registar

Petković: Uspostaviti registar nekretnina u RS

BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Milan Petković smatra da je u Srpskoj potrebno uspostaviti registar nekretnina.

Registar službenika u BiH i dalje prazan

BANJALUKA - Ništa konkretno lani nije urađeno na uspostavljanju registra državnih službenika, a inicijativa koja je otišla prema Ministarstvu finansija i trezora BiH ostala je mrtvo slovo na papiru.

FBiH dobija registar pedofila?

SARAJEVO - Predstavnički dom Parlamenta Federacije BiH (FBiH) usvojio je danas Nacrt zakona o posebnom registru lica pravosnažno osuđenih za krivična djela protiv polne slobode i morala prema djeci i maloljetnicima.

U "registru pedofila" 279 osoba

BEOGRAD - U Srbiji u "registru pedofila", odnosno osuđenih za djela protiv polne slobode izvršena nad maloljetnicima, nalazi se 279 osoba.

Objavljen registar naknada koje banke naplaćuju klijentima

Agencija za bankarstvo Republike Srpske objavila je registar naknada koje banke u Srpskoj naplaćuju klijentima.

Registra zaposlenih u javnom sektoru nema ni na vidiku

BANJALUKA - Iako je bilo najava da će do kraja ove godine zaživjeti registar zaposlenih u javnom sektoru, uključujući i zdravstveni sistem, od toga, po svemu sudeći, neće biti ništa.

Registar zaposlenih u javnom sektoru KS na meti hakera

SARAJEVO - Nakon što je zvanično predstavljen Registar zaposlenih u javnom sektoru na području Kantona Sarajevo, a koji je izazvao veliko interesovanje javnosti, iz Kancelarije za borbu protiv korupcije Kantona Sarajevo kažu da su zabilježili nekoliko hakerskih napada na ovu web-stranicu.

U toku izrada Registra podsticaja u privredi RS

BANJALUKA – Registar podsticaja koji se dodjeljuju privredi, trebao bi da bude uspostavljen u Republici Srpskoj (RS).

S ciljem sprečavanja terorizma uspostavlja se baza računa fizičkih osoba u RS

​BANJALUKA –U Repubici Srpskoj (RS) biće uvedena centralizovana baza podataka o računima fizičkih osoba, otvorenih kod ovlaštenih organizacija za platni promet, s ciljem primjene međunarodnih standarda u borbi protiv pranja novca i finansiranja terorizma.

Registar budžetlija jalovo obećanje

SARAJEVO, BANJALUKA - I pored toga što su još prije nekoliko godina obećali i najavili izradu registra zaposlenih u javnoj upravi, vlasti na svim nivoima u BiH još su daleko od toga, tako da po svemu sudeći još dugo nećemo imati podatak koliko zaposlenih ima javni sektor u BiH.

Najčitanije