požar

U Sarajevu zapaljen skupocjeni maserati

SARAJEVO - U sarajevskom naselju Alipašino Polje sinoć je gorio automobil maserati, jedan od najskupljih automobila na tržištu.

Dva požara izbila u okolini Trebinja

TREBINJE - Dva požara buknula su na području Trebinja - u selima Mrkonjići i Kličanj, a vatrogasci su na terenu, rekao je Srni komandir trebinjske Teritorijalne vatrogasne jedinice Spaso Rosić.

Požar kod Knina

KNIN - Dva aviona Ertraktora iz sastava Protivpožarnih snaga OS Hrvatske upućena su u akciju gašenja požara kod Knina, saopšteno je iz hrvatskog Ministarstva odbrane.

Aktivan požar između sela Njeganovići i Podgorje

BILEĆA - Između bilećkih sela Njeganovići i Podgorje aktivan je požar manjeg intenziteta koji ne ugrožava stambene i pomoćne objekte, rekao je Srni komandir Vatrogasne jedinice Bileća Radomir Radmilović.

Ponovo aktivan požar kod Neuma

NEUM - Na području Hercegovačko-neretvanskog kantona u posljednja 24 sata zabilježeno je devet požara, od kojih jedan u Neumu, po dva u Mostaru i Čitluku te četiri u Čapljini.

Zapalio se napušteni objekat u Sarajevu

SARAJEVO - Jedan napušteni stambeni objekat rano jutros se zapalio u ulici Marka Marulića u sarajevskom naselju Dolac Malta.

Pozar na Kanarskim ostrvima van kontrole, 8.000 evakuisanih

MADRID - Požar na Kanarskim ostrvima je van kontrole, a plamen se uzdiže 50 metara uvis zbog čega je evakuisano više od 8.000 ljudi.

Nastavljeno raščišćavanje u katedrali Notr Dam

PARIZ - Raščišćavanje ruševina u katedrali Notr Dam u Parizu, koja je teško oštećena u požaru sredinom aprila, nastavljaju se danas, rekao je zvaničnik francuskog ministarstva kulture.

Gori šuma na Krfu

ATINA - U sjevernom dijelu grčkog ostrva Krf izbio je požar, a gori šuma na padinama planine Pantokrator.

Bukte požari u predgrađima Skoplja

SKOPLJE - Na nekoliko lokacija u predgrađu Skoplja danas su izbili požari, a najnoviji je izbio u Sopištu, u blizini fabrike za pirotehnička sredstva.

Najčitanije