prodaja

Prodaje se kuća u kojoj se ubio Kurt Kobejn

Kuća u kojoj su živjeli Kurt Kobejn i Kortni Lav prodaje se za 7,5 miliona dolara.

Ovo su najveći uvoznici oružja na svijetu

LONDON - Australija je postala drugi najveći uvoznik oružja na svijetu, pokazali su podaci Stokholmskog međunarodnog insitituta za istraživanje mira (SIPRI).

Grčka policija razbila jednu od najorganizovanijih kriminalnih grupa u Evropi

SOLUN - Grčka policija je na sjeveru zemlje razbila kriminalnu grupu koja je prodavala bebe, navodeći da je u pitanju jedna od najorganizovanijih grupa u Evropi.

Top-20: Najprodavaniji automobili u Evropi

Ubjedljivo najtraženiji automobil u 44 evropske zemlje u prvih osam mjeseci 2019. bio je VW Golf, a slijede Renault Clio i VW Polo.

Banjalučanin uhapšen jer je prodavao "kamagru"

BANJALUKA - Policija PU Banjaluka uhapsila je R.P. nakon što su kod njega pronašli i izuzeli više od 900 paketića i više od 200 šumećih tableta sa natpisom "kamagra".

Honda bi da godišnje proda 10.000 električnih automobila u Evropi

Japanski proizvođač ima velika očekivanja od malog gradskog automobila na struju koji je debitovao na ovogodišnjem frankfurtskom auto-salonu.

Direktor "Kraša" u Beogradu: Nemam informaciju o tome da li je Šaranović kupio kompaniju

BEOGRAD - Živko Kapetanović, direktor "Kraš Commercea" d.o.o. u Beogradu, rekao je da nema informacije o tome da li je tu kompaniju kupio biznismen Nebojša Šaranović

Za sedam mjeseci manja proizvodnja i prodaja šumskih sortimenata

U Republici Srpskoj je za sedam mjeseci ove godine proizvedeno 1,019 miliona metara kubnih raznih šumskih sortimenata, što je za 7,8 odsto manje nego u istom periodu lani, podaci su Republičkog zavoda za statistiku.

Prodaja nekretninama u Srpskoj cvjeta uprkos skupljem kvadratu

BANJALUKA - Cijena kvadrata novih stanova u Republici Srpskoj u drugom tromjesečju ove godine bila je veća za 19 maraka u odnosu na prvi kvartal, a uprkos tome, prodavci nekretnina zadovoljno trljaju ruke jer su uspjeli prodati 50 stanova više.

Rekordan pad prodaje piva u Njemačkoj

FRANKFURT - Prodaja piva u Njemačkoj opala je u prvoj polovini godine na 4,6 milijardi litara, što je najmanje u savremenom dobu, saopštio je danas Federalni zavod za statistiku.

Najčitanije