prodaja

Prodaja nekretninama u Srpskoj cvjeta uprkos skupljem kvadratu

BANJALUKA - Cijena kvadrata novih stanova u Republici Srpskoj u drugom tromjesečju ove godine bila je veća za 19 maraka u odnosu na prvi kvartal, a uprkos tome, prodavci nekretnina zadovoljno trljaju ruke jer su uspjeli prodati 50 stanova više.

Rekordan pad prodaje piva u Njemačkoj

FRANKFURT - Prodaja piva u Njemačkoj opala je u prvoj polovini godine na 4,6 milijardi litara, što je najmanje u savremenom dobu, saopštio je danas Federalni zavod za statistiku.

Zbog popularnosti brada i brkova pala prodaja žileta

NJUJORK, LONDON - Kompanija "PROCTER&GAMBLE", uprkos rastu ukupne prodaje, zaključila je drugo tromjesečje ove godine s gubitkom od 5,2 milijarde dolara zbog sve veće popularnosti brade i brkova!

Da li je na pomolu svjetska kriza na tržištu automobila?

LONDON - U prvoj polovini ove godine u svijetu je prodato 7,1 odsto manje automobila nego u istom periodu prošle godine, a u Evropi je taj procenat iznosio 3,1 odsto.

Ilegalno prodavao automobile na internetu

PRIJEDOR - Policijski službenici Policijske uprave Prijedor dostavili su izvještaj prijedorskom tužilaštvu protiv M.Š. iz Oštre Luke, koji se sumnjiči da je nelegalno na internetu prodavao polovne automobile.

Prijedorčanin ilegalno nabavljao i prodavao automobile

PRIJEDOR - Policija u Prijedoru podnijela je danas Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor izvještaj protiv N.B. iz Prijedora, zbog sumnje da je ilegalno nabavljao, prodavao i posredovao u prodaji polovnih putničkih automobila, čija vrijednost iznosi oko 72.000 KM.

Ilegalno prodavao polovne automobile na internetu

PRIJEDOR – Policija u Prijedoru podnijela je danas Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor izvještaj protiv R.S. iz Prijedora zbog sumnje da je ilegalno prodavao polovne automobile preko interneta.

Niko neće da kupi gubitaša

BANJALUKA - Rok za prodaju većinskog paketa akcija livnice čelika "Jelšingrad Livar" Banjaluka pomjeren je do 4. jula jer nije bilo zainteresovanih za kupovinu.

Prodaju akcije "Jelšingrada": Vlasnici odustaju, Uprava vuče firmu iz ambisa

BANJALUKA - Većinski vlasnici "Jelšingrad Livara" Banjaluka izgubili su interes za preduzeće, jer ono ne ostvaruje bilo kakvu dobit pa su odlučili da svoj udio prodaju.

U RS tokom 2018. prodato 835 kuća, prosječna cijena 44.000 KM

BANJALUKA - U Republici Srpskoj je tokom 2018. godine zabilježen promet od 835 kuća, a najviše ih je prodato u Bijeljini i to po prosječnoj cijeni 44.158 KM.

Najčitanije