prijetnja

Prijetnje bombom u 35 tržnih centara i 30 medicinskih ustanova

SANKT PETERBURG - Oko 30 tržnih centara i 35 medicinskih ustanova u Sankt Peterburgu primilo je anonimne prijetnje o podmetnutim bombama, izjavio je za Tass izvor iz hitne službe.

Sjekirom razbio auto, napao ženu pa komšiji prijetio pištoljem

SARAJEVO - U sarajevskom naselju Boljakov Potok dogodio se incident u kojem je muškarac prvo sjekirom oštetio automobil, napao žensku osobu, a potom komšiji prijetio vatrenim oružjem.

Alžirac prijeti Srbima i Francuzima: Treba vam svima isjeći glave

BEOGRAD - Pavle Bihali, lider pokreta Levijatan, objavio je na Twitteru nalogu snimak za koji tvrdi da je dobio iz Francuske, a u kom jedan mladi Alžirac brutalno prijeti srpskom i francuskom narodu.

Incident u Sarajevu: Roditelj prijetio pištoljem doktoru na KCUS

SARAJEVO - Na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu roditelj bolesnog djeteta na Pedijatriji je pištoljem prijetio šefu Klinike za pedijatriju, prenose federalni mediji.

Radikalizovani zatvorenici prijetnja Evropi

BRISEL - Hiljade zatvorenika, koji će nakon odslužene kazne biti oslobođeni iz evropskih zatvora, predstavljaju potencijalnu prijetnju po bezbjednost, jer postoji mogućnost da su radikalizovani, izjavio je evropski komesar za bezbjednosna pitanja Džulijan King.

Prijetio komšiji sjekirom pa mu prosuo zemlju ispred vrata

PALE - Pripadnici Policijske stanice Pale uhapsili su N. K. sa Pala zbog sumnje da je ugrožavao bezbjednost svom komšiji.

Sud u Briselu odlučuje o prijetnjama Stevandiću

BANJALUKA - Pred belgijskim pravosuđem u toku je postupak protiv Ibrahima Tuhčića iz BiH zbog prijetnji koje je putem društvenih mreža uputio lideru Ujedinjene Srpske Nenadu Stevandiću i članovima njegove porodice.

Optužnica za prijetnje: "Imam arsenal oružja, pobiću sve policajce"

BRČKO - Tužilaštvo Brčko distrikta je podiglo, a brčanski sud potvrdio optužnicu protiv V.V., koja ga tereti da je prijetio da će pobiti sve policajce te govorio da u kući ima arsenal oružja.

Gačanin ponovo prijetio imamu iz Novog Grada

NOVI GRAD - Emiru Nuhiću, imamu iz Novog Grada, ponovo je prijećeno putem Facebook messengera, a i za ove prijetnje sumnjiči se Danel Rajković iz Gacka, saznajemo nezvanično.

Srbin usred kafića u Beču djevojci stavio nož pod vrat, jedva ga obuzdali

BEČ - Srbin (42) u jednoj bečkoj pivnici napao je svoju partnerku (38) pred gostima.

Najčitanije