promocija

STK BiH pokreće projekat "Promocija IT sektora u Turskoj"

Spoljnotrgovinska komora BiH putem svog predstavništva u Istanbulu i dogovorom sa istanbulskom Privrednom komorom pokreće projekat "Promocija IT sektora BiH u Turskoj".

Trgovci neće moći promovisati proizvode bez pristanka građana

Izmjenom Zakona o zaštiti potrošača, trgovcima u Hrvatskoj će u skorijoj budućnosti biti nešto riskantnije da bez prethodnog pristanka građana kucaju im i zvone na vrata kako bi im prodali ili promovisali proizvode, a moraće dobro da pripaze i kada će u svrhu reklamiranja proizvoda koristiti recenzije kupaca.

Promovisana knjiga "Dajem sebi za pravo" Anđelke Milićević

Zbirka pjesama autorke Anđelke Milićević "Dajem sebi za pravo" promovisana je u Šamcu, a pjesnikinja je poručila da svi treba više da pomažu jedni drugima i da se vole jer samo ljubav i podrška omogućava napredak.

Italijani Trentino promovisali fotografijama Srbije

ĐENOVA - Za nacionalnu reklamnu kampanju italijanskog regiona Trentino-Alto Adiđe, za turističku sezonu po izlasku Italije iz blokade usljed virusa korona, upotrijebljene su fotografije Srbije, prenijeli su italijanski mediji.

Promocija drugog dijela knjige "Solunska 28"

BIJELJINA - Drugi dio knjige "Solunska 28", autora Nenada Jankovića poznatijeg kao Dr Nele Karajlić, koji govori o prijateljstvu i izdaji, biće promovisan večeras u Bijeljini, najavljeno je iz Narodne biblioteke "Filip Višnjić".

Promocija knjiga manekenke Ivane Stanković

LOPARE - Srpska manekenka Ivana Stanković promovisala je večeras u Loparama autobiografske romane "Bez daha" i "Strast" o proživljenom u svjetskom modelingu.

Promocija knjige Nataše Glišić, "(P)ogledi" u Banskom dvoru

BANJALUKA - Promocija knjige "(P)ogledi" autorke Nataše Glišić biće održana sutra s početkom u 18 časova u Vijećnici Kulturnog centra Banski dvor.

Promocija knjige "Fazoni i fore 2" Ljubivoja Ršumovića u Bijeljini

U Narodnoj biblioteci "Filip Višnjić" u Bijeljini sutra će biti predstavljena knjiga "Fazoni i fore 2" Ljubivoja Ršumovića.

Promovisan novi broj "Argumenata"

BANJALUKA - Prvi cilj u idućoj godini je prevođenje časopisa "Argumenti" na barem jedan strani jezik, najvjerovatnije ruski, rekao je danas Milan Ljepojević, urednik ovog časopisa, na promociji decembarskog izdanja u Banjaluci.

Otvorena izložba "Srpski prosvjetitelji"

PRIJEDOR - U Prijedoru je večeras, povodom 1.150 godina od smrti jednog od tvoraca prvog slovenskog pisma Svetog Ćirila, otvorena izložba "Srpski prosvjetitelji" autora Jelenka Bojića.

Najčitanije