protivgradne rakete

Ispaljena 1.071 protivgradna raketa u RS: Grad manje harao nego ranije

BANJALUKA, GRADIŠKA - Šteta od grada u poljoprivredi je manja nego prethodnih godina zahvaljujući dejstvima "Protivgradne preventive RS", ali i zbog činjenice da nije bilo velikih površina zahvaćenih gradom, što sve ide u prilog i poljoprivednicima, koji imaju prinose pšenice iznad očekivanja.

Ispaljeno 70 raketa sa 34 protivgradne stanice

"Protivgradna preventiva Republike Srpske" danas je dejstvovala sa 34 protivgradne stanice, prilikom čega je ispaljeno ukupno 70 protivgradnih raketa na području nekoliko loklanih uprava u Srpskoj, saopšteno je iz tog preduzeća.

Ispaljene tri protivgradne rakete u Laktašima

BANJALUKA - Protivgradna preventiva Republike Srpske dejstvovala je sa tri stanice na području opštine Laktaši, ispalivši tri protivgradne rakete.

Ispaljeno 70 protivgradnih raketa u Srpskoj

BANJALUKA - "Protivgradna preventiva" dejstvovala je na jaku grmljavinsku oblačnost koja se iz Hrvatske prenijela na područje Republike Srpske i ispaljeno je 70 protivgradnih raketa.

Na području Bijeljine ispaljeno 13 protivgradnih raketa

BANJALUKA - Javno preduzeće "Protivgradna preventiva Republike Srpske" ispalila je na području Bijeljine 13 protivgradnih raketa i dejstva će biti nastavljena, saopšteno je iz Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srpske.

Ispaljeno 47 protivgradnih raketa

BANJALUKA - Na području Prijedora, Gradiške, Oštre Luke, Laktaša, Srpca i Prnjavora ispaljeno je 47 raketa, saopštila je "Protivgradna preventiva Republike Srpske".

Ispaljeno šest protivgradnih raketa

BANJALUKA - Na području Kozarske Dubice i Prijedora ispaljeno je šest protivgradnih raketa, saopšteno je iz preduzeća "Protivgradna preventiva Republike Srpske".

Protivgradne rakete ispaljene na području Brartunca i Srebrenice

BANJALUKA - Protivgradna preventiva Republike Srpske djelovala je na području Bratunca i Srebrenice gdje je ispaljeno 10 protivgradnih raketa.

Isplaćeno 600.000 KM za nabavku protivgradnih raketa

BANJALUKA - Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske danas je, posredstvom Agencije za agrarna plaćanja Republike Srpske, isplatilo 600.000 KM za nabavku protivgradnih raketa.

Ispaljeno 19 raketa u četiri lokalne zajednice

BANJALUKA - "Protivradna preventiva Republike Srpske" dejstvovala je juče na području četiri lokalne zajednice, gdje je ispaljeno 19 protivgradnih raketa.

Najčitanije