porodica

Rast broja slučajeva nasilja u porodici: Potrebne oštrije kazne

BIHAĆ - Broj slučajeva nasilja u porodici na području Unsko-sanskog kantona kontinuirano raste u posljednjoj deceniji, a samo tokom 2019. godine zabilježen je porast broja takvih slučajeva od 27 posto u odnosu na godinu ranije.

Putin: Dok sam ja predsjednik, roditelji će se zvati mama i tata

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin rekao je da sve dok on bude predsjednik države, u Rusiji će se roditelji zvati mama i tata, a ne roditelj br. 1 i roditelj br. 2.

Hrana i garderoba za šestočlanu porodicu iz Ljubije

PRIJEDOR - Prijedorski bajkeri su još jednom pokazali da im je humanost jedna od osnovnih misija, a ovaj put su za veoma kratko vrijeme pokrenuli i realizovali akciju pomoći šestočlanoj porodici Vasiljević iz Ljubije.

Jedanaestočlanoj porodici Đuričić iz Dervente uručena pomoć

DERVENTA - Jedanaestočlanoj porodici Đuričić iz Dervente danas je uručeno rješenje za jednokratnu pomoć od 3.000 KM, koju je za renoviranje porodične kuće obezbijedio predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković.

Bračni par iz Ljubinja dobio šestog sina

LJUBINJE - Bračni par Dušica i Gojko Makera iz Ljubinja postali su roditelji po šesti put, a radost u njihov dom donio je šesti sin - kome su dali ime Milidrag.

Desetočlana porodica treba pomoć

​SANSKI MOST - Destočlana porodica Fafulović živi u sanskom selu Podlug u vrlo teškim ekonomskim uslovima i bez ikakvih izvora prihoda.

U posjeti sedmočlanoj porodici Štrbac: S puno ljubavi i maminim krofnama dočekuju Novu godinu

BANJALUKA - Staru godinu završavaju s mnogo ljubavi, sreće i dječje graje, a u novu sedmočlana porodica Štrbac iz Šargovca, kod Banjaluke, ulazi s istim željama.

Ponovo odgođena deložacija Glišića

Deložacija porodice Glišić sa imovine u banjalučkom naselju Vrbanja odložena je po četvriti put. Policija se povlači sa lokacije.

Deložacija porodice Glišić pod visokim mjerama bezbjednosti

Deložacija porodice Glišić sa imovine u banjalučkom naselju Vrbanja počela je jutros, a na mjestu događaja je prisutan veliki broj policajaca.

Pilsel na komemoraciji porodici Zec: Neke od ubica Tuđman odlikovao

ZAGREB - Centar za suočavanje s prošlošću Documenta i Srpsko narodno vijeće (SNV) održali su danas komemoraciju za Mariju, Aleksandru i Mihajla Zeca koji su ubijeni na današnji datum u večernjim satima 1991. te su najavili da će od gradskih vlasti tražiti imenovanje zagrebačkog trga ili ulice po 12-godišnjoj Aleksandri.

Najčitanije