prodaja

"Jović na prodaju"

Španski velikan Real Madrid riješen je da proda napadača Luku Jović, prenosi Marka.

Raste profit brzih pošta tokom korone

BANJALUKA, SARAJEVO - Za razliku od mnogih kompanija koje su imale smanjen obim posla zbog pandemije virusa korona, brze pošte širom BiH bilježe povećanje, prvenstveno zbog povećane online prodaje.

10 najprodavanijih automobila u Velikoj Britaniji

Ford Fiesta najprodavaniji automobil u Velikoj Britaniji u prvih šest mjeseci 2020. Više od 20.000 kupaca je povjerenje ukazalo ovom automobilu.

Na šta je korona "natjerala" teroriste

MOSKVA - Teroristi su prešli na onlajn trgovinu oružjem, eksplozivima i drogom zbog pandemije COVID-19, izjavio je šef antiterorističkog centra Zajednice nezavisnih država (CIS) Andrej Novikov.

Kupovina auta u rikvercu

BANJALUKA - Prodaja novih i polovnih automobila u salonima širom BiH ove godine doživjela je pad, a razlike u broju prodatih automobila u ovoj u odnosu na prošlu godinu mjere se u hiljadama, potvrdili su u većim auto-centrima.

Njemačka policajka sudijama i kolegama prodavala ukradene bicikle

BERLIN - U policiji u Lajpcigu otkriven je slučaj korupcije među čuvarima reda, a oko 40 pripadnika sumnjiči se da su preprodavali ukradene bicikle.

Radojičić: Stala prodaja stanova

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić izjavio je danas da je evidentirano da je tržište stanova stalo i da u protekla tri do četiri mjeseca gotovo da nije bilo prodaje stambenih jedinica.

Austrija će zakonom zaštititi firme od stranog preuzimanja

Ministarka privrede Austrije Margarete Šrambek najavila je danas zakon kojim bi se zaštitile domaće kompanije od preuzimanja iz inostranstva.

Pad prodaje automobila u aprilu za 76,3 odsto

Prodaja novih automobila u zemljama Evropske unije doživjela je rekordan pad u aprilu za 76,3 odsto, objavilo je Evropsko udruženje proizvođača automobila (ACEA). Ovaj rezultat je posljedica restrikcija uvedenih zbog pandemije virusa korona.

Francuska bi mogla da proda Mona Lizu da nadoknadi gubitke

PARIZ - Francuska bi mogla da nadoknadi svoje finansijske gubitke usred pandemije virusa korona prodajom Mona Lize, predložio je izvršni direktor tehnološkog zavoda Stefan Distingvin.

Najčitanije