sajam zapošljavanja

Potraga za šivačima, zidarima, tesarima...

DOBOJ - Umjesto po zaposlenje u struci, većina Dobojlija je danas na Sajam zapošljavanja i obrazovanja odraslih došla s namjerom da uz pomoć prekvalifikacije dođe do bilo kakvog radnog mjesta.

Sajam zapošljavanja u Banjaluci: Mladi hoće u proizvodnju, ali nakratko

BANJALUKA - Među mladim ljudima postoji veliko interesovanje za rad u proizvodnji, ali dio njih, nakon što dobije posao i nauči da radi, odustane.

Počeo Sajam zapošljavanja u Banjaluci, u ponudi 345 radnih mjesta

BANJALUKA - Ukupno 50 poslodavaca nudi 345 radnih mjesta na Sajmu zapošljavanja u Banjaluci, koji je počeo danas u 10, a traje do 18 časova u Sportskoj dvorani Centar u Jevrejskoj ulici.

Na sajmu zapošljavanja u ponudi 140 radnih mjesta

TREBINJE - Sajam zapošljavanja, preduzetništva i zanimanja otvoren je danas u Trebinju s ciljem da se prvi put na jednom mjestu ponude radna mjesta, podsticaji za pokretanje sopstvenog biznisa, ali i buduća zanimanja, odnosno škole nakon kojih bi učenici mogli lakše da pronađu posao.

Otvoren Prvi sajam zapošljavanja osoba s invaliditetom u BiH

MOSTAR -Prvi sajam zapošljavanja osoba s invaliditetom u BiH, čiji je cilj promovisati pravo na rad i zapošljavanje osoba s invaliditetom, otvoren je u srijedu u Arena sport centru u Mostaru.

Slovenci kupe bh. radnike, nadležni bez rješenja

BANJALUKA - Slovenački poslodavci više ne čekaju da radnici iz BiH pokucaju na njihova vrata, već po njih dolaze lično kako bi ih odveli i pružili uslove rada koji su za ovdašnje prilike obično nedostižni.

U Banjaluku stigle 22 kompanije iz Slovenije, traže stotine radnika

​BANJALUKA - Sajam zapošljavanja, koji organizuju slovenačke firme, otvoren je jutros u Banjaluci, a od samog početka vlada ogromna gužva.

Potraga za vozačima, ali i tehnologom hrane

DOBOJ - Petnaest privrednih društava tražilo je 40 zanimanja na jučerašnjem Sajmu obrazovanja i zapošljavanja, ali za većinu njih nije potrebno završiti fakultet.

Poslodavci u potrazi za 300 radnika

BANJALUKA - Jednodnevni Sajam zapošljavanja "Banjaluka 2018", koji je održan danas, velikom broju posjetilaca ponudio je više od 300 slobodnih radnih mjesta iz različitih privrednih sektora, kao što su drvo, metal, prehrana, IKT, građevinarstvo, tekstil, obuća, koža...

"Sajam zapošljavanja – Banjaluka 2018", 300 radnih mjesta, 40 preduzeća

BANJALUKA - Gradska razvojna agencija Banjaluka, u saradnji sa Odjeljenjem za lokalni ekonomski razvoj i strateško planiranje Gradske uprave Banjaluka i Zavodom za zapošljavanje Republike Srpske organizuje „sajam zapošljavanja-banja luka 2018“ s ciljem promocije zanimanja i zapošljavanja koji će se održati 24.10.2018. godine u sportskoj dvorani “Obilićevo“, od 11:00 do 19:00 časova.

Najčitanije