policija

U Velikoj Britaniji uhapšeno više od 700 ljudi, zaplijenjene tone droge

Britanska agencija za borbu protiv teškog i organizovanog kriminala (NCA) saopštava da je u saradnji sa drugom evropskim policijama, uspjela je da probije kodirane barijere i prodre u tajni komunikacioni sistem Enkročat, koji koriste trgovci drogom i oružjem.

Raspuštena elitna policijska jedinica zbog kriminala

PARIZ - Načelnik pariske policije Didije Lalman raspustio je jedinicu specijalne policije u siromašnom pariskom predgrađu Sen San Deni, nakon što je tužilaštvo pokrenulo krivični postupak protiv četvorice pripadnika optuženih za "naročito ozbiljna" krivična djela, između ostalih krađe, posjedovanje narkotika i iznude novca od dilera droge, izvijestio je AP.

U Trebinju sve više pijanih za volanom

TREBINJE - Na putevima koje kontroliše Policijska uprava Trebinje za jedan dan su otkrivena dva vozača sa visokim procentom prisustva alkohola u krvi - 2,14 i 2,18 g/kg.

Policijski kordon opet na ulazu u Opštinu Budva

BUDVA - Policijski kordon i jutros je na glavnom ulazu u Opštinu Budva, dok pripadnici privatnog obezbjeđenja vrše kontrolu ko od radnika može da uđe u kancelarije.

Okončana akcija u tržnom centru u Parizu

PARIZ - Okončana je akcija pariske policije u tržnom centru poslovnog distrikta La Defans, tokom koje se ispostavilo da, suprotno dojavi, nema naoružanog lica, izvijestila je francuska TV stanica BFM, prenio je Rojters.

Na ulazu u zgradu opštine Budva i jutros kordon policije

BUDVA - Smijenjenom predsjedniku opštine Budve Marku Careviću i predsjedniku Skupštine opštine Krsti Radoviću ni jutros nije dozvoljen ulaz u zgradu opštine pošto na glavnom ulazu stoji policijski kordon, a unutar zgrade su pripadnici nove privatne agencije za obezbjeđenje, javlja portal "Vijesti".

Zaplijenili pečate i račune u LU Uzlomac, istražuju rad Glamočaka

KOTOR VAROŠ - Policija je pretresla prostorije Lovačkog udruženja (LU) "Uzlomac" iz Kotor Varoša te izuzela niz premeta, uključujući pečate i završne račune, a pod lupom je, kako saznajemo, rad ovog udruženja pod rukovodstvom dugogodišnjeg lidera Nedeljka Glamočaka, inače narodnog poslanika (SDS).

Poznat identitet upucanog u Sarajevu, od ranije poznat policiji

SARAJEVO - U večerašnjoj pucnjavi na Grbavici teže je ranjen Nedžib Spahić Džiba, odranije poznat policiji, javlja "Dnevni avaz".

Tri osobe na smrt izbodene u centru Glazgova

GLAZGOV - Tri osobe su izbodene na smrt u centru Glazgova, prenosi BBC.

Za odgovor migrantskoj krizi nedostaje više od 1.000 policajaca

BANJALUKA - Direktor Granične policije BiH Zoran Galić rekao je da nedostaje više od 1.000 policajaca da bi se uspješno odgovorilo migrantskoj krizi, te naglasio da su granični policajci svakodnevno izloženi opasnostima usljed pojačanog migracionog pritiska koji se proširio duž cijele granice BiH sa Srbijom i Crnom Gorom.

Najčitanije