račun

Dobojlije najviše zaziru od komunalne naknade

DOBOJ - Od svih računa koji im stižu u poštansko sanduče, odnosno usluga koje moraju platiti, Dobojlije najviše zaziru od komunalne naknade, zbog čega u lokalnom Udruženju za zaštitu potrošača najviše prigovora dobiju na račun Direkcije za izgradnju i razvoj grada (DIRG), koja naplaćuje tu mjesečnu obavezu.

Nestao novac sa računa u banci

TREBINJE - Policijskoj upravi Trebinje jedna osoba je prijavila da su sa njegovog tekućeg računa bez njegove dozvole izvršene tri novčane transakcije od ukupno oko 495 KM, saopšteno je iz trebinjske Policijske uprave.

Treći dan zaredom prijavljuju nestanak novca sa računa

GACKO - Policijskoj stanici Gacko prijavljeno je da je sa tekućeg računa jedne osobe u banci u ovom mjestu ukradeno oko 16.500 KM i 11.000 evra, saopšteno je danas iz Policijske uprave Trebinje.

Na udaru još jedan bankovni račun u Gacku

GACKO - Jedna osoba je prijavila Policijskoj stanici Gacko da je sa njegovog tekućeg i deviznog računa ukradeno 10.000 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Studentu sa računa nestalo oko 7.400 KM

GACKO - Gatačkoj policiji prijavljeno je da je sa računa otvorenog u jednoj banci nestalo oko 3,800 evra (oko 7.400 KM) .

Fiskalni račun - garant odgovorne kupovine

BANJALUKA - Nagradna igra "10 računa izbroji i stan osvoji" u organizaciji Vlade RS, sa pristiglih više od 1,8 miliona koverti, najveća je nagradna igra ikad organizovana u BiH, a njen cilj je bio podizanje svijesti građana o borbi protiv sive ekonomije.

Preduzetniku iz Trebinja zbog neizdavanja računa maksimalna kazna

BANJALUKA - Vlasnik radnje s područja Trebinja prvi je preduzetnik koji se našao na udaru novog, strožeg Zakona o fiskalnim kasama RS, a koji je na snazi puna dva mjeseca.

Potrošili novac greškom prebačen na bankovni račun

​Bračni par Robert i Tifani Vilijams optuženi su za krađu nakon što su potrošili više desetina hiljada dolara koje im je njihova banka greškom prebacila na račun.

Pristiglo više od pola miliona koverata, pogledajte kako izgleda prvi stan

​BANJALUKA - Nagradna igra "Deset računa izbroji i stan osvoji", koju je organizovala Vlada Republike Srpske s ciljem suzbijanja sive ekonomije, do sada je u potpunosti opravdala očekivanja, što govori i podatak da je stiglo preko 500.000 koverata iz cijele Srpske.

Majku koja je ostavila bebu u kontejneru otkrio račun iz prodavnice

BEOGRAD - Račun iz prodavnice koji se nalazio u kesi u koju je Mirjana G. stavila svoju tek rođenu bebu i potom je ostavila u kontejneru, bio je ključni trag koji je policiju odveo do majke deteta, nezvanično saznaje "Blic".

Najčitanije