put

Rješavanje misterije neuhvatljive crne rupe: Pronađen kosmički ubica

Naučnici su pronašli crnu rupu "kosmički ubica" koja bi mogla biti dugo očekivana karika koja nedostaje u rješavanju jedne od misterija kosmosa.

Osam osoba povrijeđeno na Avalskom putu, među njima i djeca

BEOGRAD – Osam osoba lakše je povrijeđeno, među njima i četvoro djece, u sudaru tri automobila na Avalskom putu u Beogradu.

Kolosalna eksplozija u kosmosu pet puta veća od svih do sada

Naučnici su otkrili dokaze da je u kosmosu došlo do eksplozije koja je pet puta veća od svih koje su do sada primijećene.

Astronomi prvi put identifikovali molekul kiseonika van Mliječnog puta

​Otkriće kiseonika van naše galaksije pripada timu astronoma iz šangajske astronomske opservatorije koji vodio Junci Vang.

Milijarder obustavio konkurs za saputnicu za put oko Mjeseca

Japanski milijarder Jusaku Maezava odustao je od kampanje potrage za partnerkom sa kojom bi krenuo u avanturu putovanja oko Mjeseca na budućoj raketi kompanije Spejs X.

Klizište presjeklo put kod Kraljeva, blokirano 300 ljudi

BEOGRAD - Kod sela Bresnik u blizini Kraljeva, oko 50 kubika zemlje i kamenja obrušilo se na lokalni put zbog čega je blokirano oko 300 ljudi, uglavnom iz staračkih domaćinstava.

Na oglas milijardera za put na Mjesec javilo se 20.000 žena

Nakon što je japanski milijarder Jusaku Maezava objavio oglas da traži ženu koja će s njim putovati na Mjesec, stiglo je više od 20.000 prijava.

Šta čeka našu galaksiju za dvije i po milijarde godina

Naša galaksija Mliječni put je počela da se sudara sa dvjema patuljastim galaksijama Velikim i Malim Magelanovim oblakom, saopštili su hrvatski astronomi.

Asfaltiran put u Donjem Hasiću kod Šamca

ŠAMAC - U Donjem Hasiću kod Šamca završeno je asfaltiranje dionice puta duge 1,5 kilometara i postavljanje ulične rasvjete, što su zajedno finansirali Republički sekretarijat za raseljena lica i migracije sa 60.000 KM, Ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica FBiH sa 93.000 KM i ova opština sa oko 12.000 KM.

Put od Banjaluke do Klašnica najfrekventniji u Srpskoj

BANJALUKA - Magistralni put od prijedorske petlje u Banjaluci do Klašnica predstavlja najfrekventniju relaciju magistralne i regionalne putne mreže u Srpskoj.

Najčitanije