presuda

Užičaninu šest i po godina za pljačku i premlaćivanje starca u Banjaluci

BANJALUKA - Predrag Ivanović (26) iz Užica osuđen je u Okružnom sudu u Banjaluci na šest i po godina robije za pljačku i brutalno premlaćivanje Banjalučanina Ostoje Milakovića (81) iz Kmećana, saznaju "Nezavisne".

Nova, treća presuda: Puzigaći 12 godina za Tatona

BEOGRAD - Viši sud u Beogradu ponovo je danas osudio na 12 godina zatvora Dejana Puzigaću, sa monaškim imenom Sava, u slučaju Taton.

Cerovcu godina i po zatvora zbog učešća u otmici Jakovljevića

BANJALUKA – Dragan Cerovac (25) iz Loznice kojem se sudilo za učešće u otmici Nenada Jakovljevića zvanog Klimalo iz Bijeljine sa braćom Miljanom i Ljubanom Vidovićem koji su u bjekstvu, osuđen je u banjalučkom Okružnom sudu na godinu i šest mjeseci zatvora.

Kovačević: Pravda koliko - toliko zadovoljena, ali još nemamo imena nalogodavaca

BANJALUKA - Vladimir Kovačević (37), novinar RTV BN i portala gerila.info, ocijenio je da je pravda koliko - toliko zadovoljena time što je Marko Čolić (32) iz Banjaluke danas osuđen na četiri godine robije.

Čoliću četiri godine robije za pokušaj ubistva novinara Kovačevića

BANJALUKA - Marko Čolić (32) iz Banjaluke osuđen je na četiri godine robije za pokušaj ubistva Vladimira Kovačevića (37), novinara RTV BN i portala gerila.info.

Danas presuda za pokušaj ubistva novinara Kovačevića

BANJALUKA - U Okružnom sudu u Banjaluci danas će, u 14 časova, biti izrečena presuda Banjalučaninu Marku Čoliću (32), optuženom za pokušaj ubistva Vladimira Kovačevića (37), novinara RTV BN i portala gerila.info.

Audijem usmrtila Čapljinku, dobila deset godina robije

SPLIT - Županijski sud u Splitu nepravosnažno je osudio Ivanu Tenu Gotovac-Soldić (39) na deset godina zatvora jer je 23. oktobra prošle godine u Splitu vozilom usmrtila Mariju Ćorić (19) iz Čapljine. Istom presudom 39-godišnjakinja je dobila i doživotnu zabranu upravljanja B-kategorijom.

Doživotna robija imigrantu iz Iraka za ubistvo djevojčice u Njemačkoj

BERLIN - Imigrant iz Iraka osuđen je danas u Njemačkoj na doživotnu robiju zbog silovanja i ubistva 14-godišnje djevojčice u Visbadenu.

Presuda Dejanu Puzigaći za ubistvo Brisa Tatona 16. jula

BEOGRAD - Viši sud u Beogradu zakazao je za 16. jul izricanje presude posle ponovljenog suđenja Dejanu Puzigaći, sa monaškim imenom Sava, povodom optužbi da je učestvovao u ubistvu francuskog navijača Brisa Tatona u Beogradu 2009. godine.

Odsjekao prijatelju glavu, dobio dvije doživotne

MASAČUSETS - Metju Borges, tinejdžer iz Masačusetsa osuđen je na doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva prijatelja prije tri godine, prenio je CNN.

Najčitanije