rebalans

Stanivuković: Ovo je za mene veća pobjeda nego za gradonačelnika

BANJALUKA - Usvajanje rebalansa budžeta, i to bez SNSD-a je za mene veći trenutak nego pobjeda za gradonačelnika prije godinu dana, rekao je na konferenciji za novinare Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke.

Usvojen rebalans budžeta grada Banjaluke

BANJALUKA - Odbornici Skupštine grada podržali su danas na sjednici gradskog parlamenta rebalans budžeta u iznosu od 164,76 miliona KM, koji je za oko 17 miliona KM veći u odnosu na prvobitni budžet.

Vidović: Rebalans od 4,016 milijardi KM za 5,8 odsto veći od planiranog budžeta

BANJALUKA - Ministar finansija Republike Srpske Zora Vidović rekla je da okvir rebalansa budžeta Republike Srpske za ovu godinu iznosi 4,016 milijardi KM, što je za 221 milion KM ili 5,8 odsto više u odnosu na planirani budžet.

Usvojen nacrt rebalansa budžeta Gradiške

Odbornici Skupštine grada Gradiška usvojili su danas Izvještaj o izvršenju budžeta grada za period januar-jun 2020. godine i Nacrt rebalansa budžeta za tekuću godinu koji predviđa povećanje u odnosu na prvobitno usvojeni budžet.

Usvojen rebalans budžeta Banjaluke, svi kapitalni projekti biće realizovani

BANJALUKA - Skupštine grada Banjaluka usvojila je danas rebalans budžeta za ovu godinu u iznosu od 155 miliona KM.

Usvojeni rebalans budžeta i Izvještaj o radu gradonačelnika Bijeljine

BIJELJINA - ​Odbornici Skupštine grada Bijeljina usvojili su danas rebalans budžeta za 2020. godinu, nakon kojeg je gradski budžet uvećan za 11,5 miliona konvertibilnih maraka i sada iznosi 62.758.148 KM.

Vlada Federacije BiH utvrdila rebalans budžeta

SARAJEVO - Vlada Federacije BiH u četvrtak je utvrdila rebalans budžeta FBiH u iznosu od 5,5 milijardi KM (5.508.930.679 KM) i uputila ga u hitnu parlamentarnu proceduru.

Rebalansi budžeta samo prvi korak za spas privrede

SARAJEVO - Rebalansi budžeta na svim nivoima vlasti u BiH su neophodna mjera da bi se ublažili ekonomska kriza i krah privrede u BiH koji je nastupio usljed pandemije kovida-19.

Poslanici NSRS raspravljaju o prijedlogu rebalansa budžeta

BANJALUKA - U Banjaluci je počela sjednica Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj će poslanici, po hitnom postupku, razmatrati Prijedlog rebalansa budžeta Srpske za ovu godinu kojim je planiran budžetski suficit od 67,6 miliona KM.

Rebalans budžeta pred delegatima Doma naroda FBiH

SARAJEVO - Sjednica Doma naroda Parlamenta Federacije BiH, na kojoj bi delegati trebalo po hitnom postupku da razmatraju rebalans budžeta FBiH za ovu godinu i prijedlog zakona o njegovom izvršenju počela je u Sarajevu, saopšteno je iz ovog doma.

Budžet Banjaluke rebalansom uvećan za 20,9 miliona KM

BANJALUKA - Odbornici Skupštine grada Banjaluka usvojili su danas rebalans budžeta Grada za ovu godinu u iznosu od 155 miliona KM, čime je iznos u gradskoj kasi uvećan za 20,9 miliona KM.

Banjalučki odbornici o rebalansu budžeta 10. aprila: Gradska kasa veća za 10 miliona

BANJALUKA - Odbornici će na narednoj sjednici Skupštine grada 10. aprila razmatrati 44 tačke dnevnog reda, među kojima i Prijedlogu zaključka o prihvatanju Nacrta rebalansa budžeta grada za 2019.

Usvojen rebalans budžeta Banjaluke u iznosu od 146,2 miliona KM

BANJALUKA - Skupština grada Banjaluke usvojila je rebalans budžeta u iznosu od 146,2 miliona, koji je za 12,1 milion veći u odnosu na ranije planirani budžet za ovu godinu.

Na dnevnom redu posebne sjednice i rebalans budžeta

BANJALUKA - U Banjaluci je počela posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj će biti razmatran Prijedlog rebalansa budžeta Republike Srpske za ovu godinu po hitnom postupku koji je veći za 87 miliona KM od usvojenog i pretežno je usmjeren na investicije.

O rebalansu budžeta na posebnoj sjednici 15. maja

BANJALUKA - Narodna skupština Republike Srpske trebalo bi po hitnom postupku na posebnoj sjednici 15. maja da razmatra Prijedlog rebalansa budžeta Republike Srpske za ovu godinu u ukupnom iznosu 3,424 milijarde KM, zaključio je skupštinski Kolegijum.

Najčitanije