pucnjava

Snimci FBI otkrivaju ubice sarajevskih policajaca?

Specijalni agenti američkog Saveznog istražnog ureda (FBI) imaju satelitske snimke na kojima se vidi likvidacija sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića u sarajevskom naselju Alipašino Polje, otkriva izvor blizak istrazi, prenose federalni mediji.

Snimkom pucnjave se hvalio na Instagramu pa završio u policiji

VIŠEGRAD - Bojan Tomić (39) iz Višegrada ostaće bez dozvole za držanje i nošenje oružja zbog toga što je pucao iz pištolja u staklene flaše, a snimak je objavio na Instagramu.

Pucnjava u baru, povrijeđeno nekoliko ljudi

LOS ANĐELES - Nekoliko ljudi ranjeno je u pucnjavi u jednom baru u predgrađu Los Anđelesa, prenijeli su američki mediji.

Krvavi obračun u Bijeljini: Sugrađanina premlatio zbog djevojke

BIJELJINA - U tuči dvojice mladih Bijeljinaca, koja je, kako se vjeruje, izbila zbog djevojke, jedan je povrijeđen, a drugog je saslušala policija.

Dvije osobe ranjene u pucnjavi, potraga za napadačem

CETINJE - Cetinjani čiji su inicijali S.J. i N.P. ranjeni su danas u pucnjavi koja se dogodila na Cetinju.

Pucnjava u Zenici, policija traga za učesnicima

ZENICA - U zeničkom naselju Jalija sinoć oko 3 sata došlo je do upotrebe vatrenog oružja, a tom prilikom, srećom, nije bilo povrijeđenih osoba, saznaje Avaz.ba.

Pucnjava u Švedskoj: Sedmoro ranjeno, 12 uhapšeno

GETEBORG - Sedam osoba je ranjeno, a 12 uhapšeno u pucnjavi u Geteborgu s kojom su povezani članovi jedne bajkerske grupe, saopštila je danas švedska policija.

Tokom potrage za ubicama policajaca pronađena ukradena vozila

PALE - U toku potrage za počiniocima ubistava dvojice policajaca na teritoriji opštine Pale pronađena su četiri automobila ukradena na teritoriji Kantona Sarajevo.

Ubistvo sarajevskih policajaca istraživaće i FBI

SARAJEVO - Mevludin Halilović, komesar MUP-a Kantona Sarajevo, saopštio je danas na hitnoj sjednici Skupštine KS da je MUP KS zvanično zatražio pomoć i od FBI-aja.

Hitna sjednica Skupštine KS o bezbjednosnoj situaciji

SARAJEVO - Bezbjednosna situacija u Kantonu Sarajevo jedina je tačka dnevnog reda današnje hitne sjednice Skupštine KS-a.

Najčitanije