razmjena

Rijedak čin saradnje: Iran i SAD razmijenili zarobljenike

CIRIH - SAD i Iran razmijenile su zatvorenike što je rijedak čin saradnje dvije države čiji su se međusobni odnosi pogoršali od dolaska Donalda Trampa na mjesto predsjednika SAD.

U banjalučkom parku "Petar Kočić" razmjena polovnih udžbenika

BANJALUKA - U bivšem "Staklencu" u parku "Petar Kočić" danas je održano prikupljanje i razmjena polovnih knjiga kako bi roditeljima bili olakšani troškovi za novu školsku godinu.

Ukupan obim razmjene 1,55 milijardi dolara

BANJALUKA - Republika Srpska je za prva četiri mjeseca ove godine ostvarila ukupan obim spoljnotrgovinske razmjene sa inostranstvom od 1,55 milijardi dolara, dok je pokrivenost uvoza izvozom bila 76,7 odsto, podaci su Republičkog zavoda za statistiku.

Ukupan obim dvomjesečne razmjene 720 miliona dolara

BANJALUKA - Republika Srpska je za prva dva mjeseca ove godine ostvarila ukupan obim spoljnotrgovinske robne razmjene od 720,07 miliona dolara, dok je pokrivenost uvoza izvozom bila 83,7 odsto, podaci su Republičkog zavoda za statistiku.

Srpska ostvarila devet milijardi KM spoljnotrgovinske razmjene

BANJALUKA - Republika Srpska u prošloj godini ostvarila je ukupan obim spoljnotrgovinske razmjene sa inostranstvom od devet milijardi KM, dok je pokrivernost uvoza izvozom bila 71,7 odsto, izjavila je pomoćnik ministra trgovine i turizma Srpske Dušanka Tegeltija.

Ukupan obim spoljnotrgovinske razmjene veći od pet milijardi dolara

BANJALUKA - Republika Srpska ostvarila je za 11 mjeseci prošle godine ukupan obim spoljnotrgovinske razmjene od nešto više od pet milijardi dolara, dok je pokrivenost uvoza izvozom iznosila 71,6 odsto, podaci su Republičkog zavoda za statistiku.

RS ostvarila ukupan obim razmjene sa inostranstvom od 4,59 milijardi dolara

BANJALUKA - Republika Srpska je za deset mjeseci ove godine ostvarila ukupan obim spoljnotrgovinske ramjene sa inostranstvom od 4,59 milijardi dolara, pokrivenost uvoza izvozom bila je 70,6 odsto, a sa zemljama EU ostvaren je suficit, podaci su Republičkog zavoda za statistiku.

Deficit BiH sa EU 1,66 milijardi evra

​BRISEL, BANJALUKA - BiH je u zemlje EU u 2017. godini izvezla robe i usluga u vrijednosti od četiri milijarde evra, dok je uvezla robe i usluga u vrijednosti od 5,643 milijarde evra, pokazuju podaci Eurostata.

Spoljnotrgovinska razmjena povećana za 12,4 odsto

PODGORICA - Ukupna spoljnotrgovinska robna razmjena Crne Gore za osam mjeseci ove godine, prema podacima crnogorskog Zavoda za statistiku /Monstat/, iznosila je 1,95 milijardi evra, što je 12,4 odsto više nego u istom prošlogodišnjem periodu.

Ukupan obim razmjene oko 5,9 milijardi KM

BANJALUKA - Republika Srpska je za osam mjeseci ostvarila ukupan obim spoljnotrgovinske razmjene sa inostranstvom od oko 5,9 milijardi KM, dok je pokrivenost uvoza izvozom bila 71 odsto, rekao je danas vršilac dužnosti direktora Republičkog zavoda za statistiku Jasmin Komić.

Najčitanije