sajam

Noviteti sa Sajma naoružanja u Kijevu: Antonov po zapadnom modelu

KIJEV - U Kijevu je u utorak počeo 16. po redu međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme "Arms and Security – 2019".

Sajam kreativaca 5. i 6. oktobra u Delta Planetu

Udruženje kreativaca Kre Art u saradnji sa tržnim centrom Delta Planet prvi put organizuje jesenji market. Vrijeme održavanja ovog atraktivnog događaja je 05. i 06. oktobar u trajanju od 10 do 22 časa.

Sanski med zaslađen nagradama

SANSKI MOST - Na prestižnom 14. međunarodnom sajmu meda "Medena Tuzla", koji je održan u istoimenom gradu, članovi Udruženja pčelara "Sana med" iz Sanskog Mosta okitili su se brojnim nagradama i priznanjima.

Na Sajmu privrede u Brodu 100 izlagača

BROD - U Brodu je danas završen 7. Sajam privrede, poljoprivrede i turizma na kojem je učestvovalo više od 100 izlagača iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije i Hrvatske.

Uručene nagrade 24. Međunarodnog sajma knjige u Banjaluci

BANJALUKA - Žiri 24. Međunarodnog sajma knjige, koji je radio u sastavu Ranko Risojević, predsjednik, te Mijana Kuburić-Macura i Igor Simanović, članovi, danas je u okviru ove manifestacije u Sportskoj dvorani "Borik" dodijelio nagrade za izdavački poduhvat godine "Moštanica", za najbolju knjigu za djecu "Gomionica", nagradu za njegovanje srpske tradicije i duhovnosti "Stuplje", te nagradu za savremenu književnost "Liplje".

Panel-diskusija "Izazovi u savremenoj književnosti" na Sajmu knjiga

BANJALUKA - Drugog dana Međunarodnog sajma knjige u Banjaluci održana je panel-diskusija na temu "Izazovi u savremenoj književnosti".

Počinje sajam privrede, poljoprivrede i turizma

​BROD - Sedmi Sajam privrede, poljoprivrede i turizma "Brod 2019" na kojem će proizvode i ponudu predstaviti više od 100 izlagača iz Republike Srpske i BiH, počinje sutra u Brodu.

U Banjaluci svečano otvoren Međunarodni sajam knjige

BANJALUKA - Besjedom o istrajavanju u očuvanju suštine bića sopstvenog naroda i praštanju svojim neprijateljima, književnik Vule Žurić svečano je otvorio 24. Međunarodni sajam knjige u organizaciji "Glasa Srpske" u Sportskoj dvorani "Borik" u Banjaluci. U nadahnutom govoru Žurić je naveo primjer mostarske "Zore" od prije 120 godina, kada su ovaj list vodili Svetozar Ćorović, Aleksa Šantić i Jovan Dučić.

Sajam knjige u Banjaluci otvara vrata

​BANJALUKA - Dvadeset četvrto izdanje Međunarodnog sajma knjige u organizaciji "Glasa Srpske" večeras, sa početkom u 18 časova, u Sportskoj dvorani "Borik" u Banjaluci prigodnom besjedom otvoriće književnik Vule Žurić. Otvaranje će direktno prenositi Radio-televizije Republike Srpske, a radno vrijeme sajma do 16. septembra biće svaki dan od 10 do 20 časova.

Najčitanije