rukomet

Sloboda potpisala ugovore sa sedam mladih igrača

Rukometni klub Sloboda potpisao je ugovore sa sedam mladih rukometaša iz svog omladinskog pogona, odnosno za igračima iz generacije 2004. koji su viceprvaci BiH.

Dubičanka Nađa Arnautović promijenila klub, ali ostaje u Austriji

Nakon što je iz Dubice napravila sjajan transfer prošlog ljeta prešavši u ekipu Trofajaha koja se takmičila u elitnom rangu austrijskog rukometa, Nađa Arnautović (20) sjajna mlada rukometašica iz Kozarske Dubice promijenila je klub. Arnautovićeva će u narednoj sezoni takođe igrati u Austriji, ali u ekipi SK Keplinger Traun.

Stojanović potpisao za Borac

Mladi rukometaš Filip Stojanović stigao je u Borac M:tel objavio je banjalučki klub, navodeći da Borac ne treba da brine za budućnost.

Rukometni savez RS traži podršku za RK Slavija

Rukometni savez Republike Srpske uputio je pismo gradonačelniku Istočnog Sarajeva, te Vladi RS sa molbom da pomognu Rukometnom klubu Slavija.

Memić produžio ugovor sa Vogošćom

Rukometaš Elis Memić produžio je saradnju za Vogošćom i za narednu sezonu.

Vučićević ostaje u Borcu

Rukometaš Nemanja Vučićević dogovorio je nastavak saradnje sa Borac M:telom, saopšteno je iz banjalučkog kluba.

Završnica Kupa RS za rukometaše u Doboju

Ovogodišnja završnica Kupa RS za rukometaše odigraće se u septembru u Doboju. Ovo je epilog razgovora između predsjednika Rukometnog saveza Republike Srpske Marinka Umičevića i Borisa Jerinića, gradonačelnika Doboja.

Milić imao 216 kilograma, ostao bez kluba, a sada je stigao u Partizan

Rukometni klub Partizan je doveo bivšeg reprezentativca Srbije Strahinju Milića, koji posljednje dvije godine nije nastupao, a petiod pauze je obilježila i borba sa viškom kolograma.

ŽRK Borac apeluje na institucije da omoguće korištenje svlačionica

Ženski rukometni klub Borac večeras se oglasio sa pozivom nadležnim institucijama (Institut za javno zdravstvo RS) da što prije omoguće korištenje svlačionica u sportskim dvoranama.

Ćutković: Želja svih je titula

Testiranjem na Institutu za sport u sklopu Fakulteta za fizičku kulturu Banjaluka te današnjim okupljanjem i prozivkom i prvim treningom, rukometašice Borca počele su pripreme za novu sezonu u kojoj će "osice" imati velike ambicije.

Najčitanije