rukomet

Borac i Sloboda otvaraju novu sezonu Premijer lige BiH

​Sezona 2019/2020. rukometnog šampionata BiH zvanično se otvara večeras susretom u banjalučkom "Boriku", u kojem domaći Borac M:tel dočekuje tuzlansku Slobodu, a u istom terminu, od 18 časova, igraju i Vogošća i Slavija.

Rukometaši Slobode i Prve petoletke u finalu turnira u Čelincu

U finalu II Međunarodnog rukometnog turnira prijateljstva Čelnicu 2019. u subotu u 18 časova sastaće se rukometaši tuzlanske Slobode i Prve petoletke iz Trstenika (Super B liga Srbije).

Ekipa Šartra bolja od Vojvodine

Rukometaši francuskog Šartra porazili su ekipu Vojvodine iz Srbije u prvoj utakmici četvrtog takmičarskog dana 51. Međunarodnog rukometnog TV turnira šampiona "Doboj 2019".

Ekipa Krins-Lucerna bolja od rukometaša Pekinga

Rukometaši Krins-Lucerna iz Švajcarske porazili su ekipu Pekinga iz Kine u prvoj utakmici trećeg takmičarskog dana 51. Međunarodnog rukometnog TV turnira šampiona "Doboj 2019".

Tatran Prešov porazio ekipu Šartra u Doboju

Rukometaši Tatran Prešova iz Slovačke porazili su ekipu Šartra iz Francuske u prvoj utakmici drugog takmičarskog dana 51. Međunarodnog rukometnog TV turnira šampiona "Doboj 2019".

Borac m:tel poražen od Vardara

Rukometaši Borca m:tel poraženi su od aktuelnog šampiona Evrope, skopskog Vardara, (34:30), u okviru pripremnog turnira, koji je danas počeo u Trebinju.

Nataša Radulović, rukometašica i sudija: Muškarcima je lakše suditi

​Svakim danom ljubav prema rukometu je sve veća, kaže kapiten Ženskog Rukometnog kluba Doboj Nataša Radulović.

Rukometaši BiH na EP sa Francuskom, Norveškom i Portugalom

Rukometna reprezentacija BiH će na predstojećem Evropskom prvenstvu igrati u grupi D sa Francuskom, Norveškom i Portugalom, odlučeno je danas žrijebom u Beču.

Unčanin trener rukometašica Borca

Rade Unčanin, trofejni rukometni trener, izabran je danas za trenera prve ekipe Ženskog rukometnog kluba Borac koju je godinama uspješno predvodio.

BiH i Srbija u četvrtom šeširu žrijeba grupa za EURO 2020

SARAJEVO - Rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovina i Srbije prilikom žrijebanja grupa za Evropsko prvenstvo 2020. godine biće svrstane u posljednji, četvrti šešir.

Najčitanije