pravila

CIK BiH sutra raspisuje opšte izbore: Izborni proces po starim pravilima?

BANJALUKA, SARAJEVO - Centralna izborna komisija (CIK) BiH raspisaće sutra opšte izbore na svim nivoima u BiH, koji bi trebalo da budu održani 4. oktobra, saopšteno je iz te institucije, iako je ranije bilo najavljivano da će biti uvedene neke promjene koje će unaprijediti izborni sistem.

Stroga pravila za gejmerke: Dekolte može, ali ostalo ne

Twitch, servis na kojem korisnici emituju sadržaj uglavnom vezan za videoigre, a koji uključuje i snimanje sebe dok igraju popularne videoigre, ima nova pravila o golotinji, piše polygon.com.

Revolucija u fudbalu - uvodi se pet novih pravila?

Holandski fudbalski savez (KNVB) dobio je dozvolu Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) da narednih godina testira pet novih fudbalskih pravila.

NBA mijenja format Ol-star meča u čast Kobija Brajanta

Čelni ljudi NBA lige odlučili su da promijene način brojanja poena na Ol-star utakmici, saopštili su mediji u SAD.

Poslije "situacije Kirjos" Novak predlaže izmjenu pravila u ATP kupu

Novak Đoković je predložio promjenu pravila u ATP kupu poslije najave da bi Nik Kirjos mogao da se susretne sa Rafaelom Nadalom.

Ministarstvo definisalo pravila interventnog otkupa junadi u RS

BANJALUKA - Ukupno 17 otkupljivača iz Republike Srpske otkupiće 7.902 grla žive junadi, po minimalnoj cijeni od 3,90 KM po kilogramu, dok će Ministarstvo poljoprivrede šumarstva i vodoprivrede RS za podsticaje za tu namjenu izdvojiti 30 feninga po kilogramu za izvezena živa grla i 70 feninga po kilogramu za grla otkupljena za klanje i preradu, stoji na zvaničnoj stranici resornog ministarstva.

Koja su četiri ključna pravila seksa pomirenja

Jeste li se ikada s partnerom žestoko posvađali da bi samo nekoliko minuta poslije uživali u divljem seksu? Seks pomirenja može biti vatren i strastven kao kada ste prvi put dotaknuli jedno drugo, ali miriti se u krevetu nije uvijek najbolje rješenje. Doznajte kada je seks pomirenja dobar, a kada ne

EU uvodi nova pravila u borbi protiv zagađenja plastikom

BRISEL - Savjet EU usvojio je direktivu kojom se uvode nova ograničenja za određene plastične proizvode za jednokratnu upotrebu, a u skladu s novim pravilima do 2021. u EU će biti zabranjeni plastični tanjiri, pribor za jelo, slamke, štapići za balone i štapići za uši za jednokratnu upotrebu.

Ukida se jedno od najbizarnijih fudbalskih pravila

Izvjesno je da će Svjetska fudbalska organizacija (FIFA) promijeniti niz pravila u fudbalu, kao i da će ukinuti jedno od najbizarnijih pravila.

Australijan open se mijenja, različita pravila na svim Grend slemovima

Jedan od najvećih teniskih turnira Australijan open uskoro će promijeniti pravila koja se odnose na završnicu petog seta tog Grend slema.

Najčitanije