podsticaji

Ratarima 60.000 KM podsticaja

PALE - Rukovodstvo opštine Pale održalo je juče sastanak sa 50 poljoprivrednika sa područja te lokalne zajednica kojima su dodijeljeni podsticaji za nabavku plastenika i poljoprivredne mehanizacije u ukupnoj vrijednosti 60.000 KM.

Ograničeni podsticaji guše razvoj mljekarstva

BANJALUKA, PRIJEDOR - Uvođenje limita na podsticaje za mlijeko može nanijeti nesagledivu štetu i zaustaviti širenje farmi, upozoravaju najveći proizvođači u Republici Srpskoj.

Isplaćeno više od milion KM podsticaja

BANJALUKA - Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske, posredstvom Agencije za agrarna plaćanja Srpske, danas je isplatilo 1.259.374 KM po osnovu podsticaja za poljoprivrednu proizvodnju iz ove godine.

Isplaćeno 3.493.124 KM za podsticaje u poljoprivredi

BANJALUKA - Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske isplatilo je danas 3.493.124 KM za podsticaje u poljoprivredi za premiju za mlijeko i Javno preduzeće "Protivgradna preventiva Republike Srpske".

Za podsticaje u preduzetništvu i poljoprivredi 150.000 KM

PALE - Načelnik opštine Pale Boško Jugović i načelnik opštinskog Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Igor Ikonić predstavili su danas javni poziv za podsticaje u preduzetništvu i poljoprivredi ukupne vrijednosti 150.000 KM.

Prijave za podsticaje u Banjaluci do 15. jula

BANJALUKA - Prijave za dodjelu podsticajnih sredstava u funkciji zapošljavanja za ovu godinu, za šta je na raspolaganju ukupno 1.122.000 KM, otvorene su do 15. jula, saopšteno je iz Gradske uprave Banjaluka.

Lažirali podatke i ostali bez podsticaja

​BANJALUKA - Dvadeset poljoprivrednika iz Republike Srpske izgubilo je pravo na podsticaje u naredne dvije godine jer su lažirali podatke o zasađenim površinama pod merkantilnom pšenicom.

Za 900.000 KM podsticaja prijavljeno 430 poljoprivrednika

BANJALUKA - Ukupno 430 poljoprivrednika sa područja Banjaluke prijavilo se za 900.000 KM subvencija i premija iz budžeta grada za razvoj poljoprivredne proizvodnje, saopšteno je iz Centra za razvoj poljoprivrede i sela Banjaluka.

Isplaćeno više od dva miliona KM za podsticaje

BANJAKUKA - Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske isplatilo je danas 2.163.138 KM podsticaja za poljoprivrednu proizvodnju.

Isplaćena tri miliona KM za podsticaje

BANJALUKA - Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske danas je posredstvom Agencije za agrarna plaćanja isplatilo 3.045.182 KM po osnovu podsticaja za poljoprivrednu proizvodnju.

Najčitanije