povlačenje

Kurc se povukao: "Bila mi je čast da služim zemlji 10 godina"

BEČ - Lider Narodne partije Austrije (OVP), bivši kancelar Sebastijan Kurc saopštio je danas da se povlači sa svih političkih funkcija i najavio da otvara novo poglavlje u kojem želi više da se posveti porodici i sinu Konstantinu, koji se rodio prije nekoliko dana.

Sebastijan Kurc se povlači iz politike

BEČ - Lider Narodne partije Austrije (OVP), nekadašnji kancelar Sebastijan Kurc, povlači se iz politike.

Bolt: Žao mi je što sam se povukao

Prošlo je četiri godine od kada se Jusein Bolt (35) povukao sa staze kao najbrži čovjek svih vremena.

Evropljani povukli rekordne količine gasa iz skladišta

MOSKVA - Ruski gasni div Gasprom je objavio danas da je za samo nekoliko dana povučeno 6,6 odsto od ukupnih količina gasa koje su nedavno "ubrizgane" u njegova evropska podzemna skladišta gasa (UGS).

Migranti pobjegli u divlje kampove prema granici

BIHAĆ - Pritisak migranata na urbana područja Bihaća i Velike Kladuše mnogo je manji nego u ranijem periodu, a razlog tome je što se većina njih povukla u rubne dijelove ovih općina, koji graniče s Republikom Hrvatskom, kaže za "Nezavisne" portparol MUP-a USK Ale Šiljdedić.

"Velika sila tražiće povlačenje KFOR-a i UNMIK-a, to bi bila katastrofa"

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će jedna od velikih sila tražiti povlačenje KFOR-a i UNMIK-a sa KiM i ocijenio da bi to bila katastrofa za sve nas.

Boris Džonson se povlači iz pregovora s EU?

LONDON - Premijer Velike Britanije Boris Džonson spreman je da se povuče iz pregovora s Evropskom unijom ukoliko EU ne izađe u susret britanskim zahtjevima, prenio je danas Rojters pozivajući se na list San.

Stoltenberg: Iz Avganistana se povlačimo zajedno sa SAD

BRISEL - Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg ponovio je odluku Alijanse da povuče svoje snage iz Avganistana zajedno sa SAD, nakon odluke Donalda Trampa da povuče svoje trupe do Božića.

Rusija se povlači iz mehanizma za sprečavanje sukoba u Siriji

Rusija više ne učestvuje u radu mehanizma za obavještavanje o humanitarnim objektima i kretanju na teritoriji Sirije - riječ je o dobrovoljnom sporazumu Rusije i UN na čije je nedostatke Moskva više puta ukazivala, ali je to ignorisano, rekao je stalni predstavnik Rusije pri UN Vasilij Nebenzja.

Cukerberg izgubio sedam milijardi dolara zbog bojkota oglasa

Mark Cukerberg, osnivač Facebooka, izgubio je sedam milijardi dolara zbog bojkota društvenih oglasa na toj društvenoj mreži.

Najčitanije