požar

Požar na Alipašinom Polju: Gorio stan, žena spasila dvoje djece

SARAJEVO - U sarajevskom naselju Alipašino Polje u Geteovoj ulici jutros je izbio požar u stanu na 11. spratu.

Gori Gaza: Izraelska policija evakuisala stanovništvo zbog šumskih požara

GAZA - Vatrogasci se bore sa šumskim požarima na više lokacija u centralnom Izraelu i pojasu Gaze, a stotine ljudi policija je evakuisala.

Vatrogasci dežurali čitavu noć, nije bilo povrijeđenih

GRADIŠKA - Kasno sinoć ugašen je požar koji je juče izbio u proizvodnom pogonu fabrike namještaja Forte fleks u prigradskom naselju Kozinci kod Gradiške.

Vatrogasci i dalje gase vatru u pogonu fabrike namještaja

GRADIŠKA - Vatrogasci i dalje gase požar koji je popodne izbio u proizvodnom pogonu fabrike namještaja "Forte fleks" u prigradskom naselju Kozinci kod Gradiške, u kome nema povrijeđenih lica.

Veliki požar u Gradišci, gori fabrika namještaja

​GRADIŠKA – Vatrogasci gase požar koji je u poslijepodnevnim časovima izbio u proizvodnom pogonu Fabrike namještaja "Forte fleks" u prigradskom naselju Kozinci kod Gradiške.

Veliki požar u Zenici, na terenu svi raspoloživi vatrogasci

ZENICA - U poslovnoj zoni "Šljivik" u večernjim satima došlo je do požara na otpadu sekundarnih sirovina, a sve raspoložive snage zeničkih vatrogasaca angažovane su na gašenju vatre.

Staricu iz Banjaluke ugušio dim

BANJALUKA - Osamdesetosmogodišnju Hajriju Hajić iz banjalučkog naselja Srpske Toplice ugušio je dim sinoć usljed požara koji je izbio u njenoj kući u Ulici od Zmijanja Rajka.

Starica stradala u požaru u Banjaluci

​BANJALUKA – Starija žena stradala je sinoć u požaru koji se dogodio u porodičnoj kući u banjalučkom naselju Srpske Toplice.

Požar u kotorvaroškoj fabrici

KOTOR VAROŠ - Ugašen je manji požar koji je jutros izbio u kotorvaroškoj fabrici “Monouso” , potvrdeno je "Nezavisnim" iz Vatrogasnog društva Kotor Varoš.

Izgorio stan u Hadžićima, povrijeđen muškarac

HADŽIĆI - Jedno lice lakše je povrijeđeno u požaru koji je izbio u stanu u potkrovlju zgrade na području opštine Hadžići, potvrđeno je Srni iz MUP-a Sarajevskog kantona.

Najčitanije