policija

Starac nakon svađe pucao na komšije

PALE - Policija iz Pala uhapsila je osamdesettrogodišnjeg Janka K. iz ovog grada, jer je u ponedjeljak pucao na dvojicu komšija, koje na sreću nije pogodio.

Španska policija razbila bandu trgovaca ljudima

​MADRID - Španska policija saopštila je da je uhapsila 17 članova navodne mreže trgovaca ljudima zbog prijetnji marokanskim migrantima koji su tražili povrat novca nakon što je njihov pokušaj da pređu u Evropu morskim putem propao.

Svatovi se spremali za vjenčanje, a onda ih policija sve pohapsila

Policija je na Majorki uhapsila mladence i sve koji su pozvani na njihovo vjenčanje.

Od danas pojačana kontrola pješaka i upotrebe mobilnog telefona

BANJALUKA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske od danas na području cijele Republike Srpske vrše pojačane kontrole saobraćaja sa posebnim akcentom na kretanje pješaka i upotrebu mobilnog telefona u saobraćaju s ciljem smanjenja broja saobraćajnih nezgoda i posljedica po lica.

Optužnica za nasilje u Brčkom: Posvađao se sa djevojkom i slomio joj nos

BRČKO - Potvrđena je optužnica koja tereti M.K. da je 7. januara oko 22 sata u kući u Brčkom pretukao svoju djevojku P.L., kojoj su tokom tog napada slomljene nosne kosti.

Zbog pucnjave na psa prijavio načelnika finansija

VLASENICA - Marko Todorović, načelnik Odjeljenja za finansije u opštini Vlasenica, jedan je od dvojice osumnjičenih da su u nedjelju u ranim jutarnjim satima iz vozila pucali puškom i ranili psa u Vlasenici, nezvanično saznaju "Nezavisne".

Inspekcija češlja taksi štand na sarajevskom aerodromu

SARAJEVO - Edin Forto, premijer Kantona Sarajevo, potvrdio je za "Nezavisne" da je Vlada već poslala inspekciju na taksi štand na Aerodromu Sarajevo kako bi utvrdila činjenično stanje i da sada čekaju izvještaj.

Kod Trebinja izgorio auto supruge policajca

TREBINJE - Na magistralnom putu Trebinje - Dubrovnik jutros oko 6.20, u mjestu Radovan Ždrijelo, u potpunosti je izgorio automobil FIAT punto, koji se, prema prvim informacijama, sam zapalio.

Uhapšeno deset osoba zbog planiranja džihadističkih napada

Njemačka policija uhapsila je deset osoba osumnjičenih za planiranje islamističkih terorističkih napada u pokrajinama Hese i Rineland-Palatinat, saopšteno je danas iz njemačkog tužilaštva.

Muškarac iz Cazina prijavio komšiju da je pucao na njega i ranio ga u glavu

CAZIN - U naselju Mutnik kod Cazina u večernjim satima došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen muškarac E. A.

Najčitanije