saRAJEVO

Oglasila se supruga ubijenog upravnika studentskog centra u Sarajevu

SARAJEVO - Zakira Mahmutović Škrijelj, supruga Almira Škrijelja koji je juče ubijen u Javnoj ustanovi Studentski centar Kantona Sarajevo u sarajevskom naselju Nedžarići obratila se javnosti nakon izjave direkora Centra Tarika Curića da se dogodio fizički obračun između njenog supruga i osumnjičenog za ubistvo Seada Tahirovića.

Policija "pozajmila" auto od građanina da uhvati osumnjičenog za krađu

Sarajevski policajci preksinoć su stali ukraj maloljetniku S. V. (17), koji je osumnjičen da je u posljednje vrijeme izvršio više pljački na području Ilidže.

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Studentskom centru Nedžarići

SARAJEVO - Na području ilidžanskog naselja Butmir, deset minuta iza ponoći uhapšen je S. T., osumnjičen za jučerašnje ubistvo u Studentskom centru Nedžarići, u Sarajevu.

Ekonom Studentskog centra u Sarajevu osumnjičen da je ubio šefa

SARAJEVO - Radnik Studentskog centra u Nedžarićima S. T. je nakon svađe nožem ubio svog nadređenog A. Š., saznaje iz više izvora Klix.ba.

Sastanak srpskih predstavnika u institucijama BiH

ISTOČNO SARAJEVO - Sastanak srpskih predstavnika koji rade u zajedničkim institucijama BiH održan je u Sjedištu Vlade Republike Srpske u Istočnom Sarajevu.

Sastanak srpskih predstavnika u institucijama BiH o narednim koracima

BANJALUKA - Srpski predstavnici koji rade u zajedničkim institucijama BiH sastaće se u Sjedištu Vlade Srpske u Istočnom Sarajevu, potvrdio je srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Kolašinac: Gradonačelnika Istočnog Sarajeva biraće građani

BANJALUKA - Poslanik SNSD-a Nataša Kolašinac ocijenila je u Narodnoj skupštini Republike Srpske da je najvažnije što se Prijedlogom zakona o gradu Istočno Sarajevo definiše da građani direktno biraju gradonačelnika, a ne kao ranije odbornici.

Novi Zakon predviđa da se gradonačelnik Istočnog Sarajeva bira direktno

BANJALUKA - U novom Zakonu o gradu Istočno Sarajevo, koji se na prijedlog Kluba poslanika SNSD-a donosi po hitnom postupku, predviđeno je da gradonačelnika tog grada direktno ili neposredno na izborima biraju građani na period od četiri godine u skladu sa izbornim propisima, rekao je poslanik SNSD-a Miroslav Vujičić.

"Apači" sletjeli na aerodrom u Sarajevu

SARAJEVO - Na Međunarodni aerodrom Sarajevo sletjele su tri vojne letjelice, među kojima i jurišni helikopteri američke proizvodnje poznati kao "apači".

Muškarac upao u Miljacku, spasili ga policajci

Prava drama odigrala se danas oko 12 sati ispod brane na Bembaši nakon što je muškarac upao u rijeku Miljacku.

Najčitanije