proslava

Pet ideja kako proslaviti rođendan sam

Svake godine okupljate najvažnije ljude u svom životu i slavite rođendan.

Mladić umro na proslavi drugovog rođendana u Brčkom

BRČKO - Dvadesettrogodišnji mladić S.R. iz Buzekare, sela u istočnom dijelu Brčko distrikta, sinoć je preminuo, najvjerovatnije usljed davljenja hranom.

Tramp proslavu Dana nezavisnosti nazvao "Šou života"

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp bio je domaćin proslave Dana nezavisnosti u Vašingtonu, tokom koje je odao počast vojsci, što su njegove pristalice pozdravile, dok su ga protivnici kritikovali zbog toga što je sebe stavio u centar pažnje na dan praznika koji je posvećen jedinstvu.

Pucao na proslavi i ranio četvoro ljudi

Sinoć oko 23 sata, na proslavi u mjestu Mahovo, opština Martinska Ves, 39-godišnjak je u dvorištu iz pištolja za kojeg posjeduje oružani list za držanje i nošenje, u vazduh ispalio više hitaca, nakon čega se pištolj zakočio.

Praznična atmosfera u Domu "Rada Vranješević": Najveća porodica zajedno za Novu godinu

BANJALUKA - Posljednji dani u staroj i prvi u novoj godini predodređeni su za praznike koji se proslavljaju u krugu porodice i najbližih.

Tradicija proslave Nove godine širom svijeta

Prvi doček Nove godine baš na 1. januar dogodio se 153. p.n.e.

Penzioneri uz pjesmu ispratili staru godinu

BANJALUKA - Uz muziku, druženje i svečani ručak stanovnici Doma penzionera Banjaluka u petak su ispratili staru godinu i pričali o očekivanjima za novu 2019.

Dom "Rada Vranješević" obilježio dan Doma i krsnu slavu Sveti Nikola

BANJALUKA - Zanimljivom dječjom priredbom štićenici Doma za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević" u petak su pred mnogim uzvanicima i prijateljima ove ustanove na prigodan način obilježili dan Doma i krsnu slavu Sveti Nikola.

Hari Mata Hari će za novogodišnji koncert inkasirati 234 hiljade KM

SARAJEVO - Hajrudin Varešanović, popularni Hari Mata Hari, nastupiće u novogodišnjoj noći u centru Sarajeva, a organizator će za njegov koncert platiti vrtoglavih 200.000 KM, dok će se ostatak iznosa namiriti iz sponzorskih ugovora.

Utvrđen program proslave 9. januara

BANJALUKA - Centralni događaji povodom proslave 9. januara - Dana Republike biće svečani defile na Trgu Krajine, svečana akademija u Sportskoj dvorani "Borik" i prijem u Administrativnom centru Vlade u Banjaluci, zaključeno je danas na sjednici Odbora za proslavu Dana Republike Srpske.

Najčitanije