posjeta

Jelen pivo u posjeti Nezavisnim: Za ljepše dane i nove radne pobjede

BANJALUKA - Prije dvije godine u bife u blizini redakcije "Nezavisnih" došao je, a od tada se često družimo i sarađujemo, legendarni Ranko Preradović Deda.

Misija MMF-a počela posjetu BiH

SARAJEVO - U Sarajevu danas boravi misija Međunarodnog monetarnog fonda predvođena Nadeem Ilahijem.

Mladićevoj odbrani ponuđena tri termina za medicinsku posjetu

HAG - Sekretarijat Haškog tribunala saopštio je danas da je odbrani generala Ratka Mladića ponudio tri grupe termina za posjetu dva ljekara iz Srbije, kao i da je predložio da bi njihova posjeta mogla da bude organizovana i prije toga, pošto mu je ranije dostavljena neophodna dokumetacija stranih eksperata.

Čović posjetio galeriju Charles Billich u Sidneju

SIDNEJ - Predsjedavajući Predsjedništva BiH, Dragan Čović, uprkos prepunom poslovnom rasporedu u Astraliji, našao je vremena da sa svojom delagacijom uključujući i ambasadora BiH u ovoj zemlji, Mirzu Hajrić, posjeti uvaženog svjetskog slikara Charles Billicha.

Posjeta Vučiću Hrvatskoj biće odložena?

ZAGREB - Zvanična posjeta predsjednika Srbije Hrvatskoj vjerovatno se neće dogoditi do kraja ove godine, piše Večernji list.

Cerar otkazao posjetu Zagrebu

ZAGREB - Slovenački premijer Miro Cerar otkazao je posjetu Hrvatskoj, zakazanu za 27. septembra, tokom koje je sa hrvatskim premijerom Andrejom Plenkovićem trebalo da razgovara o rješavanju graničnog spora između dvije zemlje, jer je Plenković u UN zvanično odbacio arbitražnu presudu.

Erdoan u oktobru u Beogradu

NJUJORK - Turski predsjednik Redžep Tajip Erdoan posjetiće Beograd 10. oktobra, a predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je naglasio da će to biti potvrda velikog prijateljstva dva naroda i izrazio zahvalnost turskim kompanijama koje su ulagale u najnerazvijenijim mjestima u Srbiji.

Tramp prihvatio ideju da posjeti Srbiju?

NJUJORK - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsjednikom SAD Donaldom Trampom u Njujorku, i pozvao ga da posjeti Srbiju što je američki predsjednik, prema zasad nepotvrđenim informacijama O2, prihvatio.

Vučić u službenoj posjeti BiH 7. i 8. septembra

SARAJEVO - Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boraviće u službenoj posjeti BiH 7. i 8. septembra, saopštio je na svom Twitter nalogu predsjedavajući Predsjedništva BiH Dragan Čović.

Makedonski premijer Zaev stigao u službenu posjetu BiH

SARAJEVO - Predsjednik Vlade Republike Makedonije Zoran Zaev doputovao je danas poslijepodne u službenu posjetu BiH, a na sarajevskom aerodromu uz počasni kordon dočekao ga je ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić.

Reklame

Najčitanije