povratak

Završen proces povratka izbjeglih i raseljenih u BiH: Niko ne zna kako "zatvoriti" Aneks 7

SARAJEVO, BANJALUKA - Iako zvanično u BiH ima više od 98.000 izbjeglih i raseljenih, povratak u Bosni i Hercegovini i na terenu odavno je završen, ali je pitanje na koji način se može "zatvoriti" Aneks 7 Dejtonskog mirovnog sporazuma, odnosno Sporazum o izbjeglim i raseljenim licima, koji su kao strane 1995. godine postigle Federacija BiH i Republika Srpska.

Mari prihvatio poziv Istborna

Britanski teniser Endi Mari prihvatio je specijalnu pozivnicu organizatora za turnir u Istbornu, saopštili su organizatori.

Mari ponovo prolongirao povratak na teren

Bivši prvi teniser svijeta Endi Mari ponovo je morao da prolongira povratak na teren. Najbolji britanski igrač je planirao da se poslije duge pauze zbog operacije kuka pojavi na turniru u Hertongenbošu, međutim, još nije potpuno spreman.

Grajić: Procenat povratka u Srpsku 70 odsto, u FBiH do pet odsto

BANJALUKA - Aneks sedam Dejtonskog mirovnog sporazuma koji se odnosi na povratak izbjeglih i raseljenih lica u BiH realizuje se jedino u Republici Srpskoj, gdje je procenat povratka veći od 70 odsto, dok je u Federaciji BiH /FBiH/ između tri i pet odsto, izjavio je pomoćnik ministra za izbjeglice i rasljena lica Srpske Radovan Grajić.

Endi Mari se vraća na čelendžer?

Nekada prvi teniser svijeta Endi Mari mogao bi takmičenjima da se vrati na jednom od dva nova turnira koja će se u Britaniji organizovati ovog proljeća.

Ibrahimović ne odustaje, vraća se na teren

Fudbaler Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović rekao je da nema namjeru da završi karijeru usljed povrede prednjeg ukrštenog ligamenta koljena.

Medžik Džonson ponovo u Lejkersima

Jedan od najboljih NBA igrača svih vremena Medžik Džonson imenovan je za predsjednika zaduženog za košarkaške operacije Los Anđeles lejkersa, što će, vjeruju u klubu, uz niz planiranih kadrovskih pojačanja u rukovodstvu tima doprinjeti poboljšanju trenutnih rezultata.

Najčitanije