pucnjava

Policajac pucao na krijumčara koji je nasrnuo na njega

Policajac u Istri pucao je u gume automobila u kome se nalazio krijumčar koji je nasrnuo na njega.

Nova pucnjava u Najrobiju

NAJROBI - U hotelskom kompleksu u Najrobiju čula se nova pucnjava, sat vremena nakon što je ministar unutrašnjih poslova saopštio da je zgrada obezbijeđena, izjavili su očevici za Rojters.

Pucnjava i eksplozije u Najrobiju

NAJROBI - Eksplozije i pucnjava odjekuju u okolini hotelskog kompleksa u Najrobiju, glavnom gradu Kenije, javili su lokalni mediji.

Pucnjava u Hrasnom: Nema povrijeđenih

SARAJEVO - U ulici Azize Šaćirbegović u sarajevskom naselju Hrasno danas je došlo do pucnjave, saznaje "Avaz".

Tuča i pucnjava u Sarajevu

SARAJEVO - U sarajevskoj ulici Adema Buče u subotu oko 18.15 sati došlo je do tuče između nekoliko osoba kada je upotrijebljeno i vatreno oružje, a policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo izvršili su uviđaj.

Pucnjava u Banjaluci: Pucao prema bratu pa ranio majku

BANJALUKA - Vera I. iz Banjaluke ranjena je u pucnjavi koja se danas oko 16 časova dogodila u njenoj kući u banjalučkom naselju Obilićevo.

Pucnjava u centru Kelna, uhapšen osumnjičeni

BERLIN - Ispred jedne zgrade u centru njemačkog grada Kelna danas se dogodila pucnjava i jedan osumnjičeni je priveden, javio je list Bild na svom veb sajtu.

Potukao se sa sinom pa pucao iz pištolja

Zbog pucnjave i pokušaja ubistva 18-godišnjeg sina u nedjelju poslijepodne na parkingu u Pakoštanskoj ulici u Zagrebu, zbog neriješenih porodičnih problema, zagrebačka policija je pritvorila i krivično prijavila 45-godišnjaka.

Pucnjava u Istočnom Sarajevu, ubijen muškarac

ISTOČNO SARAJEVO - Tridesetogodišnji M.O. ubijen je u pucnjavi koja se dogodila sinoć oko 23 sata u Istočnom Sarajevu, saznaju "Nezavisne".

Uhapšen mladić zbog pucnjave u centru Rijeke

RIJEKA - Dvadesetsedmogodišnjak, koji je 25. decembra učestvovao u sukobu u centru Rijeke i pucao iz vatrenog oružja, uhapšen je i određen mu je pritvor, rečeno je u primorsko-goranskoj policiji.

Najčitanije