rafting

Lica sa invaliditetom uživala u raftingu na Vrbasu

BANJALUKA - Sportsko - rekreativni događaj "Rafting za lica sa invaliditetom" održan je danas na rijeci Vrbas, saopštila je Organizacija amputiraca UDAS.

U Banjaluci sutra prvi rafting za osobe s invaliditetom

BANJALUKA - U okviru projekta "Unapređenje položaja lica s invaliditetom", koji finansira grad, Udruženje amputiraca UDAS organizuje prvi rafting spust na Vrbasu za osobe s invaliditetom, a u udruženjima osoba s invaliditetom kažu kako Banjaluci još nedostaje više ovakvih i sličnih događaja.

U rafting nesreći u Austriji poginuo Srbin

U rafting nesreći, koja se dogodila na rijeci Salcah poginuo je i jedan Srbin, koji je živio u Njemačkoj.

Rafting na Tari - avantura koja privlači turiste iz celog svijeta

Ljepota prirode od koje zastaje dah i savladavanje brzaka čiste i prozirno plave rijeke u kojoj se jasno vide obrisi stijena neponovljiv je doživljaj koji ljubiteljima adrenalina pruža rafting na Tari koji privlači turiste iz raznih krajeva svijeta.

Rusima zlato u slalomu na EP u raftingu

Reprezentacija Rusije osvojila je zlatnu medalju u disciplini slalom, drugog takmičarskog dana Evropskog prvenstva u raftingu u open kategoriji na stazi u kanjonu Tijesno.

"Banjaluka - Vrbas 2019": Bh. tim priželjkuje medalju

Takmičenje na Evropskom prvenstvu u raftingu "Banjaluka - Vrbas 2019" počinje danas borbom za medalje u disciplinama sprint i H2H.

Otvoreno Evropsko prvenstvo u raftingu "Banjaluka-Vrbas 2019"

BANJALUKA - U Rafting centru "Kanjon" u Karanovcu večeras je otvoreno Evropsko prvenstvo u raftingu "Banjaluka-Vrbas 2019" na kojem će naredna četiri dana učestvovati oko 250 raftera iz 11 evropskih zemalja.

Izmijenjen režim saobraćaja zbog raftinga na Vrbasu

BANJALUKA - S ciljem nesmetanog održavanja Evropskog prvenstva u raftingu na rijeci Vrbas u Banjaluci, saobraćaj će se danas na dionici magistralnog puta Karanovac-Crna Rijeka odvijati naizmjenično jednom saobraćajnom trakom.

Obnova slalom staze na Vrbasu

​Grad Banjaluka obnoviće slalom stazu na Vrbasu u kanjonu Tijesno i izgraditi novi dio pješačke staze, u namjeri da staza bude spremna za predstojeća, velika takmičenja u kajaku i raftingu.

Zabrana raftinga sa Brštanovice

FOČA - Načelnik opštine Foča Radisav Mašić donio je odluku kojom se zabranjuje rafting rijekom Tarom sa polazišta Brštanovica, a u skladu sa upozorenjem Republičke uprave Civilne zaštite o najavljenim obilnim padavinama, saopšteno je iz lokalne uprave.

Najčitanije