sajam

Otvoren Sajam tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu

BEOGRAD - Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu jedna je od najznačajnijih sajmskih manifestacija za privredu Republike Srpske i zbog predstavljanja proizvoda za treća tržišta, izjavio je danas direktor Predstavništva Republike Srpske u Srbiji Mlađen Cicović.

Na Sajmu tehnike u Beogradu i privrednici iz Srpske

BEOGRAD - Na Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća, koji će početi sutra u Beogradu, učestvovaće i privrednici iz oblasti metalske i elektroindustrije iz Republike Srpske, najavljeno je iz Predstavništva Srpske u Srbiji.

Davidović: Školski sport da iznjedri što više šampiona

BANJALUKA - Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Sonja Davidović poručila je da su djeca i razvoj školskog i predškolskog sporta u fokusu drugog republičkog Sajma sporta, koji je danas otvoren u Banjaluci.

Vitinka ponovo trijumfovala na Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu

Na 86. Međunarodnom regionalnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, sinoć su na svečanoj ceremoniji "Veče šampiona", učesnicima zvanično uručena priznanja za kvalitet proizvoda.

Novi proizvod fabrike BIMAL – BIMAL Omega nagrađen zlatom

NOVI SAD – Proizvodi kompanije BIMAL još jednom su nagrađeni zlatom za vrhunski kvalitet jestivih ulja, a kao šampion u grupi proizvoda BIMAL je u Brčko donio i veliki Šampionski pehar Novosadskog sajma.

Potencijali Srpske na sajmu u Sloveniji

BANJALUKA - Turistička organizacija Republike Srpske promovisaće turističke potencijale Srpske na Sajmu sporta i zdravlja, koji će sutra i u subotu, 18. maja, biti održan u Mariboru.

600 semberskih poljoprivrednika u Novom Sadu

BIJELJINA - Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu organizovano je posjetilo 600 semberskih poljoprivrednika, koji su na ovoj najvećoj i najznačajnijoj smotri agrara u regionu imali priliku da se upoznaju o aktuelnostima iz ove oblasti, saopšteno je iz Gradske uprave Bijeljina.

Proljećni kućni sajam Centruma u petak i subotu

U petak 17. i subotu 18. maja u Centrumovom prodajnom centru na Petrićevcu održaće se deseti po redu Proljećni kućni sajam Centruma.

Salon superautomobila u Dubaiju

Na jednom mjestu može da se vidi i kupi gotovo svaki supersportski automobil koji možete da zamislite.

Davidović: Sajam sporta u Banjaluci okupiće oko 50 učesnika

BANJALUKA- Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske organizovaće u petak, 17. maja, u Banjaluci Sajam sporta Republike Srpske na kojem će se predstaviti oko 50 učesnika.

Najčitanije