proslava

Elizabeta II proslavila 94. rođendan, zbog korone prekinuli tradiciju

Britanska kraljica Elizabeta u subotu je službeno proslavila 94. rođendan gledajući paradu i vojni muzički sastav u kraljevskom dvorcu Vindzoru umjesto ceremonije u centralnom Londonu.

Na maturu će zajedno najviše dva razreda

BANJALUKA - Republički štab za vanredne situacije donio je u petak odluku da se od 1. juna završnim razredima osnovnih i srednjih škola dozvoli proslava mature, ali za ne više od 50 osoba na jednom mjestu, rekla je Natalija Trivić, ministarka prosvjete i kulture RS.

Priština obilježava 12 godina od samoproglašene nezavisnosti

PRIŠTINA - Ceremonijom podizanja zastave u Prištini je počelo obilježavanje 12 godina od kada je kosovska skupština jednostrano proglasila nezavisnost.

Britanija se priprema da u petak obilježi izlazak iz EU

LONDON - Britanski premijer Boris Džonson predstavio je planove proslave izlaska Velike Britanije iz Evropske unije u petak, 31. januara, a pored ostalog biće puštena u opticaj i nova kovanica od 50 penija.

Proslava preuzimanja vazdušnog prostora BiH koštala skoro 300.000 KM

MOSTAR - Grandiozna proslava preuzimanja kontrole vazdušnog prostora BiH, organizovana u ljetnikovcu Radobolja u Mostaru 6. decembra, koštala je skoro 300 hiljada KM.

Pozvao cijeli vrtić u sud da proslavi usvajanje

Petogodišnjak iz Mičigena pozvao je sve drugare iz vrtića na sud kako bi bili u publici i svjedočili njegovom zakonskom usvajanju - tako je osvojio srca ljudi širom svijeta.

Pet ideja kako proslaviti rođendan sam

Svake godine okupljate najvažnije ljude u svom životu i slavite rođendan.

Mladić umro na proslavi drugovog rođendana u Brčkom

BRČKO - Dvadesettrogodišnji mladić S.R. iz Buzekare, sela u istočnom dijelu Brčko distrikta, sinoć je preminuo, najvjerovatnije usljed davljenja hranom.

Tramp proslavu Dana nezavisnosti nazvao "Šou života"

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp bio je domaćin proslave Dana nezavisnosti u Vašingtonu, tokom koje je odao počast vojsci, što su njegove pristalice pozdravile, dok su ga protivnici kritikovali zbog toga što je sebe stavio u centar pažnje na dan praznika koji je posvećen jedinstvu.

Pucao na proslavi i ranio četvoro ljudi

Sinoć oko 23 sata, na proslavi u mjestu Mahovo, opština Martinska Ves, 39-godišnjak je u dvorištu iz pištolja za kojeg posjeduje oružani list za držanje i nošenje, u vazduh ispalio više hitaca, nakon čega se pištolj zakočio.

Najčitanije