posjeta

U trudnoći prvi put kod ginekologa

BANJALUKA - Iako svijest žena u Republici Srpskoj o reproduktivnom zdravlju i prevenciji raste, ipak postoje i slučajevi žena koje godinama nisu dolazile na pregled ginekologu, ali i trudnica koje pri otkrivanju trudnoće prvi put i posjete ginekološku ambulantu.

The Independent: Posjetite spomenike na Kosovu u Srbiji

LONDON - Srednjovjekovni spomenici na Kosovu i Metohiji u Srbiji našli su se na listi 15 mjesta koje britanski list The Independent preporučuje da se što prije obiđu, jer su ugrožena iz različitih razloga.

Lavrov doputovao u Beograd

BEOGRAD - Ministar inostranih poslova Ruske Federacije Sergej Lavrov doputovao je danas u Beograd, a na Aerodromu "Nikola Tesla" dočekali su ga srpski kolega Ivica Dačić i ambasador RF Aleksandar Čepurin.

Vučić predložio Kolindi: Zajedno do Svetskog prvenstva

BEOGRAD, ZAGREB - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić predložio je predsjednici Hrvatske Kolindi-Grabar Kitarović da dvije zemlje podnesu zajedničku kanditaturu za veliko takmičenje.

Šta je u 13 paketa koje je Vučić odnio u Zagreb?

BEOGRAD - Trinaest paketa dokumentacije, koju je u Hrvatsku odneo predsednik Aleksandar Vučić, jesu matične i ostale knjige vezane za nestale Srbe iz opštine Dvor na Uni.

Vučić: Mi ćemo poštovati ono što smo rekli, 100 dana bez ijedne teške reči

ZAGREB - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je najvažniji rezultat njegove posjete Hrvatskoj ono što će uslijediti.

Vučić: Rat je teško vreme, veliko breme

SARAJEVO - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas na kraju posjete Vrginmostu, u kojem u najvećem broju žive Srbi povratnici, da je tokom posjete Hrvatskoj imao veoma važne sastanke, kojih nikada neće biti dovoljno, te da će ih biti još, kao i da će se iste teme ponavljati.

Vučić: Spremni smo da damo Hrvatima sve što tražimo za Srbe

VRGINMOST - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je Srbija spremna da sve što traži za Srbe u Hrvatskoj da i Hrvatima u Srbiji - "bez ikakvih problema, istog sekunda".

Vučić o posjeti Hrvatskoj: Mogu reći da sam za sada zadovoljan

VRGINMOST - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, koji drugog dana posjete Hrvatskoj boravi u Vrginmostu, gdje živi i srpsko stanovništvo, izjavio je da je za sada zadovoljan i da očekuje da mnogo toga promijenimo u budućnosti".

Grabar-Kitarović na udaru kritika zbog Vučića

ZAGREB - Glasilo vladajuće Hrvatske demokratske zajednice (HDZ), portal Direktno.hr, oštro danas kritikuje predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović zbog njene izjave, tokom konferencije za novinare sa srpskim predsjednikom Aleksandrom Vučićem, da spoljnu politiku Hrvatske ne mogu definisati "marginalci".

Najčitanije