rusija

U Beograd danas dopremljeni ruski helikopteri Mi-35M

Samo dan nakon što su isporučena tri vojno-transportna helikoptera Mi-17V5 za RV i PVO Vojske Srbije, na batajnički vojni aerodrom danas su iz Rusije dopremljeni i desantno-jurišni helikopteri Mi-35M, saznaje Sputnjik iz dobro obaviještenih izvora.

Američke diplomate skinute sa voza, ušli u Rusiju bez dozvole

Troje američkih diplomata skinuti su sa voza u blizini sjevernog ruskog grada Severodvinska, zato što su u tu teritoriju ušli bez adekvatne dozvole, saopšteno je iz ruskog Ministarstva inostranih poslova.

Lavrov: Rusija priznaje legitimne interese Turske

SOČI - Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov izjavio je kako Rusija priznaje legitimne interese Turske za uspostavu bezbjednosti na njenim granicama, javlja.

Ruske i Asadove snage ušle u grad Kobani

DAMASK - Sirijske vladine snage i ruske trupe ušle su u grad Kobani, saopštila je danas sirijska Opservatorija za ljudska prava.

Ruski helikopteri stigli u Srbiju

BEOGRAD - Dva od tri vojno-transportna helikoptera Mi-17V5, koje je Srbija kupila od Rusije, stigla su na batajnički vojni aerodrom, eksluzivno saznaje Sputnjik.

Srpska rakija ide u Rusiju bez carinjenja, trguje se i sa Indijom

​BEOGRAD - Od 25. oktobra Srbija će imati bescarinski izvoz rakije u Rusiju, najavio je ministar poljoprivrede, šumarsta i vodoprivrede Srbije Branislav Nedimović.

Lavrov: Moskva će ohrabriti strane da postignu sporazume

SOČI - Rusija će ohrabriti sirijske vlasti i kurdske snage da postignu sporazume i sprovedu ih nakon turske operacije na sjeveroistoku Sirije, javila je novinska agencija RIA pozivajući se na izjave ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova.

Stao da zatraži upaljač pa morao da se bori za život, sve snimljeno

Na društvenim mrežama pojavio se snimak još jednog bizarnog događaja iz Rusije.

Moskva želi bolju saradnju sa Abu Dabijem u istraživanju svemira

Rusija želi da unaprijedi saradnju sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE) na polju istraživanja svemira, izjavio je ruski predsjednik Vladimir Putin.

Rusija počinje vježbe strateških nuklearnih snaga

MOSKVA - Ruska vojska danas počinje sveobuhvatne trodnevne vježbe svojih strateških nuklearnih snaga.

Najčitanije