pritvor

Određen pritvor osumnjičenom za ubistvo monaha

BANJALUKA - Okružni sud Banjaluka odredio je juče jednomjesečni pritvor Draganu Ševi zbog sumnje za ubistvo monaha Stefana Ačića u manastiru Glogovac, koji može trajati do 21. januara 2021. godine.

Sinu poznatog pjevača određen pritvor zbog nasilja u porodici

BEOGRAD -Treći osnovni sud u Beogradu odredio je u četvrtak na prijedlog tužilaštva pritvor do 30 dana Darijanu Mandiću, osumnjičenom za nasilje u porodici, odnosno nad bivšom suprugom.

Zatražen pritvor Beograđanima osumnjičenim za krađu jakni

BANJALUKA - Zbog krađe skupocjenih jakni, banjalučka policija uhapsila je Beograđane Slobodana Stepanovića (47) i Jelenu Gorgijević (39), a nakon ispitivanja osumnjičenih, postupajući tužilac im je stavio prijedlog za određivanje jednomječnog pritvora.

Produžen pritvor Daliboru Jovičeviću optuženom za ubistvo oca

BRČKO - Osnovni sud u Brčkom produžio je pritvor Daliboru Jovičeviću (33), optuženom da je u februaru ove godine u naseljenom mjestu Brezovo Polje Selo na svirep način ubio oca Slavka.

Fikret Abdić se vratio na posao

VELIKA KLADUŠA-Načelnik Općine Velika Kladuša Fikret Abdić danas se vratio na posao u zgradu općinske administracije u tom gradu, nakon što je jučer pušten iz pritvora u kojem je proveo tri poslednja mjeseca.

Pomoćnici ministra poljoprivrede Srbije određen pritvor

BEOGRAD - Pomoćnici ministra poljoprivrede Srbije, osumnjičenoj za primanje mita, određen je pritvor, kao i osumnjičenom da je dao mito, saopštio je Viši sud u Beogradu.

Fikretu Abdiću produžen pritvor

BIHAĆ- Kantonalni sud u Bihaću je bez održanog ročista i prisustva odbrane, ponovo donio odluku o nastavku pritvora načelniku Općine Velika Kladuša, Fikretu Abdiću.

Traže da Sabaheta Džindo ide u pritvor u zdravstvenu ustanovu

BANJALUKA - Postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, nakon ispitivanja Sabahete Džindo, poznatije kao kraljica džeparoša, a koja je osumnjičena za krađu novca u ovom gradu, zatražio je da joj bude određen pritvor.

Predložen pritvor za vozača i suvozača zbog smrti pješaka u Sarajevu

Tužilaštvo KS je predložilo Kantonalnom sudu u Sarajevu određivanje jednomjesečnog pritvora osumnjičenom vozaču i suvozaču zbog saobraćajne nesreće u sarajevskom naselju Buljakov Potok u kojoj je smrtno stradao jedan, a lakše povrijeđen drugi pješak.

Predložen pritvor uhapšenim u akciji "Fejs"

BANJALUKA - Banjalučko Okružno javno tužilaštvo predložilo je pritvor za Tomislava Vrepca (22) i Luku Pucara (21) iz Banjaluke, te Vladana Milojevića (30) iz Teslića zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet droge.

Najčitanije