prijetnje

Bivši profesor prijetio javnim ličnostima i falsifikovao diplome

TREBINJE - Pripadnici Policijske uprave Trebinje razotkrili su Vukašina Papovića (69), penzionisanog profesora likovne kuluture, nastanjenog u naselju Mokri Dolovi u Trebinju, da je autor i pošiljalac nedavno upućenog prijetećeg pisma direktoru Rudnika i Termoelektrane Gacko Bošku Kozomari, ali i drugim brojnim ličnostima iz javnog i političkog života Republike Srpske.

Direktoru RiTE Gacko prijete likvidacijom ako ne napusti funkciju

GACKO - Na adresu direktora Rudnika i Termolektrane (RiTE) "Gacko" Boška Kozomare stiglo je prijeteće pismo.

ID uputila prijetnje Balkanu za novogodišnje praznike: Zora Islama je stigla

PRIŠTINA - Islamska država je, inače, 2018. godinu proglasila "krvavom godinom", uprkos višestrukim porazima u Iraku u Siriji.

Lijepoj glumici koja je dovođena u vezu sa Đokovićem prijete odrubljenjem glave

Indijska glumica Dipika Padukone, koja je dovođena u vezu sa srpskim teniserom Novakom Đokovićem, ponovo se našla u centru skandala, a sada joj prijete odrubljivanjem glave.

Prijetio oružjem radnicima suda, pa uhapšen

ZVORNIK - U Zvorniku je uhapšeno lice čiji su inicijali D.J. /27/ zbog sumnje da je oružjem prijetilo radnicima Osnovnog suda u Zvorniku, nakon čega se udaljilo u nepoznatom pravcu.

Mej: Uznemirujuće optužbe o seksualnim prestupima

LONDON - Britanski premijer Tereza Mej rekla je danas da je duboko uznemirena talasom optužbi o neprikladnom seksualnom ponašanju u parlamentu.

Navijač prijetio Lovrenu: Pobiću ti cijelu porodicu

Dejan Lovren je na meti navijača Liverpula zbog loših igara ove sezone, ali pojedini su prešli granicu normalnog.

Banjalučanin ispitan zbog prijetnji putem društvene mreže

BANJALUKA – Tridesetdevetogodišnji D.K. iz Banjaluke ispitan je zbog prijave da je 8. jula ove godine upućivao ozbiljne prijetnje po život i tijelo oštećenom licu korišćenjem lažnog profila na društvenoj mreži.

Sve više prijetnji muslimanima u Velikoj Britaniji

LONDON - Muslimani u engleskom Bredfordu dobijaju prijeteća pisma u kojima se najavljuju napadi na, kako je navedeno, "muslimanski šljam", saopšteno je iz policije.

VSTS osudio prijetnje upućene Tegeltiji i Jukićevoj

SARAJEVO - Visoki sudski i tužilački savjet (VSTS) BiH osudio je uvrede i prijetnje upućene predsjedniku VSTS-a Milanu Tegeltiji i potpredsjedniku Ružici Jukić u tekstovima objavljenim na Facebooku u okviru grupe "Hapsi! Mektiću samo hapsi!", ističući da neće podleći pritiscima i da će i dalje insistirati na borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije.

Reklame

Najčitanije