saRAJEVO

Premijerno izvedena baletna predstava "Šapat šume" u Sarajevu

SARAJEVO - Bh. baletna predstava "Šapat šume", domaći muzičko-scenski spektakl u pratnji dječjeg orkestra i hora koji producira Muzički atelje u Bosni i Hercegovini, izvedena je premijerno u Međunarodnom centru za djecu i omladinu Novo Sarajevo.

Protest navijača FK Sarajevo, napadnuta ekipa TV Nova BH

Veliki broj navijača Fudbalskog kluba Sarajevo okupio se večeras ispred klupskih prostorija na protestu nakon smjene trenera Husrefa Musemića, a ispred Titove 38b orilo se "Uprava napolje".

Ponovo se zaglavio kamion u Sarajevu: Ista ulica, samo drugi teretnjak

SARAJEVO - Nakon što su građani Sarajeva u ponedjeljak ujutro ostali zatečeni kada su u blizini Katoličkog bogoslovnog fakulteta u starom dijelu grada ugledali zaglavljen kamion između dvije zgrade, ova neobična situacija ponovila se i danas na istoj lokaciji, samo je riječ o drugom kamionu.

U akciji "Fleš" pronađena droga i oružje, dvoje uhapšenih

​ISTOČNO SARAJEVO – U akciji "Fleš" u Istočnom Sarajevu uhapšene su dvije osobe kod kojih su pronađeni droga i oružje.

Musemić: Nisam ovo zaslužio

Čisto sumnjam da ću se nakon ovoga ponovo vratiti na "Koševo". Nikad ne reci nikad, ali želim se sada malo posvetiti sebi i svom zdravlju, kazao je za "Nezavisne" Husref Musemić dan nakon što mu je uručen otkaz na klupi FK Sarajevo.

Drama ispred Hitne pomoći: Suprug je vozio, porodila se u automobilu

SARAJEVO - Prava drama odvijala se juče poslijepodne oko 17,30 sati ispred zgrade Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo.

Husref Musemić smijenjen sa klupe Sarajeva

U poslijepodnevnim satima održana je hitna sjednica Upravnog odbora Fudbalskog kluba Sarajevo na kojoj je donesena odluka da se Husref Musemić razrješava funkcije šefa stručnog štaba.

Protest ispred KCUS: "Hoćemo stručne, a ne podobne ljekare"

SARAJEVO - Ispred Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, počeo je protest Udruženja Sarajevska raja i građana Sarajeva zbog toga što su ljekari KCUS-a odbili liječenje djevojčice Nadin Smajlović, javljaju federalni mediji.

Kamion zaglavio između dvije zgrade u Sarajevu

SARAJEVO - Nesvakidašnja scena dogodila se danas u popodnevnim satima u Sarajevu.

Pronađeno skoro osam kilograma droge, jedno uhapšeno

SARAJEVO - Dvadesetsedmogodišnji A.P. iz Sarajeva uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično djelo Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Najčitanije