projekat

Zašto je ovo posao koji ćete željeti da radite

Iako se ranije pod terminom „projekat“ uglavnom mislilo na crteže i planove koji se tiču arhitekture i građevine, danas se ovaj izraz može čuti u različitim sferama poslovanja. Koriste ga umjetnici, marketinški stručnjaci, menadžeri u velikim korporacijama i odgovorna lica u udruženjima građana ili nevladinim organizacijama.

Za naučnoistraživačke projekte 800.000 KM

BANJALUKA - Konkurs za sufinansiranje naučnoistraživačkih projekata u ovoj godini u Republici Srpskoj, vrijedan 800.000 KM, otvoren je danas, kazao je Alen Šeranić, ministar nauke i tehnologije RS.

Predškolsko obrazovanje za svu djecu

BIHAĆ - Ministarstvo obrazovanja USK i organizacija "Save the children" realiziraće na području Unsko-sanskog kantona zajednički projekat čiji je cilj da se svoj djeci u godini pred polazak u školu osigura predškolski odgoj i obrazovanje.

Otoplili odnosi dobojske i republičke vlasti

DOBOJ - Projekat nove sportske dvorane ujedinio je lokalnu i republičku vlast, pa su dobojski gradonačelnik Obren Petrović, premijerka Željka Cvijanović i predsjednik RS Milorad Dodik položili kamen temeljac za izgradnju, dogradnju i sanaciju sportskog objekta, ukupne vrijednosti 7,5 miliona KM.

Most kod Gradiške saobraćajni prioritet broj 1

BANJALUKA - U novoj ažuriranoj strategiji za infrastrukturne projekte, koja će biti dopunjena u narednom periodu, most na Savi kod Gradiške biće prioritet broj jedan, rekao je Ismir Jusko, ministar komunikacija i transporta BiH.

Četiri aplikacije koje će vam pomoći da isplanirate i organizujete svoje ciljeve

Šta god da planirate u životu i šta god želite da postignete, prvi korak koji morate napraviti jeste postavljanje cilja.

Pet miliona za pet kapitalnih projekata

BANJALUKA - Grad će ovog mjeseca donijeti odluku o emisiji obveznica ili kreditnom zaduženju do pet miliona KM, koje će biti iskorišteno za realizaciju pet kapitalnih projekata u ovoj godini.

Kusturica prvi stranac u ruskom projektu

BEOGRAD - Režiser Emir Kusturica doputovao je u Moskvu, na poziv ruskog ministra odbrane Sergeja Šojgua, gdje će učestvovati u kreativnom projektu "Susret sa pravim ljudima".

Monika Ponjavić o filmu "Projekat Florida"

Scenska postavka filma "Projekat Florida", novog djela Šona Bejkera, trospratni je motel - "Magični dvorac" - okrečen u fantastičnu svijetloljubičastu boju.

Prijavite projekte za razvoj zimskog turizma u Banjaluci

BANJALUKA - Grad je raspisao javni poziv za prijavu projekata za razvoj turizma na temu "Banjaluka - Zimska čarolija 2017/2018", koji će biti sufinansirani iz gradske kase.

Najčitanije