požar

Izgorio pogon u Modnoj konfekciji "Famaco", šteta višemilionska

GRADAČAC - Proizvodni pogon Modne konfekcije "Famaco" izgorio je u noći sa četvrtka na petak u požaru, koji je izbio u u Industrijskoj zoni u Gradačcu.

Svijeća zapalila kuću u Kneževu

KNEŽEVO - Jedna osoba povrijeđena je u požaru koji je izbio sinoć oko 21 čas u selu Rađići, zaseok Mijatovići u Kneževu.

Lokalizovan požar u firmi "Famako", nema povrijeđenih

​TUZLA - Požar, koji je zahvatio halu firme "Famako" u industrijskoj zoni u Gradačcu, lokalizovali su pripadnici lokalne Vatrogasne jedinice, rekla je danas Srni portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić.

Izgorio pogon modne konfekcije "Famako"

GRADAČAC - U Gradačcu je u požaru, koji još nije u potpunosti ugašen, u potpunosti izgorio pogon Modne konfekcije "Famako" sa mašinama, gotovim proizvodima i zalihama tekstila.

Gorjela kuća u Banjaluci

BANJALUKA - U Banjaluci je noćas došlo do požara, a kako je navedeno na Facebook stranici Vatrogasne brigade Banjaluka, gorjela je kuća u naselju Vrbanja.

U požaru u kineskoj provinciji Sečuan nastradalo 18 vatrogasaca

PEKING - U kineskoj provinciji Sečuan nastradalo je 18 vatrogasaca u pokušaju da ugase šumski požar.

Tijelo izgorjelog starca pronađeno kraj šporeta

BANJALUKA - Devedesetjednogodišnji Miloš Turkić iz Banjaluke izgorio je u požaru koji je u nedjelju naveče izbio u kući u kojoj je živio u Ulici kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića.

Starac stradao u požaru u Banjaluci

BANJALUKA - U požaru koji se dogodio u banjalučkoj ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića smrtno je stradao devedesetjednogodišnji M.T., saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Marija Šerifović honorar poklanja djevojci koja je u požaru izgubila sve

Pjevačica Marija Šerifović odlučila je da cijeli honorar od svog četvrtog koncerta u "Sava centru" pokloni djevojci koja je u požaru koji se prije nekoliko dana dogodio na Novom Beogradu.

Krava nastradala u požaru kod Gradiške, šteta na štali

GRADIŠKA - U požaru koji je izbio na štali privatnog vlasništva u mjestu Srednja Jurkovica kod Gradiške, vlasniku je nastadala krava, potvrđeno je za "Nezavisne".

Najčitanije