prijetnje

Avioni prizemljeni zbog bombaških prijetnji

SANTIJAGO - Devet aviona izvršilo je prinudna slijetanja tokom letova unutar vazdušnog prostora Čilea, Argentine i Perua zbog bombaških prijetnji koje je registrovala čileanska uprava za civilni avionski saobraćaj, izjavio je danas direktor ove službe.

Jukić: Ispitana neka lica zbog prijetnji sudijama

SARAJEVO - Tužilaštvo BiH, Obavještajno-bezbjednosna agencija i Agencija za istrage i zaštitu /Sipa/ ispitali su neka lica koja su bila u posjedu mobilnog telefona sa kojeg su upućene SMS prijetnje nosiocima najviših funkcija pravosudnih institucija BiH, izjavila je zamjenik Visokog sudskog i tužilačkog savjeta /VSTS/ BiH Ružica Jukić.

Iran poručio Trampu da se vrati nuklearnom sporazumu ako želi razgovore

TEHERAN - Iranski zvaničnici u utorak su skeptično reagovali na izjavu američkog predsjednika Donalda Trampa kako je voljan da pregovara sa svojim iranskim kolegom, tvrdeći da on treba da se vrati međunarodnom nuklearnom sporazumu iz koga se jednostrano povukao u ovoj godini.

Poslušajte telefonsku prijetnju boraca portalu Klix.ba: Glave ćemo vam kidati

SARAJEVO - Nakon jučerašnjeg fizičkog napada grupe bivših boraca na reportere portala Klix.ba i Al Jazeere Balkans redakciji Klixa danas su upućene telefonske prijetnje u kojim je novinarima poručeno da će im se na ulici "kidati glave".

Odgovor iz Irana: Tramp samo imitira

TEHERAN - Državna novinska agencija Irana odbacila je upozorenje američkog predsjednika Donalda Trampa koje je putem Tvitera uputio Teheranu, opisujući ga kao "pasivnu reakciju" na izjavu iranskog predsjednika Hasana Rohanija.

Tramp: Nikad, ali nikad nemoj da prijetiš Americi!

VAŠINGTON - Američki predsjednik jutros je oštro zaprijetio iranskom predsjedniku Hasanu Rohaniju kom je poručio da će se suočiti sa užasnim posljedicama zbog prijetnji SAD.

Sančezu prijete smrću zbog crvenog kartona

Kolumbijska policija pokrenula je istragu poslije serije prijetnji smrću upućenih Karlosu Sančezu, koji je isključen na prvom meču Kolumbije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Uhapšen zbog prijetnji tužiocu

BANJALUKA - Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske danas su lišili slobode lice čiji su inicijali B.O. (38) iz Banjaluke, zbog postojanja sumnje da je izvršilo krivično djelo napad na sudiju ili javnog tužioca, te izvršili pretres stana i drugih prostorija koje ovo lice koristi.

Moskva: Ukrajina ne može da našteti Krimskom mostu

MOSKVA - Ukrajina ne može da nanese bilo kakvu štetu novom mostu koji preko Kerčkog moreuza povezuje Krim i Rusiju, izjavio je ruski poslanik Franc Klinčevič reagujući na prijetnju poslanika Vrhovne rade Ukrajine Igora Mosijčuka da će unistiti Krimski most.

Kojiću poslato pismo prijetnji Srbima i Srpskoj

BANJALUKA- Na mejl adresu direktora Republičkog centra za istraživanje rata, ratnih zločina i traženje nestalih lica Milorada Kojića stiglo je prijeteće i uvredljivo pismo u kome se poručuje da će Srbi uskoro biti svjedoci nastajanja "Republike Bosne" bez entiteta i da u BiH nema ništa srpsko.

Najčitanije