porodica

Jedanaestočlanoj porodici Đuričić iz Dervente uručena pomoć

DERVENTA - Jedanaestočlanoj porodici Đuričić iz Dervente danas je uručeno rješenje za jednokratnu pomoć od 3.000 KM, koju je za renoviranje porodične kuće obezbijedio predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković.

Bračni par iz Ljubinja dobio šestog sina

LJUBINJE - Bračni par Dušica i Gojko Makera iz Ljubinja postali su roditelji po šesti put, a radost u njihov dom donio je šesti sin - kome su dali ime Milidrag.

Desetočlana porodica treba pomoć

​SANSKI MOST - Destočlana porodica Fafulović živi u sanskom selu Podlug u vrlo teškim ekonomskim uslovima i bez ikakvih izvora prihoda.

U posjeti sedmočlanoj porodici Štrbac: S puno ljubavi i maminim krofnama dočekuju Novu godinu

BANJALUKA - Staru godinu završavaju s mnogo ljubavi, sreće i dječje graje, a u novu sedmočlana porodica Štrbac iz Šargovca, kod Banjaluke, ulazi s istim željama.

Ponovo odgođena deložacija Glišića

Deložacija porodice Glišić sa imovine u banjalučkom naselju Vrbanja odložena je po četvriti put. Policija se povlači sa lokacije.

Deložacija porodice Glišić pod visokim mjerama bezbjednosti

Deložacija porodice Glišić sa imovine u banjalučkom naselju Vrbanja počela je jutros, a na mjestu događaja je prisutan veliki broj policajaca.

Pilsel na komemoraciji porodici Zec: Neke od ubica Tuđman odlikovao

ZAGREB - Centar za suočavanje s prošlošću Documenta i Srpsko narodno vijeće (SNV) održali su danas komemoraciju za Mariju, Aleksandru i Mihajla Zeca koji su ubijeni na današnji datum u večernjim satima 1991. te su najavili da će od gradskih vlasti tražiti imenovanje zagrebačkog trga ili ulice po 12-godišnjoj Aleksandri.

"Slučaj porodice Zec pokazuje nesposobnost pravosuđa evropske zemlje"

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da to što ni poslije 28 godina nisu procesuirni počinioci zločina nad srpskom porodicom Zec u Zagrebu, koja je brutalno likvidirana na današnji dan 1991. godine, pokazuje nesposobnost pravosuđa jedne evropske zemlje.

"Veritas": Godišnjica likividacije srpske porodice Zec u Zagrebu

BEOGRAD - Dokumentaciono-informacioni centar "Veritas" podsjetio je na godišnjicu likividacije srpske porodice Zec u Zagrebu, koje se dogodilo 7. decembra 1991. godine, kao i da je postupak protiv pripadnika rezervne policije MUP-a Hrvatske, koja je bila pod komandom Tomislava Merčepa, obustavljen usljed "nedostatka dokaza", iako su priznali ubistvo.

Dobrotvori pomažu porodici Đuričić, mališani jedva čekaju kupatilo

DERVENTA - Višečlana porodica Đuričić iz Velike Sočanice, kod Dervente, u kojoj pored Vladimira i Gordane Đuričić u trošnoj kući bez struje živi i njihovo osmoro djece, a o kojoj su "Nezavisne" nedavno pisale, uskoro bi trebalo zahvaljujući ljudima dobre volje da dobije kupatilo.

Najčitanije