobom eksplozivne naprave i pucajući na policiju.

Opljačkani turisti u dva rafting kampa

Nepoznata lica ukrala su iz bungalova u dva rafting kampa na rijeci Drini kod Foče novac i predmete vrijednosti oko 6.000 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Dvojcu za pljačku penzionera 12 godina i osam mjeseci

BANJALUKA - Dobojlija Nevenko Novaković (29) i Modričanin Dejan Popović (25) pravosnažno su osuđeni na 12 godina i osam mjeseci robije zbog krađe novca od bračnog para S.M. i LJ.M. i za krađu 500 maraka iz mercedesa Đ.N.

Mladoženju opljačkali na svadbi, ukrali mu kovertu sa par hiljada evra

Jedan bračni par iz Austrije žestoko se iznervirao nakon svadbenog veselja, jer su shvatili da im je neko odnio kovertu u kojoj je bilo nekoliko hiljada evra.

Za pljačku 715 KM osuđen na godinu i po robije

TRAVNIK - Opštinski sud u Travniku donio je prvostepenu presudu kojom je Edin Sivić osuđen na godinu i šest mjeseci zatvora, po optužnici u kojoj je navedeno da je iz sportske kladionice opljačkao 715 maraka.

Obijen Saborni hram u Baru

BAR - Saborni hram Svetog Jovana Vladimira u Baru obijen je u noći između subote i nedjelje, rekao je danas protojerej-stavrofor Slobodan Zeković za Portal Bar.

Opljačkana benzinska pumpa u Sarajevu, razbojnik udario pištoljem radnika

SARAJEVO – Nepoznata osoba opljačkala je benzinsku pumpu u opštini Novo Sarajevo, a tom prilikom je jednog od radnika udarila pištoljem u glavu i lakše ga povrijedila, saopšteno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Najčitanije