rukomet

Suspenzija znači gašanje rukometa

Negiranje reprezentacije BiH u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. značilo bi gašenje rukometa u BiH, kaže selektor BiH Bilal Šuman.

Rukometni savez BiH strijepi od odluke EHF-a

Sudbina bh. rukometa biće poznata sutra nakon sjednice Izvršnog odbora Evropske rukometne federacije, a kako stvari sada stoje, nije isključeno da vijesti iz sjedišta EHF-a budu pogubne za jedan od najtrofejnijih sportova u BiH.

Neviđena situacija u rukometu: Rašlje porazile Konstancu

Rukometaši njemačkog Konstanca sebe će poslije utakmice sa Firstenfildbrukom smatrati velikim malerima pošto su izgubili meč na neviđen način.

Rukomet ide ka luci spasa?

Održavanjem današnje vanredne sjednice Rukometnog saveza BiH napravljen je prvi korak ka ozdravljenju jednog od najtrofejnijih sportova u BiH koji je već neko vrijeme na samom dnu.

Rukometni turnir za omladince u Banjaluci

Prvi međunarodni omladinski rukometni turnir "Hand to hand" održaće se od 24. do 26. avgusta u Banjaluci, a na njemu će učestvovati ekipe iz Slovenije, Hrvatske i BiH.

Asih Šahman: Suspenzije neće biti

Ispoštovaćemo sve što traži Evropska rukometna federacija (EHF) kojoj će biti upućeno pismo o tome šta smo do sada uradili, a urađeno je mnogo toga, tako da nema bojazni od suspenzije i sankcija EHF-a, rekao je predsjednik Rukometnog saveza Federacije Asim Šahman nakon novog sastanka rukovodstva dva entitetska saveza u Doboju.

Srđan Savić oblači dres Borca

Banjalučanin Srđan Savić novi je rukometaš Borac M:tela s kojim je potpisao jednogodišnji ugovor.

Srbija protiv Njemačke, Francuske, Rusije na rukometnom SP

Rukometna reprezentacija Srbije na Svjetskom prvenstvu igraće u A grupi protiv domaćina Njemačke, Francuske, Rusije, Brazila i Južne Koreje, odlučeno je danas žrijebom u Kopenhagenu.

U "komšiluku" Evropsko prvenstvo 2022. za rukometašice

Makedonija će, zajedno s Crnom Gorom i Slovenijom, organizovati Evropsko prvenstvo u rukometu za žene 2022. godine.

Rukometaši Slovenje bez SP

Rukometna reprezentacija Slovenije neće braniti bronzu sa posljednjeg Svjetskog prvenstva nakon što je u dvomeču baraža za SP 2019. godine poražena od selekcije Mađarske.

Najčitanije