posjeta

Grabar-Kitarević nije sletjela u Sarajevo, posjeta pomjerena

SARAJEVO - Predsjednik Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović nije večeras sletjela na Međunarodni aerodrom u Sarajevu u predviđenom terminu, javila je TV "N1".

Vučić: Istorijska posjeta za nas; Abe: Nikad nećemo zaboraviti pomoć Srbije

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da posjeta premijera Japana ima veliki značaj za unapređenje odnosa dvije zemlje s ozbirom da je riječ o prvoj posjeti japanskog premijera poslije 31 godine.

Bokserske legende posjetile Beneša

Legendarni bokseri Tadija Kačar, Ante Josipović, Dragan Vujković, Milivoje Labudović te Said Čolpa, predsjednik bokserskog saveza BiH i mnoge druge ličnosti koje su proslavile "plemenitu vještinu" u regionu posjetile su danas u Univerzitetsko-kliničkom centru u Banjaluci nekadašnjeg šampiona Evrope Marijana Beneša koji je teško bolestan.

Muzej Luvr u 2017. posetilo 8,1 miliona ljudi

Muzej Luvr u Parizu posjetilo je 8,1 miliona ljudi tokom 2017. godine, što je povećanje za deset odsto u odnosu na 2016. kada je opao broj stranih turista, saopštila je danas uprava te kulturne ustanove.

Učenici poklonili mališanima u roditeljskoj kući paketiće koje su sami napravili

BANJALUKA - Roditeljsku kuću, u kojoj borave djeca oboljela od malignih bolesti i njihovi roditelji, posjetili su učenici Osnovne škole "Ivo Andrić" i poklonili im paketiće koje su sami napravili.

Čak 18 opština u RS bez zavedene posjete turista

BANJALUKA, OŠTRA LUKA - Iako brojne opštine Republike Srpske obiluju prirodnim ljepotama, podaci Zavoda za statistiku kažu da mnoge ne bilježe nijednu registrovanu posjetu turista ni noćenje, pa se postavlja pitanje da li ih turisti zaista zaobilaze i zašto.

Dejli telegraf: Tramp odustao od posjete Velikoj Britaniji

LONDON - Britanski list "Dejli telegraf" objavio je da su američke diplomate do daljeg odustale od planova za organizovanje "radne posjete" predsjednika SAD Donalda Trampa Velikoj Britaniji u januaru naredne godine usljed rata riječima koji je izbio između lidera dve zemlje.

'Nezavisne' u posjeti psima Jedinice za podršku PU Doboj: Znaju da budu prave zmije, ali i bebice

DOBOJ - Doček je bio buran, sa puno laveža, a ispraćaj miroljubiviji, uz mahanje repom, tako je izgledao naš susret sa Ajaksom, Brandom i Kimom, službenim psima Jedinice za podršku Policijske uprave Doboj.

Jelen pivo u posjeti Nezavisnim: Za ljepše dane i nove radne pobjede

BANJALUKA - Prije dvije godine u bife u blizini redakcije "Nezavisnih" došao je, a od tada se često družimo i sarađujemo, legendarni Ranko Preradović Deda.

Misija MMF-a počela posjetu BiH

SARAJEVO - U Sarajevu danas boravi misija Međunarodnog monetarnog fonda predvođena Nadeem Ilahijem.

Reklame

Najčitanije