proslava

Tramp proslavu Dana nezavisnosti nazvao "Šou života"

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp bio je domaćin proslave Dana nezavisnosti u Vašingtonu, tokom koje je odao počast vojsci, što su njegove pristalice pozdravile, dok su ga protivnici kritikovali zbog toga što je sebe stavio u centar pažnje na dan praznika koji je posvećen jedinstvu.

Pucao na proslavi i ranio četvoro ljudi

Sinoć oko 23 sata, na proslavi u mjestu Mahovo, opština Martinska Ves, 39-godišnjak je u dvorištu iz pištolja za kojeg posjeduje oružani list za držanje i nošenje, u vazduh ispalio više hitaca, nakon čega se pištolj zakočio.

Praznična atmosfera u Domu "Rada Vranješević": Najveća porodica zajedno za Novu godinu

BANJALUKA - Posljednji dani u staroj i prvi u novoj godini predodređeni su za praznike koji se proslavljaju u krugu porodice i najbližih.

Tradicija proslave Nove godine širom svijeta

Prvi doček Nove godine baš na 1. januar dogodio se 153. p.n.e.

Penzioneri uz pjesmu ispratili staru godinu

BANJALUKA - Uz muziku, druženje i svečani ručak stanovnici Doma penzionera Banjaluka u petak su ispratili staru godinu i pričali o očekivanjima za novu 2019.

Dom "Rada Vranješević" obilježio dan Doma i krsnu slavu Sveti Nikola

BANJALUKA - Zanimljivom dječjom priredbom štićenici Doma za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević" u petak su pred mnogim uzvanicima i prijateljima ove ustanove na prigodan način obilježili dan Doma i krsnu slavu Sveti Nikola.

Hari Mata Hari će za novogodišnji koncert inkasirati 234 hiljade KM

SARAJEVO - Hajrudin Varešanović, popularni Hari Mata Hari, nastupiće u novogodišnjoj noći u centru Sarajeva, a organizator će za njegov koncert platiti vrtoglavih 200.000 KM, dok će se ostatak iznosa namiriti iz sponzorskih ugovora.

Utvrđen program proslave 9. januara

BANJALUKA - Centralni događaji povodom proslave 9. januara - Dana Republike biće svečani defile na Trgu Krajine, svečana akademija u Sportskoj dvorani "Borik" i prijem u Administrativnom centru Vlade u Banjaluci, zaključeno je danas na sjednici Odbora za proslavu Dana Republike Srpske.

Penzioneri uz pjesmu proslavili svoj dan

BANJALUKA - Međunarodni dan starih, koji se svake godine obilježava 1. oktobra, proslavljen je danas u Domu penzionera u Banjaluci.

Na proslavi punoljetstva po 300 zvanica i vatromet

BANJALUKA - Proslava 18. rođendana na kojoj je prisutno više od tri stotine zvanica, koje zabavljaju poznati bendovi, maturske haljine koje koštaju cijelo bogatstvo, skupocjeni prvi dječji rođendani, samo su neki od modernih fenomena koji su, prema mišljenju stručnjaka, pokazatelji snobizma i iskrivljenih vrijednosti.

Najčitanije