posjeta

Tramp doputovao u prvu zvaničnu posjetu Britaniji

LONDON - Američki predsjednik Donald Tramp doputovao je prvu zvaničnu posjetu Britaniju tokom koje će se sastati sa premijerkom Terezom Mej i kraljicom Elizabetom II.

800 policajaca, zatvorene ulice u Beču pred dolazak Putina

BEČ - U Beču preduzete velike mjere bezbjednosti pred dolazak predsjednika Rusije Vladimira Putina.

U junu u Srpskoj više od 800 učenika sa Kosova i Metohije

BANJALUKA - U Republici Srpskoj će u junu boraviti 863 učenika u pratnji 72 nastavnika iz 18 lokalnih zajednica sa Kosova i Metohije, potvrđeno je danas na sastanku ministra prosvjete i kulture Srpske Daneta Maleševića i predsjednika Odbora za pomoć Srbima sa Kosova i Metohije Milorada Arlova.

Potpisano, novi direktan let iz Beograda

BAKU - Predstavnici vlada Srbije i Azerbejdžana potpisali su u Bakuu sporazume o saradnji dvije zemlje u vazdušnom i međunarodnom drumskom saobraćaju.

U Bakuu centar za srpski jezik, Vučiću počasni doktorat

BEOGRAD/BAKU - Centar za srpski jezik i kulturu otvoren je danas na Azerbejdžanskom univerzitetu za jezike u Bakuu, a predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću uručen je počasni doktorat.

Dodik: Najviša ocjena sastanka, Rusi pokazali prijateljstvo

FOČA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ocijenio je danas da je posjeta Banjaluci delegacije Ruske Federacije na čelu s predsjednikom Savjeta Federacije Valentinom Matvijenko, prije svega, pokazala prijateljstvo, razumijevanje i dobar odnos Srpske sa Ruskom Federacijom i njenim najvišim rukovodstvom.

Dodik: Saradnja Srpske i Rusije u svim segmentima

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da se saradnja Srpske i Rusije ostvaruje na visokom nivou u svim segmentima - političkom, ekonomskom, humanitarnom, kulturnom, zdravstvenom i svakom drugom.

Tusk u posjeti zapadnom Balkanu

BRISEL - Predsjednik Evropskog savjeta, Donald Tusk, počinje sutra turneju po Zapadnom Balkanu, tokom koje će obići Tiranu, Podgoricu, Beograd, Sarajevo i Skoplje.

Polaganjem cvijeća kod Vječne vatre Matvijenko počela službenu posjetu BiH

SARAJEVO - Predsjednik Savjeta Federacije, gornjeg doma ruskog parlamenta, Valentina Matvijenko započela je danas u Sarajevu sastanak sa članovima kolegijuma Predstavničkog i Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH.

Makron u posjeti SAD

VAŠINGTON - Francuski predsjednik Emanuel Makron počeće danas trodnevnu posjetu Sjedinjenim Američkim Državama, a očekuje se da će u fokusu njegovih razgovora sa američkim predsjednikom Donaldom Trampom biti razilaženja SAD i EU o nuklearnom sporazumu sa Iranom, situacija u Siriji i trgovina.

Najčitanije