prodaja

Šta je uzrok najvećeg pada prodaje automobila od 2008?

Ekonomski analitičari analizirali su uzroke najvećeg pada prodaje novih automobila još od svjetske ekonomske krize 2008.

Rusija prodala dio "Gazproma" nepoznatom kupcu

MOSKVA - Ruski gigant "Gazprom" objavio je da je zaradio skoro tri milijarde dolara prodajom 3,6 odsto vlasničkog udjela kupcu čiji identitet nije objavljen.

Navip prodaje mašine za vino i nekretnine u Petrovaradinu

BEOGRAD - Navip u stečaju ponudio je na prodaju pokretnu i nepokretnu imovinu čija je procijenjenja vrijednost veća od 60 miliona dinara, objavljeno je danas.

"Šećeranu" ne daju ispod sedam miliona

BIJELJINA - Skupština povjerilaca nije prihvatila ponudu "Pavgorda" iz Foče da kupi bijeljinsku "Šećeranu" za pet miliona maraka, a ovu fabriku šećera, ističu, neće prodati ispod sedam miliona KM.

"Planule" akcije Komercijalne banke

BEOGRAD - Pojačano trgovanje zabilježeno je danas, poslije duže vremena, na tržištu akcija u Srbiji, pri čemu su strani investitori bili vrlo aktivni kako u trgovanju akcijama, tako i na tržištu državnih dužničkih hartija.

Oglas za prodaju Centra "Sava" za desetak dana

BEOGRAD - Oglas za prodaju beogradskog centra "Sava" biće raspisan za desetak dana, piše "Politika".

Prodajom kolača pomažu oboljeloj sugrađanki

SANSKI MOST - Humanitarna akcija, u kojoj su se prodajom kolača prikupljala sredstva za oboljelu Saudinu Behremović (27), održana je u petak u Sanskom Mostu.

Prodaje se kuća u kojoj se ubio Kurt Kobejn

Kuća u kojoj su živjeli Kurt Kobejn i Kortni Lav prodaje se za 7,5 miliona dolara.

Ovo su najveći uvoznici oružja na svijetu

LONDON - Australija je postala drugi najveći uvoznik oružja na svijetu, pokazali su podaci Stokholmskog međunarodnog insitituta za istraživanje mira (SIPRI).

Grčka policija razbila jednu od najorganizovanijih kriminalnih grupa u Evropi

SOLUN - Grčka policija je na sjeveru zemlje razbila kriminalnu grupu koja je prodavala bebe, navodeći da je u pitanju jedna od najorganizovanijih grupa u Evropi.

Najčitanije