prijedor

Policija traga za razbojnicima, uz prijetnju sjekirom ukrali 120 KM

PRIJEDOR - Policija traga za osumnjičenima za razbojništvo koji su juče u Omarskoj opljačkali porodičnu kuću i povrijedili R.L., saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Pobjednička predstava Pozorišta Prijedor na "Zapletu"

BANjALUKA - Predstava “Nije čovjek ko ne umre”, u režiji Marka Misirače, koju izvodi Pozorište Prijedor odnijela je pobjedu na Međunarodnom festivalu glumca “Zaplet 12” koji se održao pod sloganom “Nova normalnost”.

SNSD u vodstvu i za prijedorsku skupštinu

PRIJEDOR - U Prijedoru je SNSD osvojio najviše glasova i za Skupštinu grada Prijedora, podaci su Gradske izborne komisije /GIK/ Prijedor.

Stojić: Za mene i za Milana Tubina nema mjesta u istom odboru

PRIJEDOR - Kandidat SDS-a za gradonačelnika Prijedora Maja Dragojević Stojić izjavila je večeras da za nju i za predsjednika Gradskog odbora SDS-a Milana Tubina nema mjesta u istom odboru.

Dragutin Rodić: Mijenjaćemo ono što nije bilo dobro

Ono što ćemo nastaviti u narednom periodu jeste da sve ono što je dobro i dalje unapređujemo, a ono što nije bilo dobro mijenjamo, rekao je u intervjuu za "Nezavisne" Dragutin Rodić, kandidat DNS-a za gradonačelnika Prijedora.

Maja Dragojević Stojić: Poraz da u 21. vijeku pričamo o asfaltu

Očekujem podršku svih građana koji nisu zadovoljni trenutnim stanjem u našem gradu, kaže Maja Dragojević Stojić, kandidat SDS-a za gradonačelnika Prijedora.

Dalibor Pavlović: Prijedor odlučan za promjenu

Dalibor Pavlović, kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora, kaže da je taj grad odlučan za promjenu, a to temelji na osnovu razgovora s ljudima na terenu u proteklim mjesecima.

Dodik: Legalizacija objekata u prijedorskim izbjegličkim naseljima biće riješena

PRIJEDOR - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas tokom obilaska Aerodromskog naselja u Prijedoru da će u ovom i drugim izbjegličnim naseljima biti riješeno pitanje legalizacije novoizgrađenih objekata.

Izvanredni rezultati Prijedora u ekološkom i ekonomskom upravljanju

PRIJEDOR - Nezavisna evaluacija učinka u projektu lokalnog ekološkog i ekonomskog upravljanja /MEG/ ocijenila je da je grad Prijedor postigao izvanredne rezultate koji su jasno i detaljno dokumentovani i bazirani na dokazima, saopšteno je danas iz prijedorske Gradske uprave.

Državljanin Srbije uhapšen u Prijedoru po Interpolovoj potjernici

PRIJEDOR – Državljanin Srbije M.B. uhapšen je juče u Prijedoru jer je ta njim Srbija raspisala Interpol potjernicu, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Najčitanije