radnici

Dobojski medicinari dali krv

DOBOJ - Ljekari, medicinske sestre i tehničari zaposleni u dobojskom Domu zdravlja nakratko su napustili svoja radna mjesta i u Službi za laboratorijsku dijagnostiku dali krv za potrebe Zavoda za transfuzijsku medicinu RS.

Počeo štrajk zdravstvenih radnika u Sarajevu

SARAJEVO - Zdravstveni radnici u Sarajevu od jutros su u štrajku, Edo Selimić, predsjednik Sindikata radnika u zdravstvu Kantona Sarajevo, i dodao da medicinari ipak obavljaju dobar dio posla te da ni na koji način ne ugrožavaju zdravlje građana.

Kanton Sarajevo: Zdravstveni radnici u ponedjeljak stupaju u generalni štrajk

SARAJEVO - Zdravstveni radnici u Kantonu Sarajevo od ponedjeljka, 14. juna, stupaju u štrajk, primaće samo hitne slučajeve i neće biti vakcinacija, odlučeno je nakon niza sastanaka pregovaračkih timova Sindikata radnika u zdravstvu i Vlade Kantona na kojima nije postignut dogovor, kao i nakon protesta.

Zdravstveni radnici ponovo protestuju u Sarajevu

SARAJEVO - Doktori i zdravstveni radnici iz Federacije BiH organizovali su danas proteste u Sarajevu ispred zgrade Vlade FBiH. Traže hitno usvajanje zakona o reprezentativnosti i izjednačavanje prava doktora na području cijele Federacije BiH. Na proteste su stigli autobusima.

U BiH 19.474 radnika manje za godinu dana

SARAJEVO, BANJALUKA - Za godinu dana, odnosno od početka pandemije, u BiH je broj radnika smanjen za 19.474.

Zeljković: Vakcinacija prosvjetnih radnika jako bitna

BANJALUKA - U Osnovnoj školi "Vojislav Ilić" u banjalučkom naselju Krupa na Vrbasu danas je počela vakcinacija prve grupe prosvjetnih radnika u Republici Srpskoj u okviru treće faze imunizacije.

Počinje imunizacija prosvjetnih radnika u Srpskoj

BANJALUKA - U Osnovnoj školi "Vojislav Ilić" u banjalučkom naselju Krupa na Vrbasu danas će početi vakcinacija prve grupe prosvjetnih radnika u Republici Srpskoj u okviru treće faze imunizacije.

Na red za vakcinu stigli i mediji

BANJALUKA, SARAJEVO - Treća faza vakcinacije u Republici Srpskoj trebalo bi da počne sutra vakcinisanjem 30 medijskih radnika, novinara, snimatelja i foto-reportera u prostorijama Instituta za javno zdravstvo RS.

Vujičić: Kroz projekat “Zajedno do posla” biće zaposleno 1.332 lica

PALE - Upravni odbor Zavoda za zapošljavanje odobrio je dodatna sredstva za zapošljavanje 1.332 lica, koja je obezbijedila Vlada Republike Srpske po projektu “Zajedno do posla”.

Radnici UIO spremaju štrajk

SARAJEVO, BANJALUKA - Skupština Sindikata radnika Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) Bosne i Hercegovine na sjednici zakazanoj za 22. april, gotovo je sigurno, donijeće odluku o stupanju u štrajk, jer, kako kažu, ne mogu trpjeti ignorantski odnos vlasti prema njima i njihovim minimalnim zahtjevima za poboljšanje statusa zaposlenih.

Najčitanije