prijedor

Zaražen zdravstveni radnik bolnice u Prijedoru

PRIJEDOR - Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković izjavio je da je u posljednja 24 časa u ovom gradu evidentirano jedno novozaraženo lice, a riječ je o zdravstvenom radniku prijedorske Bolnice "Doktor Mladen Stojanović" koji je već desetak dana u izolaciji.

Osumnjičen da je "Željeznicama RS" priložio lažnu diplomu

PRIJEDOR - U nastavku akcije "Falsifikat", protiv G.S. iz Novog Grada, prijedorska policija Okružnom javnom tužilaštvu u tom gradu, podnijela je izvještaj zbog sumnje da je prilikom zaposlenja u "Željeznicama RS" priložio krivotvorenu dipolomu, saznaju "Nezavisne".

Gradonačelnik Prijedora izašao iz samoizolacije

PRIJEDOR - Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković izjavio je da je nakon perioda samoizolacije testiran na prisustvo virusa korona, da je juče dobio negativan rezultat i da od danas nastavlja sa radom.

U bolnici u Prijedoru preminuo pacijent zaražen virusom korona

PRIJEDOR - U Bolnici "Doktor Mladen Stojanović" u Prijedoru u protekla 24 časa preminuo je sedamdesetogodišnji muškarac iz ovog grada kod kojeg je potvrđeno prisustvo virusa korona.

Kućama poslati i radnici u Prijedoru

PRIJEDOR, ZENICA - I dio radnika kompanije "ArcelorMittal Prijedor" privremeno je poslat kućama, baš kao što je to ranije učinjeno u Zenici.

U Prijedoru preminuo pacijent zaražen vrusom korona

PRIJEDOR - U Bolnici "Doktor Mladen Stojanović" u Prijedoru preminuo je pacijent kod kojeg je potvrđeno prisustvo virusa korona, saopšteno je iz zdravstvene ustanove.

Drama kod Prijedora: Zatvorio se u vikendicu pa pucao prema policiji

PRIJEDOR - Prava drama dogodila se noćas u mjestu Ništavci kod Prijedora, kada je došlo do pucnjave.

Novozaraženi medicinski radnici iz Prijedora već izolovani

PRIJEDOR - Petoro novozaraženih lica virusom korona registrovanih u Prijedoru u posljednja 24 časa su medicinske sestre i tehničari sa internog odjeljenja prijedorske bolnice koji su u izolaciji od 12. maja, izjavio je zamjenik gradonačelnika Prijedora Aleksandar Miljuš.

Digitalna izložba povodom Dana grada i noći muzeja

Kustosi Muzeja Kozare pripremili su nekoliko digitalnih izložbi povodom Dana grada, kao i Međunarodnog dana i Noći muzeja, umjesto uobičajenih izložbi za brojne posjetice, što je ove godine nemoguće realizovati zbog virusa korona.

Dvije žene preminule u Prijedoru, gradonačelnik u samoizolaciji

PRIJEDOR - Zamjenik gradonačelnika Prijedora Aleksandar Miljuš izjavio je danas da u posljednja 24 časa ima dvoje preminulih i sedam novozarežanih virusom korona iz Prijedora, od kojih je pet pacijenata i jedan ljekar bolnice "Doktor Mladen Stojanović", te jedno lice iz porodičnog kontakta sa prethodno zaraženim.

Najčitanije