protest

Brnabić o neredima: Pokušaj sticanja političkih poena na najvećoj krizi

BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras, povodom protesta i incidenata ispred Skupštine Srbije, da najoštrije osuđuje vandalizam poličara koji stoje iza nasilnog upada u Skupštinu u trenutku kada se država i zdravstveni sistem suočavaju sa najtežim udarom virusa Covid 19 od početka pandemije.

Dačić osudio protest: Nanosi se šteta Srbiji, ugrožavaju se životi

BEOGRAD - Socijalisticka partija Srbije najoštrije je osudila večerašnje indicente i nasilni upad u Narodnu skupštinu tokom protesta ispred parlamentra protiv novih najavljenih mjera na suzbijanju korona virusa, izjavio je lider SPS Ivica Dačić.

Protest u Beogradu: Neredi ispred Skupštine Srbije zbog najavljenih mjera

BEOGRAD - Protest ispred Skupštine Srbije protiv novih najavljenih mjera na suzbijanju virusa korona oteo se večeras poslije 22 sata kontroli, a pripadnici policije odbili su večeras oko 22.30 demonstrante od ulaza u Skupštinu.

Odblokiran magistralni put, protesti se nastavljaju

DRVAR - Magistralni put Drvar - Bosansko Grahova, koji je danas nekoliko stotina Drvarčana blokiralo u znak protesta zbog otpada iz Italije koji je dovezen na područje opštine Drvar, večeras je odblokiran.

Nekoliko stotina Drvarčana blokiralo magistralni put

DRVAR - Nekoliko stotina Drvarčana blokiralo je magistralni put Drvar - Bosansko Grahova u znak protesta što je otpad iz Italije dovezen na područje opštine Drvar.

Protesti u Parizu, traže preimenovanje spomenika i ulica

PARIZ - Antirasističke grupe organizovale su danas u Parizu "dekolonijalni obolazak grada" kako bi skrenuli pažnju na spomenike i ulice koje nose imena po istorijskim ličnostima koje se vezuju za trgovinu robljem i zločine kolonijalne erije.

Protesti ispred njemačke klaonice, žarišta korona virusa

BERLIN - Demonstranti su danas blokirali prilaz fabrici mesnih proizvoda Tenis u mestu Reda-Vajdenbruk, koja je posljednjih sedmica na meti kritika zbog nehumanih uslova u kojima rade radnici sa istoka Evrope, što je dovelo do izbijanju korona virusa u tom regionu.

Počeo miran protest građana Drvara zbog otpada iz Italije

DRVAR - Stotinjak građana Drvara i danas se okupilo na mirnom protestu zbog otpada iz Italije koji još nije odvezen iz ove lokalne zajednice.

Demonstranti u Njujorku zahtijevaju smanjenje budžeta policije

NJUJORK - Na stotine demonstranata koji kampuju ispred gradske vijećnice u Njujorku traže da zakonodavci smanje budžet gradske policije.

Haos u Medisonu: Srušeni spomenici, bačeni Molotovljevi kokteli

MEDISON - Demonstranti su ispred zgrade parlamenta američke države Viskonsin u gradu Medisonu srušili dva spomenika, bacili Molotovljeve koktele u zgradu administracije i bezuspješno pokušali da uđu u kancelarije tokom protesta zbog hapšenja crnca koji je kroz megafon galamio na goste restorana dok je nosio bejzbol palicu.

Najčitanije