prevara

Rogoznica priznao prevaru: Žao mi je, popustio sam muškim hormonima

Glumica Doris Pinčić i pjevač Boris Rogoznica, koji imaju dvoje djece, razveli su se nedavno i izenadili javnost.

Otkrivena dob u kojoj muškarci i žene najviše varaju

Ljudi najviše preljuba počine s 39 godina, pokazalo je britansko istraživanje.

Tramp traži odlaganje izbora zbog mogućih prevara

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp zatražio je danas odlaganje izbora zbog mogućnosti prevara ako se bude glasalo putem pošte.

Osumnjičen za prevaru putem Messengera, prisvojio 3.100 KM

DOBOJ – Policija u Doboju je 21. jula podnijela izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Doboj protiv Fočaka V.M. koji je osumnjičen da je putem Messengera prevario Teslićanina i ostvario protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 3.100.

Osumnjičen da je tražeći dopune građane oštetio za 200.000 KM

MODRIČA - Siniša Pejić iz Modriče, koji je policiji poznat odranije, uhapšen je zbog sumnje da je, tražeći preko Facebook Messengera dopune za mobilni telefon, lakovjerne građane oštetio za oko 200.000 maraka.

Osumnjičen da je kompjuterskom prevarom pribavio oko 200.000 KM

BANJALUKA - Osoba čiji su inicijali S.P. iz Modriče uhapšena je u operativnoj akciji kodnog naziva "Mreža" s ciljem rasvjetljavanja krivičnih djela kompjuterska prevara, kojom je nezakonito pribavio oko 200.000 KM, koliko je do sada otkriveno.

Tri horoskopska znaka koja će najlakše oprostiti prevaru

Prevara u vezi veliki je izazov pred kojim pokleknu brojne veze i brakovi.

Brčak osumnjičen da je na izborima glasao umjesto druge osobe

SARAJEVO - Tužilaštvo BiH podiglo je optužnicu protiv Slobodana Lukića (58) iz Brčkog, koja ga tereti da je za vrijeme opštih izbora 2018. godine glasao umjesto druge osobe pod njenim imenom, saopšteno je iz ove pravosudne institucije.

Muškarac iz Konjica osumnjičen za prevaru putem interneta

MRKONJIĆ GRAD - Policijski službenici Policijske uprave Mrkonjić Grad su na osnovu prikupljenih operativnih saznanja, te preduzimajući planske mjere i radnje,pronašli i identifikovali O.U. iz Konjica osumnjičenog da je u maju ove godine izvršio krivično djelo prevara.

Osumnjičeni da su pribavili imovinsku korist od oko 20.150 КM

BANJALUKA – Banjalučka policija podnijela je izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka protiv B.L. i V.L. zbog sumnje da su prevarama i nezakonitim postupanjem u privrednom poslovanju pričinili materijalnu štetu u iznosu od oko 20.150 KM.

Najčitanije