putevi

Vlažni kolovozi zbog kiše

​BANJALUKA - Slabija kiša koja pada u pojedinim krajevima Republike Srpske i Federacije BiH uslovljava mjestimično vlažne i klizave kolovoze, dok slabije jutarnje magle, mjestimično, ima u kotlinama, uz rijeke i na dionicama u višim predjelima.

Kolovozi uglavnom suvi, magla mjestimično smanjuje vidljivost

​BANJALUKA - Saobraćaj se ovog jutra na putevima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH odvija po suvim ili mjestimično vlažnim kolovozima, a magla ponegdje smanjuje vidljivost, posebno u dolinama rijeka Save, Drine, Vrbasa i Lašve.

Nešićevom bratu prekršajna prijava zbog "šutiranja novca"

ISTOČNO SARAJEVO - Protiv Predraga Nešića iz Istočnog Novog Sarajeva Osnovnom sudu Sokolac podnesen je zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog nedoličnog ponašanja, saznaje Srna.

Smanjena vidljivost u dolinama Bosne i Spreče

BANJALUKA - Na putevima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ saobraća se po pretežno suvim kolovozima, a jutarnja magla smanjuje vidljivost dolinama Bosne i Spreče, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Dižu kredit od 100 miliona evra, a ne znaju gdje će uložiti

SARAJEVO, BANJALUKA - Republika Srpska, odnosno JP "Putevi Republike Srpske", zadužiće se 100 miliona evra za rehabilitaciju i rekonstrukciju magistralnih i regionalnih puteva i putnih objekata u Srpskoj, međutim problem je što još nije poznato koji će sve putni pravci biti rekonstruisani.

Klizavi kolovozi, magla smanjuje vidljivost

​BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH vozi se po mokrim i klizavim kolovozima, dok u kotlinama, duž rijeka i u višim predjelima magla i niska oblačnost smanjuju vidljivost i preglednost puteva.

Oprez zbog mokrih kolovoza

​BANJALUKA - Kolovozi su ovog jutra mokri u većini krajeva Republike Srpske i Federacije BiH, pa iz Auto-moto saveza Republike Srpske vozače pozivaju na pojačan oprez.

Kineski plan za smanjenje siromaštva: Napravili puteve do 700.000 sela

​PEKING - Želite li da budete bogati prvo izgradite puteve, čuvena je kineska izreka i u toj zemlji se i ponašaju u skladu s njom.

Mobilni brojači postavljeni uz puteve u Srpskoj: Mjere brzinu, ali ne pišu kazne

BANJALUKA - Na više dionica magistralnih i regionalnih puteva u Republici Srpskoj postavljeni su pokretni brojački sistemi, koji rade na principu vazdušnih crijeva, te broje, ali i kvalifikuju vozila po dužini i brzini kojim su se kretala, s tim što to nema nikakvih posljedica po učesnike u saobraćaju.

Vozači oprez: Smanjena vidljivost u dolinama rijeka

​BANJALUKA - Na putevima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH u kotlinama i uz riječne tokove, kao i u višim predjelima smanjena je vidljivost zbog niske oblačnosti i magle, a na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina učestali su odroni kamenja i zemlje na kolovoz.

Najčitanije