pošta

Naoružan opljačkao poštu

KONJIC - Muškarac naoružan pištoljem opljačkao je danas poštu u mjestu Čelebići pored Konjica.

Državljanin BiH "ojadio" jednu od najvećih njemačkih kompanija

BERLIN - Bivši radnik Deutsche Posta (Njemačka pošta), koji od kraja prošle godine nije bio zaposlen u kompaniji, uhvaćen je prošlog četvrtka jer je neovlašteno ušao u bazu za dostavu u Neuperlachu.

Promovisana markica povodom osam vijekova autokefalnosti SPC

BANJALUKA - Preduzeće "Pošte Srpske" promovisalo je danas u Banjaluci poštansku markicu povodom 800 godina samostalnosti Srpske pravoslavne crkve /SPC/ nominalne vrijednosti 1,70 KM sa tiražom od 15.000 komada.

U Mostaru ponovo opljačkana brza pošta, napadači od radnice ukrali i golfa

MOSTAR - Dva maskiran napadača uz prijetnju vatrenim oružjem sinoć su oko 18 časova opljačkala poslovnicu brze pošte u Mostaru, na lokalitetu Bišće polje.

Savjet ministara raspravlja o ukidanju poštarine za pošiljke iz inostranstva

SARAJEVO, BANJALUKA - Savjet ministara BiH na današnjoj sjednici trebalo bi da zaduži Agenciju za poštanski saobraćaj BiH da spriječi tri javna poštanska operatera da "nelegalno naplaćuju" poštarinu od 1,8 KM prilikom uručenja običnih pošiljki iz međunarodnog prometa.

Ponovo opljačkana poslovnica brze pošte u Mostaru

MOSTAR - Dvojica maskiranih muškaraca opljačkala su večeras objekat brze pošte u Mostaru, javljaju federalni mediji.

Tradicionalna razmjena pisanih pošiljki nije otišla u zaborav: Poslato duplo više telegrama

BANJALUKA - Da tradicionalna razmjena pisanih sadržaja nije otišla u zaborav govori podatak Republičkog zavoda za statistiku RS da je od 2013. do 2017. godine porastao broj poslanih telegrama, i to sa 8.075, koliko ih je bilo 2013. godine, do 17.132, koliko ih je bilo lani, a primjetno je i povećanje broja pismonosnih pošiljki.

Opljačkana pošta u Kruševu kod Mostara

MOSTAR - Dva naoružana lica opljačkala su jutros poštu u mjestu Kruševo kod Mostara iz koje su odnijela nepoznatu količinu novca, rečeno je Srni u MUP-u Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Predstavljena poštanska marka '20 godina postojanja konvertibilne marke'

SARAJEVO - BH Pošta i Centralna banka BiH danas su u Sarajevu svečano predstavili poštansku marku "20 godina postojanja konvertibilne marke", koju je BH Pošta izdala tim povodom.

Lokalizovan požar u glavnoj pošti u Beogradu

BEOGRAD - U zgradi Glavne pošte u Takovskoj ulici u Beogradu, oko ponoći je izbio požar u kome niko nije povrijeđen.

Najčitanije