požar

Gorjela kuća u Srebrenici

SREBRENICA - Požar koji je izbio na kući petočlane porodice Stevanović u Srebrenici ugašen je zahvaljujući brzoj intervenciji lokalne Vatrogasne jedinice, čije je sjedište u blizini te kuće.

Petogodišnjak spasio sedam članova porodice i psa iz požara

Noa Vuds se probudio dok je vatra počinjala da guta spavaću sobu u kojoj je bio. Ali, on nije paničio i zahvaljujući tome spasio je cijelu svoju porodicu. To možda i ne bi bilo toliko čudno da Noa nema samo pet godina, piše "CNN".

Požar kod Banjaluke, zapalila se štala sa 300 pilića

BANJALUKA – Banjalučka policija izvršila je uviđaj u mjestu Gornja Piskavica, zaseok Granule, gdje je došlo do požara na pomoćnom objektu (štala) u vlasništvu M.G.

Najjača kiša u posljednjih 30 godina gasi požare u Australiji

SIDNEJ - Najjača kiša u posljednjih 30 godina pogodila je Sidnej i donijela poplave širom Novog Južnog Velsa, ali je istovremeno ugasila dva masivna požara u toj australijskoj državi.

U požaru poginuli majka i šestoro djece

VAŠINGTON - Majka i njeno šestoro djece, među kojima i jednogodišnja beba, poginuli su u požaru koji je izbio u njihovoj kući u američkoj saveznoj državi Misisipi.

U Hrvatskoj izbio veliki požar u školi

SPLIT - U srednjoj školi "Braća Radić" u Kaštel Štafiliću izbio je veliki požar, ali su vatrogasci uspjeli da ga lokalizuju.

Poginula majka i njeno šestoro djece

KLINTON - Majka i šestoro djece poginuli su u požaru u kući u centralnom Misisipiju, rekli su zvaničnici.

Gorio stan u Sarajevu

SARAJEVO - U sarajevskom naselju Alipašino Polje u petak naveče je izbio požar u stanu na šestom spratu zgrade.

Golf izgorio u garaži kod Prnjavora

BANJALUKA - Automobil "golf tri", koji se zapalio, izgorio je u garaži u vlasništvu lica sa inicijalima D.D. u mjestu Gornja Mravica, u opštini Prnjavor.

Najčitanije