putovanje

Milijarder dao oglas: "Tražim ženu za put do Mjeseca"

​Milijarder Jusaku Maezava dao je oglas u kom traži ženu koja bi sa njim pošla na svemirsko putovanje.

Kako izgleda putovanje avionom koje košta preko 100.000 dolara

Kako CNN izvještava, prije nekoliko mjeseci iz Londona je krenuo Viking Cruises na kojem malobrojni bogati putnici krstare svijetom preko okeana i mora. Ovo luksuzno putovanje trajaće 245 dana, a obići će šest kontinenata, 51 zemlju i 111 luka.

Srećni dobitnik osvojio putovanje za dvoje u čarobnu Moskvu

Sberbank Banjaluka je u oktobru u saradnji sa kompanijom Mastercard organizovala veliku nagradnu igru, a glavna nagrada je putovanje za dvoje u čarobnu Moskvu.

Bh. građani za Novu godinu putuju u Beč, Istanbul, Moskvu...

BANJALUKA, TUZLA - Brojni građani BiH ni ove godine nisu štedjeli novac za proslavu novogodišnje noći, pa su tako Beč, Istanbul i Moskva samo neke od destinacija za koje vlada veliko interesovanje.

Top-10 destinacija za 2020. godinu: I jedna država iz regiona na listi

Ova godina se bliži kraju, mnogi od vas možda već planiraju novogodišnja putovanja, a neki možda zamišljaju destinacije koje će posjetiti sljedeće godine.

Pitaće građane BiH gdje su noćili i koliko su trošili

BANJALUKA, SARAJEVO - U kojoj vrsti smještaja ste tokom putovanja proveli najveći broj noćenja, da li u hotelu, hostelu, motelu ili možda kod rodbine ili prijatelja?

Gdje će biti postavljene nove kamere na putevima u Hrvatskoj

Prije dva mjeseca na putevima u Hrvatskoj postavljeno je 59 novih modernih kamera koje su već itekako imale posla. Baš kao i oni koji poslije ispisuju kazne.

Poslovni put ugrožava srce

Ukoliko često poslovno putujete povedite računa o svom zdravlju. Naučnici sa Univerziteta Kolumbija ističu da poslovni ljudi putnici imaju veći rizik za nastanak kardiovaskularnih bolesti.

Kako sačuvati novac na putovanjima?

Kad odlučite da krenete na neki put, jedan od glavnih problema je budžet. Novca je uvijek premalo za sve što biste željeli da vide i naprave.

Prikupio milion milja i 33-članu porodicu odveo na besplatno putovanje

Sem Prat, zahvaljujući tome što je prikupio više od milion milja Southwest Airlinesa, uspio je 33-članu porodicu odvesti na besplatno putovanje na Havaje.

Najčitanije