policija

Oko 4.000 policajaca za praznike na ulicama Austrije

BEČ - U Austriji tokom novogodišnjeg dana i noći policija sa više od 4.000 svojih pripadnika brinuće o poštovanju korona pravila.

Mediji: Crnogorska policija pojačano obezbeđuje parlament

PODGORICA - Crnogorska policija večeras je povodom protesta tzv. patriotskih snaga ispred Skupštine preduzela pojačane aktivnosti na obezbjeđenju parlamenta i omogućiće da institucije sistema nesmetano obavljaju svoj posao, pišu "Vijesti".

U Slatini ukraden autobus, uhapšen Laktašanin

BANJALUKA - Policija u Laktašima juče je uhapsila Z.S. koji je osumnjičen da je u Slatini ukrao autobus "Mercedes", da bi vozilo nakon određenog vremena vratio na parkiralište, saopšteno je iz PU Banjaluka.

U audiju švercovane cigarete

TREBINJE- Pripadnici Policijske uprave Trebinje su u gatačkom selu Miholjače, prilikom kontrole automobila „audi“, tip „A6“ kojim je upravljao Bilećanin V.G. iz Bileće, dok se na mjestu suvozača nalazilo lice inicijala V.S. takođe iz Bileće, pronašli i oduzeli 7.550 paklica cigareta različitih vrsta.

Razriješena krađa u trgovini za nekoliko časova

GACKO- Gatačka policija je u utorak, za svega nekoliko časova, razriješila tešku krađu u jednom trgovačkom objektu u mjestu Lipnik kod Gacka, odakle je ukradena roba vrijednosti 1.566 maraka i kao počinioce identifikovala lica D.R. i S.R.

Pronašli nestalo lice i oduzeli mu pištolj

NEVESINJE- Nevesinjska policija je na putu Nevesinje – Gacko pronašla lice M.P. čiji je nestanak prijavljen u četvrtak i tom prilikom kod njega pronašli i pištolj za koji nije imao dozvolu.

Policijski automobil po mjeri njemačkih auto-puteva

Oni koji bi da divljaju njemačkim auto-putevima ipak mogu da odahnu, jer je u pitanju samo ogledni primjerak.

Prijavio da mu je ukradena torbica sa više hiljada maraka

GACKO- Jedan Gačanin je Policijskoj stanici u ovoj opštini prijavio da mu je tokom putovanja iz Beograda prema Gacku ukradena kožna torbica sa više hiljada maraka i ličnim dokumentima.

Državljanin Hrvatske pao u Gradišci sa 110 kg skanka

GRADIŠKA - Granična policija BiH u akciji kodnog naziva "Diablo" zaplijenila je 110 kilograma skanka vrijednog oko pola miliona maraka i uhapsila državljanina Hrvatske L.M. (1992) na graničnom prelazu Gradiška.

Racije u Njemačkoj protiv porodica iz organizovanog kriminala

BERLIN - Njemačka policija pokrenula je danas racije protiv porodica iz organizovanog kriminala u Berlinu i Hamburgu, a u akciji učestvuje oko 500 pripadnika snaga reda, saopštile su vlasti.

Najčitanije