prijetnje

Uhapšen zbog prijetnji tužiocu

BANJALUKA - Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske danas su lišili slobode lice čiji su inicijali B.O. (38) iz Banjaluke, zbog postojanja sumnje da je izvršilo krivično djelo napad na sudiju ili javnog tužioca, te izvršili pretres stana i drugih prostorija koje ovo lice koristi.

Moskva: Ukrajina ne može da našteti Krimskom mostu

MOSKVA - Ukrajina ne može da nanese bilo kakvu štetu novom mostu koji preko Kerčkog moreuza povezuje Krim i Rusiju, izjavio je ruski poslanik Franc Klinčevič reagujući na prijetnju poslanika Vrhovne rade Ukrajine Igora Mosijčuka da će unistiti Krimski most.

Kojiću poslato pismo prijetnji Srbima i Srpskoj

BANJALUKA- Na mejl adresu direktora Republičkog centra za istraživanje rata, ratnih zločina i traženje nestalih lica Milorada Kojića stiglo je prijeteće i uvredljivo pismo u kome se poručuje da će Srbi uskoro biti svjedoci nastajanja "Republike Bosne" bez entiteta i da u BiH nema ništa srpsko.

Osumnjičeni za ratne zločine prijetio bivšem logorašu?

TREBINJE - Bivši logoraš Zoran Đorđić izjavio je da mu je Hamed Lukomirak Pjevac, koji je optužen za udruženi zločinački poduhvat nad Srbima u Konjicu, uputio više poruka prijetećeg i uvredljivog sadržaja, te pozvao nadležne institucije da reaguju i da ga zaštite.

Lopov nožem prijetio policiji, objavljen snimak hapšenja

OSIJEK - Muškarac u 40-im godinama u četvrtak je ušao u malu trgovinu u Osijeku i pokušao da ukrade neke proizvode.

Muškarac iz Šipova uhapšen zbog prijetnji Milakoviću

BANJALUKA, ŠIPOVO - Policija je uhapsila I.P. (62) iz Šipova, osumnjičenog da je poslao prijeteću poruku Nedeljku Milakoviću, poslaniku Narodne skupštine RS.

Američki senator zaprijetio Turskoj: Biće posljedica ako kupite S-400

VAŠINGTON - Senator demokrata Džek Rid zaprijetio je Turskoj da će, ukoliko nabavi ruske raketne komplekse S-400, njena saradnja sa SAD u oblasti odbrane trpjeti posljedice.

Bivši profesor prijetio javnim ličnostima i falsifikovao diplome

TREBINJE - Pripadnici Policijske uprave Trebinje razotkrili su Vukašina Papovića (69), penzionisanog profesora likovne kuluture, nastanjenog u naselju Mokri Dolovi u Trebinju, da je autor i pošiljalac nedavno upućenog prijetećeg pisma direktoru Rudnika i Termoelektrane Gacko Bošku Kozomari, ali i drugim brojnim ličnostima iz javnog i političkog života Republike Srpske.

Direktoru RiTE Gacko prijete likvidacijom ako ne napusti funkciju

GACKO - Na adresu direktora Rudnika i Termolektrane (RiTE) "Gacko" Boška Kozomare stiglo je prijeteće pismo.

ID uputila prijetnje Balkanu za novogodišnje praznike: Zora Islama je stigla

PRIŠTINA - Islamska država je, inače, 2018. godinu proglasila "krvavom godinom", uprkos višestrukim porazima u Iraku u Siriji.

Najčitanije