požar

Grom izazvao požar na Hvaru

SPLIT - U poslijepodnevnim satima požar koji se brzo širi zahvatio je mjesto Bogomolje na hrvatskom ostrvu Hvar, u uvali Smokvina.

U požaru pomoćnog objekta izgorjeli krava, sijeno, garaža i alat

Pomoćni objekat u Modriči u potpunosti je izgorio usljed, kako se pretpostavlja, kvara na elektro-instalacijama, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Bukte požari na grčkim ostrvima

ATINA - Veliki požar buknuo je danas u mjestu Karistosu na Eviji, u kome niko nije povrijeđen, a zvaničnici sumnjaju da je podmetnut.

Traktor i kuća izgorjeli u požarima

SREBRENICA - U srebreničkom selu Liješće kod Skelana izgorjela je kuća čiji je vlasnik Avdo Ljeskovica, a u selu Dobrak traktor u vlasništvu Sabita Mandžića, prijavljeno je Policijskoj stanici Srebrenica.

Uhapšen zbog sumnje da je zapalio očevu kuću

Modrička policija uhapsila je osobu čiji su inicijali J.L. iz Modriče zbog sumnje da je izazvala požar u porodičnoj kući, vlasništvo njegovog oca N.L., tokom kojeg su izgorjeli sprat, potkrovlje i krov, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Lokalizovan požar u Rajlovcu, nema povrijeđenih

Lokalizovan je požar koji je jutros izbio u hali kompanije Sprind smještene u sarajevskom naselju Rajlovac, potvrđeno je iz Profesionalne brigade Sarajevo.

Razorni požari šire se Kalifornijom

NILAND - Razorni požari šire se Kalifornijom, pa se od juče sprovode prinudne evakuacije iz naselja oko Salton Sija na jugu ove američke savezne države, izvijestio je AP.

Gori industrijska hala u Rajlovcu

SARAJEVO - Veliki požar zahvatio je jutros industrijsku halu u Rajlovcu, u zapadnom predgrađu Sarajeva.

Gori u Sibiru

MOSKVA - Ruska Služba za zaštitu šuma iz vazduha "Avijalesohrana" saopštila je da u Sibiru gori 1,15 miliona hektara šume u području nepristupačnom za vatrogasce.

Lokalizovan požar u Priboju

PRIBOJ - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije, lokalizovali su požar koji je popodne izbio u proizvodnom pogonu fabrike "Poliester Priboj" u Priboju.

Najčitanije