porodica

Zašto Bakir Izetbegović nikad nije osudio genocid nad Srbima?

BEOGRAD - Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosmetu osudilo je izjavu lidera SDA Bakira Izetbegovića da je na "Kosovu i u BiH ista strana počinila zločine, genocid i dovela do intervencije NATO-a, koja je zaustavila užasno nasilje nad nesrbima" i upitali ga o kom on to genocidu govori i zašto nikada nije osudio genocid nad Srbima.

Anketa: Rusi spremni da zbog karijere zapostave porodicu

MOSKVA - Skoro 70 odsto Rusa spremno je da pruži prednost karijeri i povećanju plate u odnosu na porodicu , a čak 40 odsto njih smatra da karijera i porodica nikako "ne idu zajedno“, pokazuje anketa portala "Zarplata.ru“.

Mađarska nudi 30.000 evra parovima koji se odluče imati troje djece

Mađarska vlada od ovog mjesecu vjenčanim parovima nudi zajam od 10 miliona forinti (oko 30.590 evra), a koji neće morati vratiti ako na svijet donesu troje djece. Mogu ga potrošiti na što god žele i beskamatni je.

Komplikovana Hitlerova loza: Da li je imao sina?

Već je poznato da se, pred samu smrt u bunkeru 1945. godine, Adolf Hitler tajno vjenčao za svoju dugogodišnju partnericu Evu Braun. Ali, par nikad nije imao djece i ubili su se odmah nakon vjenčanja 30. aprila 1945.

Sedmočlana porodica otrovala se paprikama i lubenicom?

SARAJEVO - Sedam osoba juče u popodnevnim satima smješteno je na Kliniku za infektivne bolesti Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS), a, kako je rečeno iz ove bolnice, sumnja se na trovanje hranom.

Član Porodičnog zakona RS "razdvaja" supružnike

BANJALUKA - Ustavni sud Republike Srpske ocijenio je da član Porodičnog zakona, kojim je propisano da muž nema pravo na tužbu za razvod braka za vrijeme trudnoće žene i dok njihovo dijete ne navrši godinu dana, nije u saglasnosti sa Ustavom Srpske.

Semberska porodica: Od proizvodnje povrća može se solidno živjeti

Peteročlana porodica Žikice Lazića (35) iz semberskog sela Trnjaci živi od proizvodnje povrća.

Džordž Kluni ne želi da bude kum kraljevskoj bebi

Tokom gostovanja kod Džimija Kimela glumac Džordž Kluni otkrio je da ne želi da bude kum kraljevskoj bebi.

Devetočlana porodica Stanišić uskoro u novom domu

MILIĆI - Devetočlana porodica Stanišić iz sela Božići, u Milićima, uskoro će se useliti u novu kuću koju im je za 40.000 KM kupila humanitarna organizacija "Srbi za Srbe".

Krajina Klas: Ugrožena sigurnost porodice Trivić i naših radnika

BANJALUKA - Ozbiljno je ugrožena sigurnost porodice Trivić, kao i svih zaposlenih u kompaniji “Krajina Klas” Banjaluka, pogotovo onih koji pošteno zarađuju svoj hljeb u našim pekarama u Federaciji BiH, saopšteno je iz “Krajina Klasa”.

Najčitanije